Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 08, 10:48)
Planuoju sausio pabaigoj,vasario pradzioj eiti, tai bus 7-8 sav. kazkur. 4u.gif

aaaaaaa, manau pats tas. As su abiem nestumais lygiai tokiu paciu metu ejau, tai ir sirdele matesi, ir vaikelio padetis - iskas ciki piki mirksiukas.gif

Sekmes, paskui parasyk naujienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 08, 11:48)
Planuoju sausio pabaigoj,vasario pradzioj eiti, tai bus 7-8 sav. kazkur. 4u.gif

labukas
as tai jau buvau nulekus pas gine neiskenciau, taciau dar nieko nepamate, todel tikiuosi jog tai rodo jog per anksti, bet tikrai esu nestuke.gif tai dabar susitarem kad ateisiu po 2 savaiciu, kai bus praejes menuo mazdaug nuo pastojimo, apie 18d.. turbut man dar irgi reiks nusipirkti viena NT ir dar karta pasidaryti, kad isitikinciau jog anas kartas buvo teisybe. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 01 08, 11:05)
labukas
as tai jau buvau nulekus pas gine neiskenciau, taciau dar nieko nepamate, todel tikiuosi jog tai rodo jog per anksti, bet tikrai  esu  nestuke.gif  tai dabar susitarem kad ateisiu po 2 savaiciu, kai bus praejes menuo mazdaug nuo pastojimo, apie 18d.. turbut man dar irgi reiks nusipirkti viena NT ir dar karta pasidaryti, kad isitikinciau jog anas kartas buvo teisybe. smile.gif

del sios priezasties ir neskubu smile.gif nes nieko nepesiu,anksti nulekus.
Tu tik viena NT dareisi? gali pasidaryt isitikinimui 4u.gif
As turejau du,tai abu ir pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2010 01 08, 12:17)
del sios priezasties ir neskubu smile.gif nes nieko nepesiu,anksti nulekus.
Tu tik viena NT dareisi? gali pasidaryt isitikinimui 4u.gif
As turejau du,tai abu ir pasidariau biggrin.gif

Sveikutes,

sveiknu visas, sulaukusias dvieju bruksneliu NT, drinks_cheers.gif
kartu noriu paklausti, gal kazkam panasi situacija yra buvusi, vakar ir snd is ryto pasidariau NT ir jie rode viena juostele, snd echoskopu daktare pasiziurejusi pasake, kad esu 5-6 savaite nescia. men veluoja 10 dienu. ar gali taip buti?
Atsakyti
gali taip buti...paskaiciusi musu temele nuo pradziu pamatytum,kad ne vienai yra taip buve,kad testai rode viena bruksniuka,o mamyte jau laukesi.gal leciau tas nestumo hormonas gaminasi,gal testukas prastas buvo...tik viena ji dareisi?
na,o man,mergaites,jau antra diena mm veluoja..... thumbup.gif tiek dziaugsmo tai teikia smile.gif tikiuosi jos ir neateis...jei praejus 5 dienom jos taip ir neatsiras,dar testuka pasidarysiu.kaip smagu butu isvysti 2 pagaliukus.... 4u.gif
ibaniukaityte ,laukiam ir jaudinames kartu 4u.gif tikiuosi ir tau mm nepasirodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiuke1: 08 sausio 2010 - 12:25
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 01 08, 13:23)
gali taip buti...paskaiciusi musu temele nuo pradziu pamatytum,kad ne vienai yra taip buve,kad testai rode viena bruksniuka,o mamyte jau laukesi.gal leciau tas nestumo hormonas gaminasi,gal testukas prastas buvo...tik viena ji dareisi?
na,o man,mergaites,jau antra diena mm veluoja..... thumbup.gif tiek dziaugsmo tai teikia smile.gif tikiuosi jos ir neateis...jei praejus 5 dienom jos taip ir neatsiras,dar testuka pasidarysiu.kaip smagu butu isvysti 2 pagaliukus.... 4u.gif
ibaniukaityte ,laukiam ir jaudinames kartu 4u.gif tikiuosi ir tau mm nepasirodys mirksiukas.gif

aciu uz atsakymuka 4u.gif
na tikiuosi, kad taip ir bus blush2.gif nes laaaabai jau noriu buti nestuke.gif
o testa vakar viena dariausi viola, o snd kazkoki juostelini smile.gif
Atsakyti
Na as taip ir nesusirgau, jau 15 d. veluoja taciau pries pora dienu dariau NT parode I, na gal po kokios valandos matesi vos vos toks rausvas vaiduoklis, bet ant NT pakuotes parasyta, kad po 7 min. NT vertinti jau nebegalima, vadinasi buvo neigiamas. Bandysiu ryt ryte viena pasidaryti. Nezinau kai guliu ant pilvo tai atrodo kaip kad kokia pusle jausciau pilve, net nemoku apibudint to jausmo ir siandien lyg ir krutine jautresne arba jau as taip noriu jaustis, juk vistiek svajoju kiekviena diena apie tuos II, taip kad ryt ryte tikiuosi pranest jums gera naujiena ir jums linkiu su tokia pacia kuo greiciau pasidziaugti kartu thumbup.gif
Atsakyti
As cia pasiskaitau ir vis viltis isiziebia, nors stogas jau vaziuoja. Mmm veluoja jau savaite, siandien dariaus Nt bet, tik I bruksnelis, guodzia tik tai kad BT temp. laikosi auksta.
Labai laukiamas vaikutis musu seimoje ir jau nemazai planuotas.
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 01 08, 22:23)

Sveikutes, su liūdesiu pranešu, kad tos nelabosios doh.gif mm mane aplankė širyt verysad.gif O taip jau nelauktos buvo, taip netikėtos... verysad.gif Su MB nenuleisim rankų...Planuosim toliau wub.gif
mazgiuke1 linkiu,jog būtent taip ir būtų, bei visoms linkiu, kad mm net nesikesintų į svečius 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir užleistų kelią vaiduokliukui II
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 08 sausio 2010 - 21:37
Sveikos, naujienos deja liudnos, pasidariau testa o ten viena ryski raudona o kita balta verysad.gif. Svarbiausia ir vyras vakar mate ta antra vos vos rausva, bet deja . Ryte nulekiau iskart ir pas gine uzsirasiau tai gavau taloneli 18 d. ziuresiu kas ten man daros blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 09 sausio 2010 - 10:56
sveikutes, ar priimsit ir mane 4u.gif

turiu klausimeli, snd dariausi rapipreg testa, mm turetu buti kitos sav gale, bet pas mane ovuliacija anksciau prasideda, nei daugumai, o testas neigiamas verysad.gif
ar turiu dar vilties,kad galiu lauktis? wub.gif
gal kam rapipreg neparode nestumo, nors ir laukesi? ax.gif
dar kazko keistai jauciu gimda, nemalonus skausmas jau kelios dienos g.gif
Atsakyti
labukas, na jo mamulyte, dariausi tik viena taciau kadangi mm nera todel ir nelabai noriu daugiau daryti NT nes tikiu kad yra vaiduokliukas, laukiu nesulaukiu 18d kai eisiu vel pas gine. tikiuosi kad tada jau matys per echos kazka idomaus ir labai laukiamo smile.gif 4u.gif
Atsakyti