Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

Sveikos, mergytės 4u.gif

ir aš norėčiau prisijungt prie Jūsų šaunaus "nelaukiančiųjų mmm" būrelio biggrin.gif Aš norėčiau nesulaukti savųjų mmm sausio 26 dieną ax.gif Ov vyko anksti šį mėnesį 9 cd, nustatau pagal ov.testukus. Jau neiškentusi pasidariau paprastą NT 10DPO, bet jis nieko neparodė, tad kadangi esu nekantri labai labai tad dar viena planuoju pasidaryti svaitgalį, jau bus 14-15DPO, gal kas bus aiškiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 01 20, 08:58)
Sveika,manau,kad jau tikrai verta  thumbup.gif  Nors man ir veluojant mmm testas nieko doro nerode,bet tada neiskentus iskart nubegau pas gine ir ji patvirtino  nestuke.gif  Tai ir tau to linkiu  4u.gif

Aciukas! Sian testa dariau, bet.... nieko gero neparode verysad.gif Lauksiu...
Papildyta:
QUOTE(index @ 2010 01 19, 22:27)
Na jei jau 5 d. vėluoja tai pats laikas.
Aš jau iki mm būnu kokius 3 sugadinus biggrin.gif  doh.gif

Aciukas! Sian sugadinau jau viena ir nieko neparode verysad.gif nzn... reikia laukt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 20, 07:58)
Sveikos merginos,
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu  nestuke.gif Pas gydytoją dar nebuvau, bet testas rodo II.  tongue.gif

Nuosirdziausi Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai nestuke.gif 4u.gif
NT nesidarau, vyras sako kam tie pirkaliojimai, vistiek mmm ateina.Si karta nusprendem tiesiog laukti.Jei veluos kokia savaite, tai nusipirksiu.Pries pora menesiu jau buvo vilties, kai savaite velavo, bet... I
Kazkaip jauciu kad ir si karta nieko...Bet 1% vilties visada yra mirksiukas.gif
Atsakyti
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 20, 13:48)
Na nestumo savaites skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmosios dienos, nors realiai tai kokias 2 savaites tikrai nebuvai pastojusi.  mirksiukas.gif
Papildyta:
O jus dabar kaip suprantu mergyte "gaminot" ?

Gerai suprantate lotuliukas.gif bet Kauno aiskiarege sake, kad merginos susilaukti 4 b 5 m lotuliukas.gif tai tikimybe maza 20% verysad.gif
Atsakyti
mergaitės kas tas DPO ????
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2010 01 21, 00:01)
mergaitės kas tas DPO ????
ax.gif

Diena Po Ovuliacijos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 20, 21:57)
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti  blush2.gif

Aš irgi prie tokių tongue.gif kaip puikiai suprantu kaip sunku išlaukti ax.gif pati irgi dabar darysiu 14-15 DPO, nes kai pasidariau 10 DPO irgi nieko nerodė doh.gif siandien vos vel susilaikiau nepasidarius NT, bet susilaikiau doh.gif Reikia kažkaip sulaukti šio savaitgalio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakatanga: 21 sausio 2010 - 08:36
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:26)
Sveikos merginos!Senai skaitau jusu komentarus,bet prisijungti sugebejau tik siandiena,planuojame niestuma jau 4men.Dariausi ovuliasijos testus,matuoju temp.Si men.atrodo viskas vyko neblogai,temperatura uzkilo ir laikesi,krutine skauda jau savaite,Norejau klausti jusu patarimo.Iki sirgimo liko savaite,vakar nuejusi i toleta issigandau,mmm truputeli padejo teplioti,greit nuvaziavau ir nusipirkau du testus juostele,ir kasete.Ir isvydau keista vaizda,ispradziu isryskejo viena neigiama justele,po keleto min pasirode vos matoma kita,taip pat buvo ir kaseteje,antra juostele vos,vos matosi.Siryt matavausi temperatura ji 37.2.Ka tai galetu reiksti?

sveikute, na tikiuosi kad tau bus taip kaip sako kitos sio forumo dalyves kad busi nestuke.gif ir viskas bus sklandu, taciau as turiu visai priesinga atveji, ivikusi visai neseniai pries savaite: pasidariau sausio pradzioj viola testa, rode ale II, apsidziaugiau, taciau veliau pasirode tamsios isskyros, issigandau, nuvariau i mazyli, ogi persileidimas verysad.gif todel dar labai nesidziauk, geriau palauk dar savaite, jeigu dar teplios nuvaziuok i kokius gimdymo namus tegul gydytojai pasiziuri. tikiuosi kad viskas bus tau gerai, ne taip kaip man verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2010 01 20, 16:37)
Sveikinimai  nestuke.gif  4u.gif
NT nesidarau, vyras sako kam tie pirkaliojimai, vistiek mmm ateina.Si karta nusprendem tiesiog laukti.Jei veluos kokia savaite, tai nusipirksiu.Pries pora menesiu jau buvo vilties, kai savaite velavo, bet... I
Kazkaip jauciu kad ir si karta nieko...Bet 1% vilties visada yra  mirksiukas.gif

jeigu nori tiksliai suzinoti kada vaisingos dienos, pasiskaiciuok sito portalo skaiciuoklej, pagal paskutini cikla, zinok as pasiskaiciavau ir iskart gavosi taciau kad nelemtas persileidimas gavosi, bet siaip ta skaicuokle gerai skaicuoja. aisku tikiuosi kad jau si menesi nepamatysi mmmm biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif Jusu gretose esu naujoke, tikiuosi labai
neskriausit ax.gif ir pasidalinsit savo informacija su manimi blush-anim-cl.gif smile.gif Labai jau noriu isilieti i nestukiu kluba, nes abu su vyru laaabai jau laukiam tu gandru, jau ir laiskeli viena kita parasem, bet kaip nieko taip nieko verysad.gif Gal galit padeti man pasiskaiciuoti kada man trurejo buti ta ovuliacija, kada tos vaisingos dienos, nelabai suprantu su tom vaisingu dienu skaiciuoklem. Mano mmm paskutini karta buvo gruodzio 16d. o siais metais tai sausio 9d. dabar jos turetu buti vasario 6d. tai gal dar galit pasakyti mano cikla, koks jis? Nu kaip pirmam kartui gal jau kaip ir uzteks blush2.gif smile.gif
Beja, man labai malonu cia buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikanor @ 2010 01 21, 17:16)
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif Jusu gretose esu naujoke, tikiuosi labai
neskriausit ax.gif ir pasidalinsit savo informacija su manimi blush-anim-cl.gif  smile.gif  Labai jau noriu isilieti i nestukiu kluba, nes abu su vyru laaabai jau laukiam tu gandru, jau ir laiskeli viena kita parasem, bet kaip nieko taip nieko  verysad.gif Gal galit padeti man pasiskaiciuoti kada man trurejo buti ta ovuliacija, kada tos vaisingos dienos, nelabai suprantu su tom vaisingu dienu skaiciuoklem. Mano mmm paskutini karta buvo gruodzio 16d. o siais metais tai sausio 9d. dabar jos turetu buti vasario 6d. tai gal dar galit pasakyti mano cikla, koks jis? Nu kaip pirmam kartui gal jau kaip ir uzteks blush2.gif  smile.gif
Beja, man labai malonu cia buti smile.gif

Sveikute smile.gif

Na zinoma, kad mes taves neskriausim ir tikrai nuosirdziai pasidalinsim savo patirtimi 4u.gif

Taigi pasiskaiciuoto ovuliacija (O) yra labai sunku, jei tavo ciklas nepastovus. Teoriskai, jei tavo ciklas 28 dienos, tuomet O ivyksta 14 dienu pries ciklo pabaiga. PVZ tavo ciklas prasidejo sausio 6, o tuteru baigtis vasario 5, tai reiskia, kad O tau turi buti mazdaug ryt, sausio 22. Vaisingos dienos yra mazdaug 3-4 pries O ir gal kokia dienele po jos.

Bet dazniausiai moters organismas ne laikrodis, ir labai retai, kuri galim tuo pasidziugt. Mus itakoja aplinka, rezimas, klimatas, nervine sistema... taigi todel ir O sokineja, o kartu ir tos vaisingos dienos smile.gif

Na bet patarciau labai smarkiai nesiblaskyti, o ramiai sau nesisaugant su MB gyventi ir megautis vienas kitu.

O vaikelis, jis ateis tada, kai jam reiks biggrin.gif

Sekmes jusu seimai kuo dideliausios smile.gif))
Atsakyti
Labai aciu "ederi" uz paskaiciavimus smile.gif ir uz taikad priimsit i savo tarpa smile.gif
Beja dar vienas klausimelis, o kada butu galima darytis NT, nes mes meiliuka darem is kart po mmm, kaip manot galiu but nescia, nes iki pat sianden, vis dar darom ir darom ir darom... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikanor @ 2010 01 21, 18:01)
Labai aciu "ederi" uz paskaiciavimus smile.gif ir uz taikad priimsit i savo tarpa smile.gif
Beja dar vienas klausimelis, o kada butu galima darytis NT, nes mes meiliuka darem is kart po mmm, kaip manot galiu but nescia, nes iki pat sianden, vis dar darom ir darom ir darom...  blush2.gif

xi xi xi lotuliukas.gif Tu cia pataikei i etatiniu NT gadintoju buri doh.gif

Is tikruju NT geriausiu atveju ka nors gali parodyti tik kelioms dienelems likus iki nelaukiamu mmm. Kitoms gi buna labai ilgai NT nieko nepatodo...

Siaip gydytojai pataria darytis tik po keliu dienu nesulaukus mmm, nes daznai zirniukas uzkimba, o paskui pabega, ir kai moteris apie tai nesuzino - jai paciai lengviau.

Turiu prisipazint as pati tiek kantrybes neturiu doh.gif
Atsakyti