Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

Ernestuk,suprantu,kad tu labai nori vaikelio rolleyes.gif ,tik labai prasau nepergyvenk,jai si karta nepavyks rolleyes.gif .Mes abu su vyru norejome vaikelio, bet keturis men.nepavyko.Penkta men pradejau daryti ovuliacinius testukus,ir stai lygtai pavyko rolleyes.gif .Pabandyk ir tu,taip noreciau,kad tau pasisektu thumbup.gif .
Atsakyti
ryt varau pas gine nes tfu tfu tfu kad nebutu kokio auglio nes vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 01:02)
ryt varau pas gine nes tfu tfu tfu kad nebutu kokio auglio nes vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia

Svarbiausia - nurimk. Užsiimk kita veikla. Nukreipk mintis šalin nuo šio didelio užsiciklinimo, kuris niekur neveda. Taip gali ir paranoją įsivaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 01:02)
vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia

blink.gif ogo
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 16:27)
temp yra 2 sav mazdaug nuo 36,8 iki 37,4 siaip 37 dazniausiai

Kas liečia temperatūrą,tai pas mane nuo mėnesio vidruio, iškart po O,bet kada dieną pamatavus temperatūrą būna tiek pat kiek pas tave,o paskui atėjus MM viskas grįšta į savo vėžias doh.gif Aš anksčiau net nepastebėdavau šitų bajerių,bet kai pradėjom planuot,labiau stebėjau savo organzimą ir atradau šitą temperatūrą,tai jeigu tu nesilauki,kitą mėnesį po O pasimatuot temperatū ir manau to paties sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif buvau pas gine sake kad gimda tvarkoi viskas ok biggrin.gif kazkaip ji ten mano gimda keistai pavadino bet supratau kad sunku turi but pastot su tokia gimda sake kad man reikia kuo anksciau darytis leliu ir jokiu budu nedaryt nei aborto nei isvalymo nes labai didele galimybe kad neturesiu vaiku(o as durne apie tokia galimybe galvojau kad gal darytis reiks ka nors)sake kad jei pastosiu tai labai reikes saugot nestuma.ir sake lyg kazkas uzkibe bigsmile.gif bet liepe padaryt tyrima kraujo tai snd bus atsakymas 6 val bet sake arba kai man buvo anksciau mmm tai galejau persileist o jei tyrimas bus "biski"teigiamas tai gali but nestumas bet laaaaabai mazas nieko negarantuoja ir sake kiauside viena didesne bet dar sake kad tyrim turbut neigiamas verysad.gif tai db nieko nzn... smile.gif nu svarbu kad viskas gerai smile.gif gavau velniu kad mmm neseku blush2.gif tai tiek ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 16:32)
smile.gif buvau pas gine sake kad gimda tvarkoi viskas ok biggrin.gif kazkaip ji ten mano gimda keistai pavadino bet supratau kad sunku turi but pastot su tokia gimda sake kad man reikia kuo anksciau darytis leliu ir jokiu budu nedaryt nei aborto nei isvalymo nes labai didele galimybe kad neturesiu vaiku(o as durne apie tokia galimybe galvojau kad gal darytis reiks ka nors)sake kad jei pastosiu tai labai reikes saugot nestuma.ir sake lyg kazkas uzkibe bigsmile.gif bet liepe padaryt tyrima kraujo tai snd bus atsakymas 6 val bet sake arba kai man buvo anksciau mmm tai galejau persileist o jei tyrimas bus "biski"teigiamas tai gali but nestumas bet laaaaabai mazas nieko negarantuoja ir sake kiauside viena didesne bet dar sake kad tyrim turbut neigiamas  verysad.gif tai db nieko nzn... smile.gif nu svarbu kad viskas gerai smile.gif gavau velniu kad mmm neseku  blush2.gif tai tiek ziniu  smile.gif

Parašyk, ką sužinojai iš testo rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
neigiamas rezultatas bet sake daktare jei nebusmmm tai jai pranest nesuprantu sako lyg ir uzkibo kazkas matosi biski o po to sako bet rezultatas bus turbut neigiamas taip ir buvo tai jauciu neuzkibo unsure.gif
Atsakyti
Sveikute vargsiuke tu mus verysad.gif u,nu kaip gaila,kad tau tiek nervu,ir taip nesiseka :verysad:Bet sakau jai taip iseitu,kad susirgtum,butinai pirk ovuliacinius testukus,ir taip bandyk..As siandiena irgi dariausi kraujuko tyrimus,man jau trecia savait rolleyes.gif
Atsakyti
sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 18:46)
neigiamas rezultatas bet sake daktare jei nebusmmm tai jai pranest nesuprantu sako lyg ir uzkibo kazkas matosi biski o po to sako bet rezultatas bus turbut neigiamas taip ir buvo tai jauciu neuzkibo unsure.gif

verysad.gif

QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 25, 20:11)
Sveikute vargsiuke tu mus verysad.gif u,nu kaip gaila,kad tau tiek nervu,ir taip nesiseka :verysad:Bet sakau jai taip iseitu,kad susirgtum,butinai pirk ovuliacinius testukus,ir taip bandyk..As siandiena irgi dariausi kraujuko tyrimus,man jau trecia savait rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif o koks tavo HCG (kaip suprantu iš kraujo tik pagal jį nustatinėja)? Kitos rašė, kad 3 sav. (čia nuo mmm, arba 1 sav. po O) dar HCG gali nerodyti ax.gif
Atsakyti
cia as nelabai suprantu parasysiu cia tuos jaroglifus hcb+p<0,1 u/l ir po to skliaustuose (n.nenescioms <1,0)
Atsakyti