Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Keretoja @ 2010 01 22, 17:39)
Sveikos, jungiuos ir ash i jusu bureli smile.gif bandom susilauti vaikelio jau 3 men ir si men ash tvirtai buvau isitikinus kad nepavyks nes tokia buvo savijauta kaip per PMS ir dabar taip jauciuos kaip priesh mmm o jos realiai pagal mano cikla turetu shi savaitgali prasidet. Bet kadangi neishsikentejau ir turejau namie testuka paprasta juostele, emiau ir pasitikrinau, ir ka gi rodo II tik antra zymiai maziau ryskesne tokia shviesiai rozine bet visishkai aiskiai matos  bigsmile.gif  nubegau i vaistine nusipirkau dar 1 testa-kasete, ziu ji irgi rodo II bet antra juostele irgi neryski ganetinai bet matos. Tai dabar nezinau ka galvot ar ash jau gali buti  nestuke.gif  ar dar ne. Labai tikiuosi kad vistik nesulauksiu mm, tik neduoda ramybes tai kad savijauta kaip priesh mm grynai, maudzia pilvo apacia, krutine jautri ir skausminga ir nerviukai paslije  lotuliukas.gif  o shaip savijauta puiki, nieko neiprasto nejauciu, na valgyt gal ir daugiau valgau bet...
Labai dziaugius kad yra su kuo pasidalint, nes vyras ish darbo dar negryzo o ir nezinau ka galvot ar tikrai galejo pavykti???  doh.gif
Jauciu reik shaindiena nusipirkti dar viena testuka ir pasidaryti ryt ryte, ash matomai irgi priklausau testu gadintojoms  lotuliukas.gif  galvojau kad ir 1 uzteks  lotuliukas.gif

Kaip faina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man tokia pati situacija, si savaitgali NElaukiam mmm, bet savijauta kaip pries mmm, tik kad taip pilvo nemaudzia, uztat papuliai skauda labai smarkiai...Jau nusipirkau testukus - juostele ir kasete, bet dar lauksiu...bijau dar nusivilti VEL... blush2.gif
Atsakyti
Linkiu jums ishvysti si karta II ir nesulaukti mm smile.gif
man vis dar neramu nes pilva siek tiek maudzia, na bet jei jau rodo II tai turetu but viskas gerai, pirmadieni ishryto pasitikrinsiu dar karteli kad pamatyt kaip paryskejo juostele blush2.gif pagal viska dabar prasidejo 3ia nestumo savaite smile.gif))))))
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 23, 22:27)
man vis dar neramu nes pilva siek tiek maudzia, na bet jei jau rodo II tai turetu but viskas gerai, pirmadieni ishryto pasitikrinsiu dar karteli kad pamatyt kaip paryskejo juostele  blush2.gif  pagal viska dabar prasidejo 3ia nestumo savaite smile.gif))))))

Nestumas skaiciuojamas nuo pirmos mm dienos.
Atsakyti
Idedu parodyti ka gavau 12DPO, implantacija man rodos buvo 9DPO, noreciau tiket kad ji ryskes blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(janax @ 2010 01 22, 21:00)
Labukas meginos! Kaip ir rasiau (virsui) tai nieko naujo, dariau NT bet nieko ne parode. verysad.gif men. jau savaite kaip ner, o sian is ryto pastebejau rudos spalvos isskyros  blink.gif  negaliu suprasti KAS TAI?!?! Gal kas zino?!  g.gif

sveikute janax,

na zinok tikekis kad ateina mmm, bet jeigu ilgai teps rudom tai eik pas gine, nes man taip buvo, pradzioj dingo mmm pasidariau viola parode II, taciau pradejus tepti, nuejau pas gine ji nieko nemate ir ivyko savaiminis persileidimas, taigi tikekimes kad pas tave tik sutrikes mmm ciklas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 22, 17:39)
Sveikos, jungiuos ir ash i jusu bureli smile.gif bandom susilauti vaikelio jau 3 men ir si men ash tvirtai buvau isitikinus kad nepavyks nes tokia buvo savijauta kaip per PMS ir dabar taip jauciuos kaip priesh mmm o jos realiai pagal mano cikla turetu shi savaitgali prasidet. Bet kadangi neishsikentejau ir turejau namie testuka paprasta juostele, emiau ir pasitikrinau, ir ka gi rodo II tik antra zymiai maziau ryskesne tokia shviesiai rozine bet visishkai aiskiai matos  bigsmile.gif  nubegau i vaistine nusipirkau dar 1 testa-kasete, ziu ji irgi rodo II bet antra juostele irgi neryski ganetinai bet matos. Tai dabar nezinau ka galvot ar ash jau gali buti  nestuke.gif  ar dar ne. Labai tikiuosi kad vistik nesulauksiu mm, tik neduoda ramybes tai kad savijauta kaip priesh mm grynai, maudzia pilvo apacia, krutine jautri ir skausminga ir nerviukai paslije  lotuliukas.gif  o shaip savijauta puiki, nieko neiprasto nejauciu, na valgyt gal ir daugiau valgau bet...
Labai dziaugius kad yra su kuo pasidalint, nes vyras ish darbo dar negryzo o ir nezinau ka galvot ar tikrai galejo pavykti???  doh.gif
Jauciu reik shaindiena nusipirkti dar viena testuka ir pasidaryti ryt ryte, ash matomai irgi priklausau testu gadintojoms  lotuliukas.gif  galvojau kad ir 1 uzteks  lotuliukas.gif

sveikute Keretoja,
taigi sveikinu nuosirdziai tave, manau, kad tau tikrai pavyko nukelti saugiai mmm 9 men lotuliukas.gif ir as labai noreciau, taciau teks palaukti maziausiai pora menesiu kad galetume pradeti ji planuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 23, 22:27)
man vis dar neramu nes pilva siek tiek maudzia, na bet jei jau rodo II tai turetu but viskas gerai, pirmadieni ishryto pasitikrinsiu dar karteli kad pamatyt kaip paryskejo juostele  blush2.gif  pagal viska dabar prasidejo 3ia nestumo savaite smile.gif))))))

Ikvepta tokios istorijos as irgi pasidariau NT, nesulaukiau pirmadienio kaip zadejau, tuo labiau nenoriu laukt mmm...Dariausi diena ir pagavom vaiduokliuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip tikiuosi kad nestuke.gif Pirma mintis sovus i galva - pirmadieni is ryto pakartosiu su NT kasete, gal ryskiau matysis blush2.gif Sita minute pilniausia laimes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 12:17)
Idedu parodyti ka gavau 12DPO, implantacija man rodos buvo 9DPO, noreciau tiket kad ji ryskes  blush2.gif

user posted image

Man gavosi panasiai, gal siek tiek ryskiau, nes "gyvai", nenuotraukoj.Linkiu kad parysketu ir pati to tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Turiu puodeli ir kelis juostelinius, tai rytoj viena is ju pasidarysiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos planuotojos ir jau busimos mamytes 4u.gif 4u.gif

taip pat prisijungiu prie jusu biggrin.gif i silta foruma bigsmile.gif

noriu pasveikinti kurioms jau pavyko ir palinket sekmes bandancioms kuo greiciau isvysti II 4u.gif 4u.gif

turiu klausimeli, nemalonu, planuojam jau antra menesiuka kolkas gandru nematyti, mm buvo nuo 01-09 dienos ciklas kazkur 25-27 dienos, 18diena vakare man atsirado kraujo, viena karteli isbego, po to nei tepliojo nei siaip kokiu demiu buvo. gal kam nors panasiai buvo ar kas zino, ar tai galejo buti persileidimas verysad.gif

aciukas uz atskyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguska2010 @ 2010 01 24, 14:19)
sveikos planuotojos ir jau busimos mamytes  4u.gif  4u.gif

taip pat prisijungiu prie jusu  biggrin.gif i silta foruma  bigsmile.gif

noriu pasveikinti kurioms jau pavyko ir palinket sekmes bandancioms kuo greiciau isvysti II  4u.gif  4u.gif

turiu klausimeli, nemalonu, planuojam jau antra menesiuka kolkas gandru nematyti, mm buvo nuo 01-09 dienos ciklas kazkur 25-27 dienos, 18diena vakare man atsirado kraujo, viena karteli isbego, po to nei tepliojo nei siaip kokiu demiu buvo. gal kam nors panasiai buvo ar kas zino, ar tai galejo buti persileidimas  verysad.gif

aciukas uz atskyma  4u.gif

mano mmm buvo nuo tos pacios dienos wink.gif
o tas pakraujavimas manau tai buvo ivykusi ovuliacija.. persileidimas dar negalejo buti, nes nelabai dar galejai buti ir pastojusi smile.gif realiausia, kad tik butent ta diena ivyko ovuliacija, tuo paciu ir pastojimas jei buvo ND ta diena ar kelios dienos pries 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 22, 16:39)
Labai tikiuosi kad vistik nesulauksiu mm, tik neduoda ramybes tai kad savijauta kaip priesh mm grynai, maudzia pilvo apacia

pries pastojant su suneliu man taip pat maude pilvo apacia 4u.gif

Atsakyti
Nestumas skaiciuojamas nuo pirmos mm dienos.

nelabai supratau g.gif chia kuriu mm nuo paskutiniu ar nu neatejusiu?

kaip chia taip gali but jei realiai laukiuosi mazdaug nuo sausio 8-10 d.? tai paskaiciavus man gaunas kad zirniukui 3ia savaite prasides rolleyes.gif
idesiu savo testukus parodyt, bet nusipirkau dar viena ryt ish ryto darysiu paziuret ar paryskejo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Keretoja na jau tikrai ryskus testukai.. 4u.gif ar daryti jau nesulaukus mmm?
o del nestumo skaiciavimo tai taip, yra skaiciuojama 40 savaiciu nuo buvusiu menesiniu, taigi kaip matai yra skaiciuojama daugiau nei 9 men, kas kompensuoja ta laika kol buvo mmm, bet siaip tu teisi, pagal skaiciavima gaunasi kleckiukas didesnis, nei jis yra realiai.. bet tokia jau sistema skaiciavimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 24 sausio 2010 - 18:32