Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Layla @ 2010 01 06, 15:55)
Noriu ir aš jūsų paklausti.. Dariau šiandien testuką ir labai keistai - iškart išryškėjo dvi juostelės, bet paskui viena pradingo ir nebepasirodė. Ar yra kam taip buvę? Mmm vėluoja jau kelias dienas, nors šiaip buna labai reguliarios..

Na as pirma karta toki dalyka girdziu g.gif

Gal dar koki nors kitoki NT nusipirk ?
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 06, 16:03)
Na as pirma karta toki dalyka girdziu  g.gif

Gal dar koki nors kitoki NT nusipirk ?

Tai bandysiu dar palaukti iki penktadienio bent, gal mmm atsiras, jei ne tai jau pirksiu ir ne vieną testuką. Jei aišku ištversiu iki to penktadienio smile.gif
Atsakyti
o gal kam buvo taip: man iki mm liko 3 dienos, neiskenciau pasidariau nt, o ta antra juostele ryski balta, ka galvot? doh.gif kazkur skaiciau kad galiu tiketis jog nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 01 06, 18:15)
sveikutes, sveikinu tave mamulyte su II pagaliukais is visos sirdies, ir noriu kartu su kitomis pasidziaugti kad siandien ir as dariau testuka ir irgi pamaciau II pagaliukus, taciau vienas buvo rausvas. bet manau kad tai neturi reiksmes nes matesi gana gerai. todel mamulyte abi tuoj kraustysimes i kita temele smile.gif  biggrin.gif  nestuke.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitutiaS @ 2010 01 06, 14:31)
Rassee sveikinu ir tave su II pagaliukais!  smile.gif

aš tai šiandien dariau NT - neigiamas, bet man dar iki mėnesinių liko 5 dienos, tiesiog šiandien kaip tik buvo praėję 10 dienų po nesaugios sueities, tai dėl to ir dariau, nes ant testo buvo parašyta, kad galima daryti jau po 10 dienų ir dar prieš mm..  ax.gif na bet turbūt lialiuko ir nėra, nežinau, pasidariau tą testą, bet jis man kažkaip vis tiek taškų nesudėliojo ir viską žinanti nesijaučiu..  rolleyes.gif  bet šiaip mes lialiuko neplanavom, tai jei jis būtų, tai būtų netyčiukas.. blush2.gif tad aš neliūdžiu, jei nėra, tai nėra, būtų, tai būtų  smile.gif testas rodo nėra, tad turbūt reikia juo tikėti...

labai aciu visoms uz sveikinimus ir prisijungiu del balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif as neiskenciau ir siandien nuvariau pas gine, ax.gif taciau ji dar nieko nemate per echoskopija, doh.gif taciau pozymiu mate, sake kad tiesiog dar per anksti ka nors matyt, nes po ciklo kai jis veluoja praejo tik 3 dienos. sake kad ateiciau apie 18d pas ja, tuomet jeigu tikrai testas buvo teisus turetu jau rodyti pilnai, todel nenusimenu ir tikiu kad vasario menesi pereisiu i kita tema smile.gif
Atsakyti
sveikos, kaip noriu testa pasidaryti!!!!! oj tas mano nekantrumas verysad.gif dar praejo tik 6dienos po galimo pastojimo, tai jauciu dar nieko neparodys verysad.gif bet jau spintelej stovi 4 testai lotuliukas.gif kaip manot kada geriausiai darytis?
Atsakyti
QUOTE(jauna-mamyte @ 2010 01 06, 20:03)
sveikos, kaip noriu testa pasidaryti!!!!! oj  tas mano nekantrumas verysad.gif  dar praejo tik 6dienos po galimo pastojimo, tai jauciu dar nieko neparodys verysad.gif  bet jau spintelej stovi 4 testai lotuliukas.gif  kaip manot kada geriausiai darytis?

sveika, jauna-mamyte. zinok kad tikrai negreit manau kad reik darytis o kai darysi daryk su ankstyvu nes kitas nerodys. patarimas - daryk testa tuomet kai jau bus bent viena diena po neatsiradusiu mm..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 01 06, 19:06)
sveika, jauna-mamyte. zinok kad tikrai negreit manau kad reik darytis o kai darysi daryk su ankstyvu nes kitas nerodys. patarimas - daryk testa tuomet kai jau bus bent viena diena po neatsiradusiu mm..... smile.gif

drinks_cheers.gif
jauna-mamyte, palauk, zinau,kad sunku, ir laikas bega leciau,bet tik prisikankinsi be reikalo,testai neparodys dar tikrai unsure.gif kada mm turi buti?
nu dar savaite tai tikrai palauk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@mulyte: 06 sausio 2010 - 19:13
man mmm bus tik kokia 25diena smile.gif taip dar ilgai laukt smile.gif o taip noreciau kuo greiciau tokia gera naujiena gaut thumbup.gif bet tai siaip jau 10diena galima darytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna-mamyte @ 2010 01 06, 19:28)
man mmm bus tik kokia 25diena smile.gif  taip dar ilgai laukt smile.gif  o taip noreciau kuo greiciau tokia gera naujiena gaut thumbup.gif  bet tai siaip jau 10diena galima darytis? g.gif

nu jei labai neistversi, tai darykis 10 dienu po galimo pastojimo, tai uz 5 dienu, tik jau darykis su rytiniu slapimu.
Sekmes jauna-mamyte 4u.gif tikiuosi pamatysi vaiduokliuka jau, tik pranesk, kaip sekesi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
dekui dekui 4u.gif butinai pranesiu 4u.gif na man dar 5 dieneles atkentet ir bus liux 4u.gif o kaip easy cup testas? patikimas?
Atsakyti
QUOTE(jauna-mamyte @ 2010 01 06, 19:53)
dekui dekui  4u.gif  butinai pranesiu 4u.gif  na man dar 5 dieneles atkentet ir bus liux 4u.gif  o kaip easy cup testas? patikimas?

esu dariusi rolleyes.gif jautresnis gal g.gif
Atsakyti