Ernestuk,suprantu,kad tu labai nori vaikelio
,tik labai prasau nepergyvenk,jai si karta nepavyks
.Mes abu su vyru norejome vaikelio, bet keturis men.nepavyko.Penkta men pradejau daryti ovuliacinius testukus,ir stai lygtai pavyko
.Pabandyk ir tu,taip noreciau,kad tau pasisektu
.
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 01:02)
ryt varau pas gine nes tfu tfu tfu kad nebutu kokio auglio nes vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia
Svarbiausia - nurimk. Užsiimk kita veikla. Nukreipk mintis šalin nuo šio didelio užsiciklinimo, kuris niekur neveda. Taip gali ir paranoją įsivaryti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 01:02)
vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 16:27)
temp yra 2 sav mazdaug nuo 36,8 iki 37,4 siaip 37 dazniausiai
Kas liečia temperatūrą,tai pas mane nuo mėnesio vidruio, iškart po O,bet kada dieną pamatavus temperatūrą būna tiek pat kiek pas tave,o paskui atėjus MM viskas grįšta į savo vėžias
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 16:32)
Parašyk, ką sužinojai iš testo rezultatų
Sveikute vargsiuke tu mus
u,nu kaip gaila,kad tau tiek nervu,ir taip nesiseka :verysad:Bet sakau jai taip iseitu,kad susirgtum,butinai pirk ovuliacinius testukus,ir taip bandyk..As siandiena irgi dariausi kraujuko tyrimus,man jau trecia savait
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 18:46)
neigiamas rezultatas bet sake daktare jei nebusmmm tai jai pranest nesuprantu sako lyg ir uzkibo kazkas matosi biski o po to sako bet rezultatas bus turbut neigiamas taip ir buvo tai jauciu neuzkibo 
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 25, 20:11)
Sveikute vargsiuke tu mus
u,nu kaip gaila,kad tau tiek nervu,ir taip nesiseka :verysad:Bet sakau jai taip iseitu,kad susirgtum,butinai pirk ovuliacinius testukus,ir taip bandyk..As siandiena irgi dariausi kraujuko tyrimus,man jau trecia savait 
Sveikinu