Mano mm veluoja pora sav. pasidariau testuka dabar, bet deje I kazkaip ziauriai nusiminiau, eisiu ziuret pas gine kita svaite, kad paziuretu kas ten daros nes pilvas tuoj suplys kaip issiputes
Nezinau ne kaip cia elgti reikia vyra prievataut
kiekviena diena nes ciklo pasiskaiciuo neimanoma, kazkaip ir pavarkt pradedu
uoj kaip faina,jau dideja gretos mamyciu,kurios pagaliau pamato issvajotus 2 pagaliukus
man rytoj turi prasideti mm..taip bijau...man visada taip pat,atsikeliu,nueinu i tualeta ir iskart pradedu sirgti
tai pabudus bijosiu i tualeta eiti,kad netycia nesusirgciau....
taip nenoriu kad mm ateitu...ir galeciau dziaugtis su jumis.besilaukianciomis mamytemis...na jei ryt nesusirgsiu,jauciu jau sugadinsiu testuka vakare... 
labanakt!ramios visoms nakties
labanakt!ramios visoms nakties
Labas rytas visoms
Mazgiuke, kokios naujienos pas tave?
Mazgiuke, kokios naujienos pas tave?
QUOTE(ederi @ 2010 01 07, 10:22)
labuka!liudnos....
dar tokia vilti turiu,kad gal anksti ir nerodo....uoj tikiuosi,kad nesusirgsiu...
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 01 07, 14:08)
labuka!liudnos....
siandien nesusirgau ryte,kaip iprastai,tai patenkinta lekiau testo darytis...o jis sugebejo tik viena pagalyti parodyt...taip nusiminiau...gal mm ateis ryt ar poryt.liudna,o taip tikejaus,kad gal jau si men pavyks maziuka pilvelyje tureti.... 
dar tokia vilti turiu,kad gal anksti ir nerodo....uoj tikiuosi,kad nesusirgsiu...
Nenusimink, pamatysi prabegs tas laikas, kaip akimirka ir pati nepastebesi, kaip dziaugsies II
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 01 07, 15:08)
labuka!liudnos....
siandien nesusirgau ryte,kaip iprastai,tai patenkinta lekiau testo darytis...o jis sugebejo tik viena pagalyti parodyt...taip nusiminiau...gal mm ateis ryt ar poryt.liudna,o taip tikejaus,kad gal jau si men pavyks maziuka pilvelyje tureti.... 
linkiu kad nesusirgtum 9 menesius
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 05, 20:19)
Nu ka mergaites, as su naujienom skubu pas jus
Pasidariau neseniai NT ir pamaciau aiskias , ryskias II juosteles

Pasidariau neseniai NT ir pamaciau aiskias , ryskias II juosteles
labukas M@mulyte, dar norejau taves paklausti del tu II ryskiu pagaliuku, o tas ntras kuris rodo kad esi
QUOTE(Rassee @ 2010 01 07, 19:22)
labukas M@mulyte, dar norejau taves paklausti del tu II ryskiu pagaliuku, o tas ntras kuris rodo kad esi
buvo lygiai toks pat ryskus ar siek tiek sviesesnis? ar buvai jau pas gine? ar ji patvirtino kad
?
sakyciau net siek tiek ryskesnis
Sveikos, mielosios, kaip smagu, džiaugiuosi kartu su Jumis
ir tikiuosi, kad man mm nepasyrodys ateinancias dienas, nes siryt neaplanke
Oi kaip to norėčiau, labai sunku laukti...Bet stengsiuosi islaukti,jei mm vėluos bent kokias 5 dienas
O visoms jau
daug daug balionėlių kvadratu
Gražių dienų, įspūdžių
Oi kaip to norėčiau, labai sunku laukti...Bet stengsiuosi islaukti,jei mm vėluos bent kokias 5 dienas
O visoms jau
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 07, 22:07)
sakyciau net siek tiek ryskesnis
siandien ryte vel pasidariau NT,nes turejau du
rezultatas tas pats
pas gine dar nebuvau,ir neskubesiu,man sis
antras, todel palauksiu,kad nuejus daugiau suzinociau 
Mamulyte, o kada planuoji eiti pas gyd, iki kelintos nestumo savaite planuoji "pratempti" ?
QUOTE(ederi @ 2010 01 08, 09:33)
Mamulyte, o kada planuoji eiti pas gyd, iki kelintos nestumo savaite planuoji "pratempti" ?
Planuoju sausio pabaigoj,vasario pradzioj eiti, tai bus 7-8 sav. kazkur.