Nu zinai, mes labai laukiam, laukiam, nu net pati nezinau ka ir bedaryti, atrodo ir sapnuoju kad jau turiu leliuka, ir vyras sako, kad mes jau tevlkiai, jis tiki kad as jau nescia.
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 20, 20:57)
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti 
Linkiu II
As irgi nesulaukdavau net ryto, kai rekomenduojama daryti NT, tai tik nusipirkus darydavau.Kaip jau sakiau, atrodo tiek daug kartu tai buvo, kad si karta lauksiu mmm.Jei nebus, tada bandysiu laime su NT
Sveikos, merginos
pas mane toks reikalas, siandien visa diena pykina, ne apsinuodijimas, nes valgyt galiu, bet va tas sleikstulys, pilva maudzia, bet ar gali taip buti, jei nestumui vos tik savaite ir ar tetstukas jau rodytu toki nestuma, matot as tik savaite po paskutiniu mm
tai nestumui buti daugiau negali buti niekaip. O kad pastoti galiu iskart po mm, tai as jau zinau, taip gime musu dukryte
tai nestumui buti daugiau negali buti niekaip. O kad pastoti galiu iskart po mm, tai as jau zinau, taip gime musu dukryte
Na sulaukiau tos 14 DPO šiandien ir pasidariau testuką.....ir nieko
nors mmm bus dar tik kita savaitę, tačiau kažkaip nebesitikiu, kad kažkas bus kitaip, nes kai laukiausi pirmo tai testas parode "vaiduokliuką" jau 11 DPO, tad manau keliausiu dar mėnesiuką planuoti
o taip norėjau
Linkiu visoms pamatyti taip laukiamus II
Papildyta:
Na aš dar kaip ir naujokė čia, tad drąsiai patarinėti bijau, bet manau, kad dar šiek tiek ankstoka jausti nėštumo požymius, praėjus tokiam trumpam laikotarpiui, o ir testukas dar tikrai neparodytų savaitės nėštumo, Siūlyčiau visgi palaukti dar savaitę, jeigu tikrai galvoji, kad gali būti nėščia
kol galvojau, kad galiu lauktis ir aš jaučiau daugelį nėštumo požymių, tačiau kai testas parodo tik I tie požymiai kažkaip paslaptingai dingsta
Papildyta:
QUOTE(jurrrge @ 2010 01 22, 00:59)
Sveikos, merginos
pas mane toks reikalas, siandien visa diena pykina, ne apsinuodijimas, nes valgyt galiu, bet va tas sleikstulys, pilva maudzia, bet ar gali taip buti, jei nestumui vos tik savaite ir ar tetstukas jau rodytu toki nestuma, matot as tik savaite po paskutiniu mm
Na aš dar kaip ir naujokė čia, tad drąsiai patarinėti bijau, bet manau, kad dar šiek tiek ankstoka jausti nėštumo požymius, praėjus tokiam trumpam laikotarpiui, o ir testukas dar tikrai neparodytų savaitės nėštumo, Siūlyčiau visgi palaukti dar savaitę, jeigu tikrai galvoji, kad gali būti nėščia
QUOTE(rakatanga @ 2010 01 22, 08:46)
Na sulaukiau tos 14 DPO šiandien ir pasidariau testuką.....ir nieko
nors mmm bus dar tik kita savaitę, tačiau kažkaip nebesitikiu, kad kažkas bus kitaip, nes kai laukiausi pirmo tai testas parode "vaiduokliuką" jau 11 DPO, tad manau keliausiu dar mėnesiuką planuoti
o taip norėjau
Uzjauciu... bet gal vaikelis renkasi tinkamiausia laika, kada jam gimt...
Linkiu tau, visoms kitoms ir sau kantrybes ir II
QUOTE(ederi @ 2010 01 22, 11:07)
Uzjauciu... bet gal vaikelis renkasi tinkamiausia laika, kada jam gimt...
Na tikriausiai taip ir yra, o kadangi mes norime mergaičiukės, tai gal dar jai nebuvo laikas
Oi kiek kantrybės reikia
Svarbiausia, reikia tiketi, nes tikejimas tikrai daro didziulius stebuklus...
Mielosios, nepraraskim vilties...
Sekmes
Sekmes
QUOTE(jurrrge @ 2010 01 21, 22:59)
Sveikos, merginos
sveika jurrrge,
na geriausiu atveju tu tik dabar galetum pastot ir teoriskai jei taip ivyktu, tavo apvaisintas kiausinelis dar tik keliautu kiausintakiais, taigi, kol nera implanacijos, jokiu nestumo pozymiu tikrai negali dar jausti... tuo labiau ir NT tikrai dar nieko netodys. Ir vel reikia laiko...reikia laukt.
Papildyta:
QUOTE(monikanor @ 2010 01 22, 09:13)
Svarbiausia, reikia tiketi, nes tikejimas tikrai daro didziulius stebuklus...
Sekmes
Sekmes
Aha, labai teisingai pasakei
NEPASIDUOKIM
Taip juk mes stiprioji lytis, laikykimes
Siaip palei "ederi" skaiciavima, siandien man turetu buti O. Kazi kaip reiketu padeti tam spermiukui nukeliauti i tinkama vieta, kad ten ir pasiliktu nu mzdaug kokius 9 men
Siaip palei "ederi" skaiciavima, siandien man turetu buti O. Kazi kaip reiketu padeti tam spermiukui nukeliauti i tinkama vieta, kad ten ir pasiliktu nu mzdaug kokius 9 men
QUOTE(ederi @ 2010 01 22, 11:16)
Aha, labai teisingai pasakei
NEPASIDUOKIM
Sunkiausias laikas kaip pamatai I ir iki kitos O
tai ir laukim, o kaip yra sakoma ilgai laukus dar palaukim, o po ilgo laukimo ateina ir ilgai lauktas rezultatas...
Kalbu taip, o pati neapsakomai laukiu tu II
QUOTE(monikanor @ 2010 01 22, 11:27)
Taip juk mes stiprioji lytis, laikykimes
Na, brangioji, aš galiu pasiūlyti tau tik viena : "DIRBAM - NEMIEGAM"
Papildyta:
QUOTE(monikanor @ 2010 01 22, 12:02)
tai ir laukim, o kaip yra sakoma ilgai laukus dar palaukim, o po ilgo laukimo ateina ir ilgai lauktas rezultatas...
geriausiai kai tas "ilgai lauktas rezultatas" ateina nelauktas
Ir kuo nuoširdžiausiai linkiu tau sulaukti II