Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(agute07 @ 2010 01 19, 12:23)
ilgai laukti doh.gif

Na jau, tik nereikia skubet mirksiukas.gif Cia yra tokiu, kurios nei vieno ar tik viena leliuka teturi, o tu jau nori "be eiles" trecia pasiciupt lotuliukas.gif

Bet jei rimtai, visos mes vienodos, norim DABAR ir ISKART wub.gif
Atsakyti
Labukas! esu naujoke wink.gif Planuojam su vyru lialiuka nestuke.gif bandom jau 5men. dar nieko g.gif buvo pakyles hormanas (ne presimenu, kaip vadynasi, tas hormonas yra pakyles, pas mamytes, kurie maitina krutimi) jau viskas gerai daktare sake, vat turejo prasidet menesines, bet veluoja jau 5 d. ir BT (temp.) 37, tai nzn, ar verta testa nupirkt, ar dar ankstoka! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janax @ 2010 01 19, 22:59)
Labukas! esu naujoke wink.gif Planuojam su vyru lialiuka  nestuke.gif  bandom jau 5men. dar nieko  g.gif buvo pakyles hormanas (ne presimenu, kaip vadynasi, tas hormonas yra pakyles, pas mamytes, kurie maitina krutimi) jau viskas gerai daktare sake, vat turejo prasidet menesines, bet veluoja jau 5 d. ir BT (temp.) 37, tai nzn, ar verta testa nupirkt, ar dar ankstoka! 4u.gif

Na jei jau 5 d. vėluoja tai pats laikas.
Aš jau iki mm būnu kokius 3 sugadinus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 19 sausio 2010 - 22:31
Siaip siulyciau gal ir mita, bet palekt iki siltu krastu,ten pastojo jau 3 pazistamos... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu nestuke.gif Pas gydytoją dar nebuvau, bet testas rodo II. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 01 20, 03:54)
Siaip siulyciau gal ir mita, bet palekt iki siltu krastu,ten pastojo jau 3 pazistamos... thumbup.gif

Cia ne mitas, o gryna tiesa, tik zinoma tos atostogos turetu sutapti su vaisingomis dienomis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 20, 07:58)
Sveikos merginos,
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu  nestuke.gif Pas gydytoją dar nebuvau, bet testas rodo II.  tongue.gif

Kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif

Kiek savaiteliu?
Atsakyti
As 25 d girsiuosi, nes pagal viska lelius buvo kurtas per pacia paciausia diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janax @ 2010 01 19, 21:59)
Labukas! esu naujoke wink.gif Planuojam su vyru lialiuka  nestuke.gif  bandom jau 5men. dar nieko  g.gif buvo pakyles hormanas (ne presimenu, kaip vadynasi, tas hormonas yra pakyles, pas mamytes, kurie maitina krutimi) jau viskas gerai daktare sake, vat turejo prasidet menesines, bet veluoja jau 5 d. ir BT (temp.) 37, tai nzn, ar verta testa nupirkt, ar dar ankstoka! 4u.gif

Sveika,manau,kad jau tikrai verta thumbup.gif Nors man ir veluojant mmm testas nieko doro nerode,bet tada neiskentus iskart nubegau pas gine ir ji patvirtino nestuke.gif Tai ir tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 18, 11:26)
Nenusimink Rassee, zinau tai sunku, liudna ir labai pikta.  Neklausk "kodel", tiesiog eik i prieki...

Sitprybes tau  4u.gif

na jau viskas gerai, nusiraminau ir ziuriu tolyn i gyvenima. smile.gif neklausiu, turbut kaip gydytoja sake tiesiog "atranka" smile.gif palauksiu siek tiek ir vel kibsaiu i darba, gal bus geresnis laikas leliukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 01 20, 09:19)
na jau viskas gerai, nusiraminau ir ziuriu tolyn i gyvenima. smile.gif neklausiu, turbut kaip gydytoja sake tiesiog "atranka"  smile.gif  palauksiu siek tiek ir vel kibsaiu i darba, gal bus geresnis laikas leliukui biggrin.gif

Liunkiu tau kuo greiciau sulaukti II, o veliau - nuostabaus, sveiko ir grazaus leliuko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 20, 09:47)
Kuo nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif

Kiek savaiteliu?

Ačiū, labai džiaugiuosi biggrin.gif , turėtų būti apie 3 sav. pagal mano paskaičiavimus, bet testukas Viola tik šiandien parodė taip, kad jau visai neliko abejonių, todėl svarstau, kad arba mažiau gal iš tikro, arba to hormono pas mane lėčiau kažkodėl gaminasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 20, 11:40)
Ačiū, labai džiaugiuosi  biggrin.gif , turėtų būti apie 3 sav. pagal mano paskaičiavimus, bet testukas Viola tik šiandien parodė taip, kad jau visai neliko abejonių, todėl svarstau, kad arba mažiau gal iš tikro, arba to hormono pas mane lėčiau kažkodėl gaminasi  g.gif

Na nestumo savaites skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmosios dienos, nors realiai tai kokias 2 savaites tikrai nebuvai pastojusi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 01 20, 08:49)
As 25 d girsiuosi, nes pagal viska lelius buvo kurtas per pacia paciausia diena lotuliukas.gif

O jus dabar kaip suprantu mergyte "gaminot" ?
Atsakyti