QUOTE(Keretoja @ 2010 01 22, 17:39)
Sveikos, jungiuos ir ash i jusu bureli
bandom susilauti vaikelio jau 3 men ir si men ash tvirtai buvau isitikinus kad nepavyks nes tokia buvo savijauta kaip per PMS ir dabar taip jauciuos kaip priesh mmm o jos realiai pagal mano cikla turetu shi savaitgali prasidet. Bet kadangi neishsikentejau ir turejau namie testuka paprasta juostele, emiau ir pasitikrinau, ir ka gi rodo II tik antra zymiai maziau ryskesne tokia shviesiai rozine bet visishkai aiskiai matos
nubegau i vaistine nusipirkau dar 1 testa-kasete, ziu ji irgi rodo II bet antra juostele irgi neryski ganetinai bet matos. Tai dabar nezinau ka galvot ar ash jau gali buti
ar dar ne. Labai tikiuosi kad vistik nesulauksiu mm, tik neduoda ramybes tai kad savijauta kaip priesh mm grynai, maudzia pilvo apacia, krutine jautri ir skausminga ir nerviukai paslije
o shaip savijauta puiki, nieko neiprasto nejauciu, na valgyt gal ir daugiau valgau bet...
Labai dziaugius kad yra su kuo pasidalint, nes vyras ish darbo dar negryzo o ir nezinau ka galvot ar tikrai galejo pavykti???
Jauciu reik shaindiena nusipirkti dar viena testuka ir pasidaryti ryt ryte, ash matomai irgi priklausau testu gadintojoms
galvojau kad ir 1 uzteks 
Labai dziaugius kad yra su kuo pasidalint, nes vyras ish darbo dar negryzo o ir nezinau ka galvot ar tikrai galejo pavykti???
Jauciu reik shaindiena nusipirkti dar viena testuka ir pasidaryti ryt ryte, ash matomai irgi priklausau testu gadintojoms
Kaip faina
Man tokia pati situacija, si savaitgali NElaukiam mmm, bet savijauta kaip pries mmm, tik kad taip pilvo nemaudzia, uztat papuliai skauda labai smarkiai...Jau nusipirkau testukus - juostele ir kasete, bet dar lauksiu...bijau dar nusivilti VEL...