Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Keretoja @ 2010 01 24, 19:07)
nelabai supratau  g.gif  chia kuriu mm nuo paskutiniu ar nu neatejusiu?

kaip chia taip gali but jei realiai laukiuosi mazdaug nuo sausio 8-10 d.? tai paskaiciavus man gaunas kad zirniukui 3ia savaite prasides rolleyes.gif

Skaiciuok nuo paskutiniu mm pirmos dienos. jei pvz. tavo paskutiniu mm pirmoji diena buvo sausio 1d. tai tau dabar 3 savaites ir 2 dienos. tokia skaiciavimo sistema. todel ir vaikiukui gimti paliekamos 2 savaites paklaida. normalus gimdymas laikomas ir jei vaikas gimsta 38 sav, ir jei 42 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 24 sausio 2010 - 19:56
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 24, 19:07)
nelabai supratau  g.gif  chia kuriu mm nuo paskutiniu ar nu neatejusiu?

kaip chia taip gali but jei realiai laukiuosi mazdaug nuo sausio 8-10 d.? tai paskaiciavus man gaunas kad zirniukui 3ia savaite prasides rolleyes.gif
idesiu savo testukus parodyt, bet nusipirkau dar viena ryt ish ryto darysiu paziuret ar paryskejo  biggrin.gif
user posted image

Sveikinu brangute thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tu jau tikrai busima mamyte, palyginus su mano tai mano isvis permatomos lotuliukas.gif su tokiom as jau eiciau pas gydytoja. Man liepe kai testas 2 rodys ryskias ateit paziures ar viskas vietoj ir galesiu sau nesiot patenkinta "kad jau taip noriu" nes mate kad starksiu kaip vaikas is dziaugsmo lotuliukas.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai "keretoja", ziurek saugokis ir lauk savo mazojo angelelio 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Dekui dekui, kaip sunku patiketi kad jau esu nestuke.gif kad viduje manes jau kazkas auga thumbup.gif pas daktare eiti dar palukesiu, tegu dar biski paauga kad galima butu nuotraukyte padaryt smile.gif kol kas jauciuosi puikiai wub.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis. Eisiu ir aš šiandien per pietus pirktis testuko, nors manau, kad tai tik formalumas. Labai nustebčiau, jei nepamatyčiau II. MM vėluoja jau 3 d., bazinės temperatūros nematuoju, bet pamatuoju temperat burnoje ne tuo pačiu paros metu, ir nekrenta žemiau 37. vakar 37.3 buvo. Papukus skauda, truputį retkarčiais papykina, šiek tiek kartais silpna. Daugiau jokių požymių nėra.
Praėjusį mėnesį labai labai reiškėsi visi galimi požymiai ir nieko nebuvo, todėl šį kartą nusprendžiau neįsikalbinėti nėštumo. blush2.gif Ir esu tikra, kad viskas ok.
Ovuliacija buvo 7 dieną, implantacija 14 . Abi dienas truputį patepliojo. Laukiu pietų pertraukos, noriu išsklaidyti abejones. Testo dar nedariau, nes praeitą kartą gaudžiau vaiduoklius ir jų buvo. doh.gif Nenoriu apsigauti.
Šiaip mano mm kaip laikrodukas, jei jau vėluoja, reiškia nestuke.gif blush2.gif Kitaip nėra buvę.
Šiaip ar taip, priimkit į savo būrį bent iki pietų. blush2.gif
Atsakyti
sveikos, nezinau ar cia klausti:
mano drauge lb nori vaikelio bet niekaip nepastoja, cia nesenai daresi testuka ir matosi ryski ruzava juostele prie "c" laukelio ir balta prie "t" as jai sakau kad cia neigiamas testas, nes tos baltos juosteles matosi ir dar nepadarius testo, ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 01 25, 12:19)
sveikos, nezinau ar cia klausti:
mano drauge lb nori vaikelio bet niekaip nepastoja, cia nesenai daresi testuka ir matosi ryski ruzava juostele prie "c" laukelio ir balta prie "t" as jai sakau kad cia neigiamas testas, nes tos baltos juosteles matosi ir dar nepadarius testo, ka jus manot?

Gaila, bet arba per anksti darė testą, arba nenėščia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TYLIrami @ 2010 01 25, 11:24)
Gaila, bet arba per anksti darė testą, arba nenėščia unsure.gif

as irgi jai ta pati sakau, vargse tikisi labai daug verysad.gif
Atsakyti
Nu, žinokit, merginos, blogą testą nusipirkau: nėr nė vienos juostelės. doh.gif
Nepirkau specialiai juostinio, pirkau kasetinį, tie visada veikdavo. Prilašinau tikrai pilnai. Praėjo mažiau kaip pusę ir sustojo. Po kurio laiko dar tą patį pabandysiu pakartot, bet jau tiesos iš jo nesitikiu. Eina sau, kaip apgavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TYLIrami @ 2010 01 25, 13:35)
Nu, žinokit, merginos, blogą testą nusipirkau: nėr nė vienos juostelės.  doh.gif
Nepirkau specialiai juostinio, pirkau kasetinį, tie visada veikdavo. Prilašinau tikrai pilnai. Praėjo mažiau kaip pusę ir sustojo. Po kurio laiko dar tą patį pabandysiu pakartot, bet jau tiesos iš jo nesitikiu. Eina sau, kaip apgavo doh.gif

Gal visdelto permazai prilasinta buvo?As irgi su kasetiniu dariau, kur pagal instrukcija 2 lasiuku reikia, tik kad tie 2 lasiukai taip ir liko beveik vietoj, dadejau dar 2,tada pradejo judeti toliau.Toks paprastas Rapid Test, Ameritek firmos.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 20:56)
Skaiciuok nuo paskutiniu mm pirmos dienos. jei pvz. tavo paskutiniu mm pirmoji diena buvo sausio 1d. tai tau dabar 3 savaites ir 2 dienos. tokia skaiciavimo sistema. todel ir vaikiukui gimti paliekamos 2 savaites paklaida. normalus gimdymas laikomas ir jei vaikas gimsta 38 sav, ir jei 42 sav.

Tai taip iseitu, kad man jau 5-ta savaite prasidejo g.gif Iskart tokia nestuke.gif pasijutau... biggrin.gif Nors siaip gal tik kokios 2-3 savaites ax.gif Ir tai jei tas mano vaiduokliukas nepabegs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 25 sausio 2010 - 13:04
Tikrai testas niekai: dar kartą bandžiau, nė kontrolinė juostelė neryškėja. prilašinau pakankamai, juk ne pirmas NT blush2.gif
O dėl savaičių, aš kažkaip linkus skaičiuotis nuo O dienos, nors žinau, kad anksčiau skaičiuodavo nuo paskutinių mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 01 24, 17:55)
mano mmm buvo nuo tos pacios dienos wink.gif
o tas pakraujavimas manau tai buvo ivykusi ovuliacija.. persileidimas dar negalejo buti, nes nelabai dar galejai buti ir pastojusi smile.gif realiausia, kad tik butent ta diena ivyko ovuliacija, tuo paciu ir pastojimas jei buvo ND ta diena ar kelios dienos pries  4u.gif

aciukas, net ir linksmiau pasidare 4u.gif tikekimes kad uzkibo kas smile.gif
Atsakyti