Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

Sveikutes o mes jau 4men planuojame antra vaikeli ir nieko.labai bijau kad daugiau neturesi vaiku.kazakip bandau apskaiciuoti vaisingas dienas bet deja verysad.gif ar gali tai buti kad po pirmo vaiko daugiau neturesiu?ai dar si men man velavo mm tada padariau testa parode viena raudupna ryskia o kita vos matoma jau apsidziaugiau kad pagaliau nescia bet po poros dienu susirgau verysad.gif
Atsakyti
Na jeigu jau 1 vaikeli turite, reiskia jus tikrai esate vaisingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2010 01 25, 14:48)
Sveikutes o mes jau 4men planuojame antra vaikeli ir nieko.labai bijau kad daugiau neturesi vaiku.kazakip bandau apskaiciuoti vaisingas dienas bet deja verysad.gif ar gali tai buti kad po pirmo  vaiko daugiau neturesiu?ai dar si men man velavo mm tada padariau testa parode viena raudupna ryskia o kita vos matoma jau apsidziaugiau kad pagaliau nescia bet po poros dienu susirgau verysad.gif

4menesiai tai niekis, kiti zmones po kelis metus planuoja wink.gif
tikrai nores i mylincia seima a
Tik maziau skaiciuokit tas vaisingas dienas, tai greiciau sulauksit savo II Cia sneku is savo patirties mirksiukas.gif

Zinau, kad norisi vaikelio is karto, bet taip nebuna, jis ateis tik tada, kai jam reiks. Svarbu kad myletumete vienas kita, o tada vaikelis ir pats nenores delsti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!
O kaip noreciau ir as isijungti i Jusu gretas! Mmm veluoja jau trys dienos. 2 NT rodo, kad nestumo nera. Uzsisvajociau, kad gal jie klysta, bet, kazkaip nelabai tikiu tokia laime. Lauksiu. Jei dabar nepavyks, vel ipulsim i planavimo ir gamybos maratona. prejusi karta, deja, pavyko tik po metu planavimo. Labai tikiuosi, kad si karta bus greiciau. bigsmile.gif
Visoms sulaukusioms II dideliausi SVEIKINIMAI! Jausmas nepakartojamas ir su niekuo nesulyginamas turetu buti! blush2.gif
O toms, kurios dar vis laukiate savo sventes, siunciu po dideli, labai silta ir pukuota 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(dafniele @ 2010 01 25, 15:48)
Sveikutes o mes jau 4men planuojame antra vaikeli ir nieko.labai bijau kad daugiau neturesi vaiku.kazakip bandau apskaiciuoti vaisingas dienas bet deja verysad.gif ar gali tai buti kad po pirmo  vaiko daugiau neturesiu?ai dar si men man velavo mm tada padariau testa parode viena raudupna ryskia o kita vos matoma jau apsidziaugiau kad pagaliau nescia bet po poros dienu susirgau verysad.gif

Suprantu, kaip jautiesi! 4u.gif
As jau turejau viena vaikeli, deja, del antrojo reikejo stengtis visus metus. Labai daznai uzsilaikydavo menesines. Apsidziaugdavau ir uzsisvajovau ir... deja... Paskui issiaiskinau, kad, jei uztrunka mmm nors kelias dienas, o iki siol ciklas buvo reguliarus ir gyvenot lytini gyvenima, labai didele tikimybe, kad jau buvo uzkibes lialiukas. Tik del vienokiu ar kitokiu priezasciu, jam nepavyko sekmingai isitvirtinti gimdoje. Anot gydytojos, tokie dalykai vadinami naturalia gamtos atranka. Kazkas greiciausia buna negerai, todel ivyksta labai ankstyvas persileidimas, kuri daznai palaikome mmm. O dvi II, nors antroji ir blanki, visada parodo nestuma. Laikykis! Jums tikrai greitu laiku pavyks! 4u.gif
Atsakyti
aciu labai uz palaikyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2010 01 25, 18:36)
aciu labai uz palaikyma aciuks.gif

tikrai jums pavyks tik patarimas: maziau jaudinkis del vaisingu dienu, nes tuomet siek tiek nervai sugroja ir nesigauna, kalbu is patirties, o kai zinosi tik diena, bet per daug nesistengsi tiesiog padirbesi su vyru ta vakara, tikrai pavyks 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sian pakartotinai dariausi NT "komfort", viena is pigiausiu kasetyciu.Taigi, mano vaiduokliukas tapo daug ryskesnis ir jokiu abejoniu nebera 4u.gif Vis dar sunku patiketi, kad nestuke.gif Vyras tik patare nepersidziaugti.Jau praeita karta gydytoja sake, kad iki 4men.nera ko perdaug dziaugtis, nes tam tikrom aplinkybem esant gali ir pabegti.Jetus jetus..tikiuos viskas bus gerai ir mazyle tures sesute arba broliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 01 26, 11:25)
Sian pakartotinai dariausi NT "komfort", viena is pigiausiu kasetyciu.Taigi, mano vaiduokliukas tapo daug ryskesnis ir jokiu abejoniu nebera  4u.gif Vis dar sunku patiketi, kad  nestuke.gif Vyras tik patare nepersidziaugti.Jau praeita karta gydytoja sake, kad iki 4men.nera ko perdaug dziaugtis, nes tam tikrom aplinkybem esant gali ir pabegti.Jetus jetus..tikiuos viskas bus gerai ir mazyle tures sesute arba broliuka  lotuliukas.gif

tikrai - svarbiausia per daug nesidziauk, turek omeny kad esi, bet dar visiems nesigirk, nes is patirties pasakysiu labai apsidziaugiau o po savaites kai ivyko persileidimas - dziaugiausi kad niekas ir nezinojo. 4u.gif na bet tau viskas bus gerai, svarbiausia dabar tau reikia ypatingai daug ilsetis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 01 26, 11:25)
Sian pakartotinai dariausi NT "komfort", viena is pigiausiu kasetyciu.Taigi, mano vaiduokliukas tapo daug ryskesnis ir jokiu abejoniu nebera  4u.gif Vis dar sunku patiketi, kad  nestuke.gif Vyras tik patare nepersidziaugti.Jau praeita karta gydytoja sake, kad iki 4men.nera ko perdaug dziaugtis, nes tam tikrom aplinkybem esant gali ir pabegti.Jetus jetus..tikiuos viskas bus gerai ir mazyle tures sesute arba broliuka  lotuliukas.gif

Labai tau to linkim! 4u.gif
Net baltai pavydu. blush2.gif Mano mmm, kazkur pasislepe uz kampo. g.gif O visi NT terodo viena rozine... schmoll.gif
Atsakyti
elenuxus
labai labai jus sveikinu thumbup.gif dziaugtis tikrai reikia, neverkt smile.gif bet ash irgi nutariau iki kokiu 12 savaiciu niekam nesakyt, tik mes su vyru zinosim smile.gif bet kaip tiek laiko reiks ishtvert, kai kiekviena diena dabar tokia ipatinga atrodo wub.gif
Atsakyti
Tai jau taip, nei darbe, nei artimiesiems iki 4men.tikrai nesakysim.Po to gal jau ir matytis prades...pavasaris, maziau rubu ir megztiniu ax.gif
Tai visoms sekmes laukiant II.Tikiuos viskas bus OK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 01 26, 12:25)

thumbup.gif Džiaukis ir dėl nieko nesijaudink-viskas bus gerai.
Aš irgi eisiu per pietus dar vieno testuko. Gal šį kartą veikiantis papuls. pirksiu patį pigiausią, gal net juostinį. Tikiu, kad parodys II mirksiukas.gif
Atsakyti