Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 16, 20:31)
šiandien testukas iš karto parodė I, o po val. išryškėjo II  g.gif ir visai net ne vaiduokliukas, o toks rimtas raudonas II blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Didziausi sveikinimai 4u.gif
Tai zinoma kad esi nestuke.gif
Jei nestumo testas rodo, tai kodel dar abejoji
Atsakyti
Didziausi sveikinimai 4u.gif
Tai zinoma kad esi nestuke.gif
Jei nestumo testas rodo, tai kodel dar abejoji

Ooo kaip norėčiau kad taip ir būtų ax.gif bet kažkodėl nesitiki kol neparodė NT taip, kaip nurodyta informaciniam lapelyje - per 5 min. Viskas, ryt lekiu į vaistinę ir perku iš karto kelis NT, nes ta nežinomybė užmuš doh.gif
Bet kuriuo atveju jus informuosiu, ar pasidžiaugsime kartu, ar paliūdėsime biggrin.gif
Linkiu visoms kuo greičiau tuos baikščius II išvysti rolleyes.gif
Atsakyti
man siandien 36 CD (ciklas mano 28-29 d.) ir dar nera mmm, o testukas vakar rode tik I unsure.gif nezinau ka galvot, jei kita savaitele mmm neateis, teks vaziuot kraujo tyrima darytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 17 sausio 2010 - 11:09
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 17, 10:53)
Ooo kaip norėčiau kad taip ir būtų ax.gif bet kažkodėl nesitiki kol neparodė NT taip, kaip nurodyta informaciniam lapelyje - per 5 min. Viskas, ryt lekiu į vaistinę ir perku iš karto kelis NT, nes ta nežinomybė užmuš doh.gif
Bet kuriuo atveju jus informuosiu, ar pasidžiaugsime kartu, ar paliūdėsime  biggrin.gif
Linkiu visoms kuo greičiau tuos baikščius II išvysti  rolleyes.gif

O koks buvo NT? Mane aną ciklą taip apgavo..pradžioj I, po darbo grįžus radau ryškų II. Bet mm atėjo, tik užvėlavusios. verysad.gif
Lėk kito testo arba tirtis kraujo.
Labai linkiu nestuke.gif
Atsakyti
labukas visoms. turiu liudnoka naujiena. sakiau kad laukiuosi, taciau si savaitgali patyriau ankstyva persileidima, todel teks vel buti sioje temukeje, nesikelsiu i kita tema "as nescia" verysad.gif
Atsakyti
Kaip gaila, tikrai uzjauciu, taip lauki lauki tu dvieju bruksniu ir se tau jie ir pabega verysad.gif Nezinau kaip galim tave paguost, bet laikykis neleisk blogom mintim uzvaldyt tave ir stenkimes vel visos kartu pagaut tuos II 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal galit pasakyti is patirties kada pradeda rodyt nestuma easy cup puodukas???
Atsakyti
pas mane irgi atejo tos nelemtosios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 01 17, 18:56)
labukas visoms. turiu liudnoka naujiena. sakiau kad laukiuosi, taciau si savaitgali patyriau ankstyva persileidima, todel teks vel buti sioje temukeje, nesikelsiu i kita tema "as nescia"  verysad.gif

Nenusimink Rassee, zinau tai sunku, liudna ir labai pikta. Neklausk "kodel", tiesiog eik i prieki...

Sitprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2010 01 17, 23:18)
mergaites gal galit pasakyti is patirties kada pradeda rodyt nestuma easy cup puodukas???

Va va, man irgi idomu, gal yra sansu, jog po 7 d rodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 01 19, 11:37)
Va va, man irgi idomu, gal yra sansu, jog po 7 d rodo?  ax.gif

Labai abejoju, nes net ir patys jautriausi testai nerodo anksciau nei 10 d.
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 19, 13:53)
Labai abejoju, nes net ir patys jautriausi testai nerodo anksciau nei 10 d.

ilgai laukti doh.gif
Atsakyti