ir aš norėčiau prisijungt prie Jūsų šaunaus "nelaukiančiųjų mmm" būrelio
Sveikos, mergytės
Aš norėčiau nesulaukti savųjų mmm sausio 26 dieną
Ov vyko anksti šį mėnesį 9 cd, nustatau pagal ov.testukus. Jau neiškentusi pasidariau paprastą NT 10DPO, bet jis nieko neparodė, tad kadangi esu nekantri labai labai tad dar viena planuoju pasidaryti svaitgalį, jau bus 14-15DPO, gal kas bus aiškiau
QUOTE(jordan @ 2010 01 20, 08:58)
Sveika,manau,kad jau tikrai verta
Nors man ir veluojant mmm testas nieko doro nerode,bet tada neiskentus iskart nubegau pas gine ir ji patvirtino
Tai ir tau to linkiu 
Aciukas! Sian testa dariau, bet.... nieko gero neparode
Papildyta:
QUOTE(index @ 2010 01 19, 22:27)
Aciukas! Sian sugadinau jau viena ir nieko neparode
Papildyta:
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 20, 07:58)
Sveikos merginos,
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu
Pas gydytoją dar nebuvau, bet testas rodo II. 
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu
Nuosirdziausi Sveikinimai
Sveikinimai
NT nesidarau, vyras sako kam tie pirkaliojimai, vistiek mmm ateina.Si karta nusprendem tiesiog laukti.Jei veluos kokia savaite, tai nusipirksiu.Pries pora menesiu jau buvo vilties, kai savaite velavo, bet... I
Kazkaip jauciu kad ir si karta nieko...Bet 1% vilties visada yra
NT nesidarau, vyras sako kam tie pirkaliojimai, vistiek mmm ateina.Si karta nusprendem tiesiog laukti.Jei veluos kokia savaite, tai nusipirksiu.Pries pora menesiu jau buvo vilties, kai savaite velavo, bet... I
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 20, 13:48)
Na nestumo savaites skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmosios dienos, nors realiai tai kokias 2 savaites tikrai nebuvai pastojusi. 
Papildyta:
O jus dabar kaip suprantu mergyte "gaminot" ?
Papildyta:
O jus dabar kaip suprantu mergyte "gaminot" ?
Gerai suprantate
QUOTE(mausiuke @ 2010 01 21, 00:01)
Diena Po Ovuliacijos
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 20, 21:57)
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti 
Aš irgi prie tokių
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:26)
Sveikos merginos!Senai skaitau jusu komentarus,bet prisijungti sugebejau tik siandiena,planuojame niestuma jau 4men.Dariausi ovuliasijos testus,matuoju temp.Si men.atrodo viskas vyko neblogai,temperatura uzkilo ir laikesi,krutine skauda jau savaite,Norejau klausti jusu patarimo.Iki sirgimo liko savaite,vakar nuejusi i toleta issigandau,mmm truputeli padejo teplioti,greit nuvaziavau ir nusipirkau du testus juostele,ir kasete.Ir isvydau keista vaizda,ispradziu isryskejo viena neigiama justele,po keleto min pasirode vos matoma kita,taip pat buvo ir kaseteje,antra juostele vos,vos matosi.Siryt matavausi temperatura ji 37.2.Ka tai galetu reiksti?
sveikute, na tikiuosi kad tau bus taip kaip sako kitos sio forumo dalyves kad busi
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2010 01 20, 16:37)
Sveikinimai
jeigu nori tiksliai suzinoti kada vaisingos dienos, pasiskaiciuok sito portalo skaiciuoklej, pagal paskutini cikla, zinok as pasiskaiciavau ir iskart gavosi taciau kad nelemtas persileidimas gavosi, bet siaip ta skaicuokle gerai skaicuoja. aisku tikiuosi kad jau si menesi nepamatysi mmmm
Sveikos esamos ir busimos mamytes
Jusu gretose esu naujoke, tikiuosi labai
neskriausit
ir pasidalinsit savo informacija su manimi
Labai jau noriu isilieti i nestukiu kluba, nes abu su vyru laaabai jau laukiam tu gandru, jau ir laiskeli viena kita parasem, bet kaip nieko taip nieko
Gal galit padeti man pasiskaiciuoti kada man trurejo buti ta ovuliacija, kada tos vaisingos dienos, nelabai suprantu su tom vaisingu dienu skaiciuoklem. Mano mmm paskutini karta buvo gruodzio 16d. o siais metais tai sausio 9d. dabar jos turetu buti vasario 6d. tai gal dar galit pasakyti mano cikla, koks jis? Nu kaip pirmam kartui gal jau kaip ir uzteks
Beja, man labai malonu cia buti
neskriausit
QUOTE(monikanor @ 2010 01 21, 17:16)
Sveikos esamos ir busimos mamytes
Jusu gretose esu naujoke, tikiuosi labai
neskriausit
ir pasidalinsit savo informacija su manimi
Labai jau noriu isilieti i nestukiu kluba, nes abu su vyru laaabai jau laukiam tu gandru, jau ir laiskeli viena kita parasem, bet kaip nieko taip nieko
Gal galit padeti man pasiskaiciuoti kada man trurejo buti ta ovuliacija, kada tos vaisingos dienos, nelabai suprantu su tom vaisingu dienu skaiciuoklem. Mano mmm paskutini karta buvo gruodzio 16d. o siais metais tai sausio 9d. dabar jos turetu buti vasario 6d. tai gal dar galit pasakyti mano cikla, koks jis? Nu kaip pirmam kartui gal jau kaip ir uzteks
neskriausit
Sveikute
Na zinoma, kad mes taves neskriausim ir tikrai nuosirdziai pasidalinsim savo patirtimi
Taigi pasiskaiciuoto ovuliacija (O) yra labai sunku, jei tavo ciklas nepastovus. Teoriskai, jei tavo ciklas 28 dienos, tuomet O ivyksta 14 dienu pries ciklo pabaiga. PVZ tavo ciklas prasidejo sausio 6, o tuteru baigtis vasario 5, tai reiskia, kad O tau turi buti mazdaug ryt, sausio 22. Vaisingos dienos yra mazdaug 3-4 pries O ir gal kokia dienele po jos.
Bet dazniausiai moters organismas ne laikrodis, ir labai retai, kuri galim tuo pasidziugt. Mus itakoja aplinka, rezimas, klimatas, nervine sistema... taigi todel ir O sokineja, o kartu ir tos vaisingos dienos
Na bet patarciau labai smarkiai nesiblaskyti, o ramiai sau nesisaugant su MB gyventi ir megautis vienas kitu.
O vaikelis, jis ateis tada, kai jam reiks
Sekmes jusu seimai kuo dideliausios
Labai aciu "ederi" uz paskaiciavimus
ir uz taikad priimsit i savo tarpa
Beja dar vienas klausimelis, o kada butu galima darytis NT, nes mes meiliuka darem is kart po mmm, kaip manot galiu but nescia, nes iki pat sianden, vis dar darom ir darom ir darom...
Beja dar vienas klausimelis, o kada butu galima darytis NT, nes mes meiliuka darem is kart po mmm, kaip manot galiu but nescia, nes iki pat sianden, vis dar darom ir darom ir darom...
QUOTE(monikanor @ 2010 01 21, 18:01)
Labai aciu "ederi" uz paskaiciavimus
ir uz taikad priimsit i savo tarpa
xi xi xi
Is tikruju NT geriausiu atveju ka nors gali parodyti tik kelioms dienelems likus iki nelaukiamu mmm. Kitoms gi buna labai ilgai NT nieko nepatodo...
Siaip gydytojai pataria darytis tik po keliu dienu nesulaukus mmm, nes daznai zirniukas uzkimba, o paskui pabega, ir kai moteris apie tai nesuzino - jai paciai lengviau.
Turiu prisipazint as pati tiek kantrybes neturiu