Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(eveyte @ 2010 01 03, 15:03)
sveikos merginos,
esu naujoke sitame forume, bet labai daug skaitinejau aktualiomis temomis smile.gif siuo metu aktualiausia is ju yra  nestuke.gif smile.gif su vyru bandom puse metu ir kol kas nepavyko  verysad.gif, tad rasau jums, noredama pasikonsultuoti  blush2.gif

Pradesiu nuo pradziu  smile.gif
Pries pora savaiciu stipriai persisaldziau su didele temperatura ir galvos bei gerkles skausmu, daktare israse gerti tik paracetamoli, kadangi ja perspejau del savo noro pastoti  smile.gif siaip pries liga pradejo skaudeti ir vis dar skauda labai nugaros apacia, kartais sonus padiegia tai viena tai kita, ir mmm veluoja jau savaite, snd pasidariau NT, taciau iskart jis nieko neparode ir tik po kokios geros valandos su vyru iziurejome vos vos matoma geltona juostele. Gal galit pakonsultuoti ar ta vos matoma juostele neturetu buti ryski mmm veluojant visa savaite, o gal kazkokios itakos galejo tureti paracetamolio vartojimas jei as istikruju esu pastojusi?
labai lauksiu jusu nuomoniu  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(eveyte @ 2010 01 03, 15:03)
sveikos merginos,
esu naujoke sitame forume, bet labai daug skaitinejau aktualiomis temomis smile.gif siuo metu aktualiausia is ju yra  nestuke.gif smile.gif su vyru bandom puse metu ir kol kas nepavyko  verysad.gif, tad rasau jums, noredama pasikonsultuoti  blush2.gif

Pradesiu nuo pradziu  smile.gif
Pries pora savaiciu stipriai persisaldziau su didele temperatura ir galvos bei gerkles skausmu, daktare israse gerti tik paracetamoli, kadangi ja perspejau del savo noro pastoti  smile.gif siaip pries liga pradejo skaudeti ir vis dar skauda labai nugaros apacia, kartais sonus padiegia tai viena tai kita, ir mmm veluoja jau savaite, snd pasidariau NT, taciau iskart jis nieko neparode ir tik po kokios geros valandos su vyru iziurejome vos vos matoma geltona juostele. Gal galit pakonsultuoti ar ta vos matoma juostele neturetu buti ryski mmm veluojant visa savaite, o gal kazkokios itakos galejo tureti paracetamolio vartojimas jei as istikruju esu pastojusi?
labai lauksiu jusu nuomoniu  blush2.gif

Papildyta:
sveikos, man atrodo tas testukas nesuveike,gal kaskas ne taip buvo, g.gif as irgi sendien dariausi tetuka bet parode neigiama 1 linijite. schmoll.gif gaila.
Atsakyti
QUOTE(dirishka @ 2010 01 04, 08:21)
Sveikutes!
Man mm turejo prasideti gruodzio 29-31 dienomis, bet neiskentusi pasidariau testuka 29 d.  blush2.gif  ir is karto parode II  wub.gif
O su pirmu dariausi po keliu velavimo dienu ir rode neryskia antra juostele  unsure.gif

Super drinks_cheers.gif , sveikinu labai gera naujiena is patryto thumbup.gif ,. dabar tik saugokites ir nesusalkit abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 01 04, 01:49)
nors is pradziu buvo visa linija rausva,matesi labai ryski viena linija,o po kurio laiko pabalo ta antroji,pries tai nebuvo balta,o kaip ir visas fonas rausvos spalvos...tai cia tas vadinamas vaiduokliukas,ar ne?

Man atrodo, kad ta balta linija, ar geltona (gal nuo slapimo) tai isryskeja ta vieta kuri gamykliskai pazymeta, kad butent toje vietoje ta linija kurioje gali isrysketi testas. nes kol ant tos juosteles nepatenka slapimo tai ji visa buna balta, o kai issilieja slapimas ji visa pagelsta ar parausta, o ta testo vieta paskui ir isryskeja kaip balta linija, jei nesureaguoja ir nepradeda rausveti.o tie vaiduokliukai tai buna rausvos spalvos, tik kartais jie vos vos rausvi, kartais ryskesni, bet jei yra tas vos vos rausvas vaiduokliukas, jis paprastai po kokios valandos paryskeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 04 sausio 2010 - 13:23
na gaila jei tai ne vaiduokliukas buvo...siandien nugara pradejo skaudet,pilvo apacia...jauciu tuoj ateis raudonosios dieneles... doh.gif neuzkimba vaikiukas mum...pirmo neplanavom ir taip atrodo lengvai ir greitai gavos smile.gif o va kai jau nori ir planuoji,galvoji kasdien,tai nieko ir nesigauna...na ka tada kita menesiuka vel reiks "padirbet" 4u.gif o gal neateis tos nelemtos mm....
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

skaitineju vis sia tema, galvoju parasysiu ir as ax.gif turiu ir as jau kelios dienos abejoniu del nestuke.gif
turejo mm pasirodydti turejo 30-31d, ryt jau bus savaite kai veluoja... krutine pabrinkusi ir jautresne pasidare (taip su pirmu nestuke.gif buvo) o gal pati jau prisigalvoju doh.gif nenoriu dar patiketi ir prisigalvoti, pamaudzia pilvuka lb svelniai, vis lakstau i wc tikrinti ar dar ne, bet nepasirode dar, labai nekantri esu, jei rytoj nesulauksiu dar pirksiu NT rolleyes.gif jau turetu parodyti manau g.gif
Kai pirmas nestumas buvo puoliau tuos testukus darytis ir daug sugadinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 04, 21:23)
<...> vis lakstau i wc tikrinti ar dar ne, bet nepasirode dar, labai nekantri esu, jei rytoj nesulauksiu dar pirksiu NT rolleyes.gif  jau turetu parodyti manau g.gif
Kai pirmas nestumas buvo puoliau tuos testukus darytis ir daug sugadinau doh.gif

Sveika,

o parodyk tu man bent vieną kantrią, kai mintyse abejonės dėl nėštumo sukasi ax.gif aš tai darysiu testuką poryt ryte (nes min 10 dienų po sueities turi praeiti..), pirmą kartą gyvenime darysiu testuką, tai keista.. nusipirkau Viola ankstyvojo nėštumo testą.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 04, 21:57)
Sveika,

o parodyk tu man bent vieną kantrią, kai mintyse abejonės dėl nėštumo sukasi  ax.gif  aš tai darysiu testuką poryt ryte (nes min 10 dienų po sueities turi praeiti..), pirmą kartą gyvenime darysiu testuką, tai keista.. nusipirkau Viola ankstyvojo nėštumo testą.. smile.gif

nu kitos moka islaukt bigsmile.gif
Pries pirmaji nestuke.gif prisidariau tu tekstuku, ir ta viola dariausi, ir rapipreg, ir easy cup, ir kasete ir juostele ir after10, man parode vaiduokliuka ta tariamuju mm diena blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 04, 22:03)
nu kitos moka islaukt bigsmile.gif
Pries pirmaji  nestuke.gif  prisidariau tu tekstuku, ir ta viola dariausi, ir rapipreg, ir easy cup, ir kasete ir juostele ir after10, man parode vaiduokliuka ta tariamuju mm diena blush2.gif  4u.gif

O po kiek laiko nebe vaiduokliuką parodė? smile.gif bet realiai tai kaip paskaičiau, tai dažniausiai jei vaiduokliuką parodo, tai ir yra pilvuke vaiduokliukas mažas nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitutiaS: 04 sausio 2010 - 22:50
labukas visoms ir su naujais visas, tikiuosi kad visoms sie metai bus vaisingi smile.gif na man jau irgi kaip ir veluoja kelios dienos mm, dariau pries kelias dienas tai rode kad nera, taciau dabar vel nusipirkau bet viola, tai laukiu iki savaitgalio jeigu neapsirgsiu tai darysiuos gal rodys teigiama smile.gif tiesa, man buna kad pries pries pat mm pasirodo kraujo po sueities, kaip manot ar imanoma tokiu atveju nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 04, 22:49)
O po kiek laiko nebe vaiduokliuką parodė?  smile.gif bet realiai tai kaip paskaičiau, tai dažniausiai jei vaiduokliuką parodo, tai ir yra pilvuke vaiduokliukas mažas  nestuke.gif

Kai gerokai jau mm buvo uzsilaikiusios 4u.gif taip, jei rodo vaiduokliuka yra nestuke.gif kuo nestumas didesnis,tuo ryskesnis rezultatas po to thumbup.gif tik kazkur skaiciau , kad pavyzdziui jei nustatinejamas velyvesnis nestumas - keliu menesiu, gali buti taip, kad testukas rodys I , nes per didele hormonu koncentracija jau. mastau.gif
Ai su tais testais buna fokusu visokiu biggrin.gif

As dar nesulaukiau, vis dar nezinioj, siandien pirksiu NT bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rassee @ 2010 01 05, 08:48)
labukas visoms ir su naujais visas, tikiuosi kad visoms sie metai bus vaisingi  smile.gif na man jau irgi kaip ir veluoja kelios dienos mm, dariau pries kelias dienas tai rode kad nera, taciau dabar vel nusipirkau bet viola, tai laukiu iki savaitgalio jeigu neapsirgsiu tai darysiuos gal rodys teigiama  smile.gif tiesa, man buna kad pries pries pat mm pasirodo kraujo po sueities, kaip manot ar imanoma tokiu atveju  nestuke.gif

as manau, kad taip, bet tokius klausimus turi isspresti su savo gydytoja 4u.gif

lauksim rezultatau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 05, 10:27)
As dar nesulaukiau, vis dar nezinioj, siandien pirksiu NT  bigsmile.gif

nusipirkau biocard hcg nestumo testa, instrukcijoj rasoma,kad galima daryti bet kuriuo paros metu, bet bijau kad gali ne toks tikslus rezultatas buti, bet kaip islaukti rytojaus doh.gif stengiuos negalvoti , uzsiimu vis veikla kokia, bet tas nezinojimas varo is proto doh.gif Stengsiuos rytojaus islaukt, bet jei neiskesiu parasysiu rezultatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 05, 13:51)
nusipirkau biocard hcg nestumo testa, instrukcijoj rasoma,kad galima daryti bet kuriuo paros metu, bet bijau kad gali ne toks tikslus rezultatas buti, bet kaip islaukti rytojaus doh.gif  stengiuos negalvoti , uzsiimu vis veikla kokia, bet tas nezinojimas varo is proto doh.gif  Stengsiuos rytojaus islaukt, bet jei neiskesiu parasysiu rezultatus 4u.gif

Sveika,

palauk ryto geriau, ryte gi didesnė šlapime hormonų koncentracija, tai tikslesnis testas gi bus smile.gif aš irgi ryt ryte darysiu.. nors išsitraukiu, vis pažiūriu į testuką, kuris stalčiuje guli.. bet padedu atgal ax.gif davai ryt rytą abi kartu darysim drinks_cheers.gif

Nors realiai pas tave tai simptomai kaip nėštukės.. tai jei labai nagai knieti gal ir šiandien jau parodys, be to juk mm tau jau vėluoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitutiaS: 05 sausio 2010 - 14:16