Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(aves @ 2010 01 05, 21:46)
M@mulyte dideliausi sveikinimai tau su II labai dziaugiuos del taves, laikykis ir tkiuosi greit visos prisijunksim kitoi temytej  thumbup.gif

4u.gif Tikiuosi ir as drinks_cheers.gif lauksiu jusu prisijungiant, is visos sirdies jums to linkiu wub.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 06, 05:19)
Nu ka mergaites, as su naujienom skubu pas jus 4u.gif

Pasidariau neseniai NT ir pamačiau aiskias , ryskias II juosteles bigsmile.gif  nestuke.gif

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI..... 4u.gif
LABUKAS VISOMS PLANUOJANČIOMS IR LAUKIANČIOMS II
MUDU SU VYRU LABAI NENORIM SULAUKTI mm smile.gif, kurios turi ant dien& pasirodyti, tai labai tikimės, kad aš nestuke.gif (oi kaip būtų fainaa wub.gif ) Na, bet jei šį kartą nepavyks, lauksim gandrų ir kitais kartais. smile.gif
Visoms linkiu tokių nuostabių naujienų ir įspūdžių kaip šiandien sulaukė M@mulyte
Atsakyti
M@mulyte labai labai sveikinu su nestuke.gif gerų tau emocijų ir sėkmingų 9 mėnesių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Turiu tokį turbūt kvailą ir painų klausimuką, bet jis man neduoda ramybės g.gif Planuojame nestuke.gif , aš 3 m. naudojau K pleistrą. Visada keisdavau jį sekmadieniais, o mmm prasidėdavo tik trečiadieniais, ir trečiadieniais (po 7 d.) pasibaigdavo, bet aš jau būdavau sekmadienį užsiklijavusi naujos pakuotės pleistrą. Nuo paskutinių mmm nesisaugome, bet man va iškilo neaiškumų - nuo trečiadienio ar sekmadienio ciklas mano skaičiuojamas? g.gif Nes pleistrą būčiau turėjusi klijuoti sekmadienį, tačiau mmm baigėsi tik treč. ir po jų jau mes nieko nenaudojam. Norėčiau NT pasidaryti, bet labai bijau nusivilti unsure.gif Tai ir nežinau, ar mano mmm dabar turėtų "ateiti" (jei nepavyko) šį sekm., ar tik kitą treč., labai nekantru testuką daryti, o tos kelios dienos bus tikra amžinybė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 05, 20:45)
user posted image

Štai mano rezultatas thumbup.gif  Linkiu jums kuo daugiau II 4u.gif
Pasidziaugiu su jumis kartu ir kraustysiuos i kita temuke nestuke.gif

sveikutes, sveikinu tave mamulyte su II pagaliukais is visos sirdies, ir noriu kartu su kitomis pasidziaugti kad siandien ir as dariau testuka ir irgi pamaciau II pagaliukus, taciau vienas buvo rausvas. bet manau kad tai neturi reiksmes nes matesi gana gerai. todel mamulyte abi tuoj kraustysimes i kita temele smile.gif biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 01 06, 08:15)
sveikutes, sveikinu tave mamulyte su II pagaliukais is visos sirdies, ir noriu kartu su kitomis pasidziaugti kad siandien ir as dariau testuka ir irgi pamaciau II pagaliukus, taciau vienas buvo rausvas. bet manau kad tai neturi reiksmes nes matesi gana gerai. todel mamulyte abi tuoj kraustysimes i kita temele smile.gif  biggrin.gif  nestuke.gif

kuo nuosirdziausiai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2010 01 05, 23:59)
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI....

QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 06, 01:12)
M@mulyte labai labai sveikinu...

Ačiū už sveikinimus mergaites, labai malonu wub.gif 4u.gif
RitutiaS ar dareisi NT? bigsmile.gif

QUOTE(Rassee @ 2010 01 06, 08:15)
sveikutes, sveikinu tave mamulyte su II pagaliukais is visos sirdies, ir noriu kartu su kitomis pasidziaugti kad siandien ir as dariau testuka ir irgi pamaciau II pagaliukus, taciau vienas buvo rausvas. bet manau kad tai neturi reiksmes nes matesi gana gerai. todel mamulyte abi tuoj kraustysimes i kita temele  biggrin.gif  nestuke.gif

clap.gif Sveikinu Rassee 4u.gif wub.gif Abi kraustysimes i kita temele nestuke.gif nestuke.gif friends.gif

Visom linkiu tokiu rezultatu, visom, kas tik nori bigsmile.gif
Atsipalaiduokit ir nejucia pajusit, kad pagavot savo issvajota zirniuka 2.gif wub.gif
Mergaites, siunciam jum su Rassee po sekmes balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . . . (dedu daugtaski, kad visoms uztektu biggrin.gif )
Atsakyti
Rassee sveikinu ir tave su II pagaliukais! smile.gif

aš tai šiandien dariau NT - neigiamas, bet man dar iki mėnesinių liko 5 dienos, tiesiog šiandien kaip tik buvo praėję 10 dienų po nesaugios sueities, tai dėl to ir dariau, nes ant testo buvo parašyta, kad galima daryti jau po 10 dienų ir dar prieš mm.. ax.gif na bet turbūt lialiuko ir nėra, nežinau, pasidariau tą testą, bet jis man kažkaip vis tiek taškų nesudėliojo ir viską žinanti nesijaučiu.. rolleyes.gif bet šiaip mes lialiuko neplanavom, tai jei jis būtų, tai būtų netyčiukas.. blush2.gif tad aš neliūdžiu, jei nėra, tai nėra, būtų, tai būtų smile.gif testas rodo nėra, tad turbūt reikia juo tikėti...
Atsakyti
QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 06, 13:31)
Rassee sveikinu ir tave su II pagaliukais!  smile.gif

aš tai šiandien dariau NT - neigiamas, bet man dar iki mėnesinių liko 5 dienos, tiesiog šiandien kaip tik buvo praėję 10 dienų po nesaugios sueities, tai dėl to ir dariau, nes ant testo buvo parašyta, kad galima daryti jau po 10 dienų ir dar prieš mm..  ax.gif na bet turbūt lialiuko ir nėra, nežinau, pasidariau tą testą, bet jis man kažkaip vis tiek taškų nesudėliojo ir viską žinanti nesijaučiu..  rolleyes.gif  bet šiaip mes lialiuko neplanavom, tai jei jis būtų, tai būtų netyčiukas.. blush2.gif tad aš neliūdžiu, jei nėra, tai nėra, būtų, tai būtų  smile.gif testas rodo nėra, tad turbūt reikia juo tikėti...

Dar gali buti per anksti, as kai pirmo laukiausi tai rasiau jau, kad tu testuku prisidariau ir prigadinau daug blush2.gif nenustojau ju daryti, ir kiekviena ryta vis pandydavau, nes vis galvodavau, kad tikrai turi pasimatyti II,nes mano papuliai išdavikai buvo, ir pasimate thumbup.gif is pradziu vaiduokliukai,paskui nesulaukiau mm... ir isryskejo II nestuke.gif wub.gif
ir su antru buciau neitarinejus, bet vel papuliai išdavikai tie lotuliukas.gif
BM kai pasakiau, sako viskas aisku,cia nei testu jokiu nereikia bigsmile.gif

RitutiaS, supratau,kad neplanavot, linkiu tokiu rezultatu kokiu pati nori drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Mes irgi link to nesidarbavom specialiai, bet as nestuke.gif ir as be galo laiminga yahoo.gif
Atsakyti
Niu lauksiu mm, pirmadienį turėtų pasirodyti, tai nedaug ir liko laukti smile.gif iki tol testų nebegadinsiu rolleyes.gif o šitą sugadinti buvo visai smagu unsure.gif nes pirmą kartą gyvenime va taip jau gavosi, kad abejoti tenka ir pirmą kartą testą dariau blush2.gif bet visai smagi patirtis, bent jau žinau kaip NT atrodo lotuliukas.gif o ir šiaip žinias pagilinau, pasiskaitinėjau tiek daug visko ax.gif

Labai smagu, kad tu tokia laiminga thumbup.gif neturiu dar nei vieno lialkos, bet įsivaizduoju kaip faina pilvelyje nešioti savo mažiuką, o paskui laikyti jį ant rankų ir žinoti, kad jis tavo kūrinys.. ech wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitutiaS: 06 sausio 2010 - 14:51
QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 06, 14:49)

Labai smagu, kad tu tokia laiminga  thumbup.gif neturiu dar nei vieno lialkos, bet įsivaizduoju kaip faina pilvelyje nešioti savo mažiuką, o paskui laikyti jį ant rankų ir žinoti, kad jis tavo kūrinys.. ech  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu ir aš jūsų paklausti.. Dariau šiandien testuką ir labai keistai - iškart išryškėjo dvi juostelės, bet paskui viena pradingo ir nebepasirodė. Ar yra kam taip buvę? Mmm vėluoja jau kelias dienas, nors šiaip buna labai reguliarios..
Atsakyti