Mergaites, norejau jusu paklaust, po keliu dienu po sueities jau galima darytis NT ir pamatyti rezultata?
QUOTE(volkiene @ 2008 11 26, 18:42)
Mergaites, norejau jusu paklaust, po keliu dienu po sueities jau galima darytis NT ir pamatyti rezultata?
Sueitis dar nereiškia ovuliacija
Sveikos mergytes visa dienele labai buvau uzsiemusi,tad negalejau jums atrasyti
.Man kraujiuko tyrimas rode 812.Nt po ovuliacijos geriausiai darytis 10d
.Man po 8,nieko nerode,nuo desimtos dienos pradejo rysketi,antra juostele.Ernestina nekreipk demesio jai tave,kas izeidineja
.As laukiausi pirmo vaikelio 21m,zinojau dar maziau uz tave.Klausk kiek galesiu padesiu. 
Papildyta:
Mergytes norma yra iki 10,virs 10,jau pasideda nestumas.
Papildyta:
Mergytes norma yra iki 10,virs 10,jau pasideda nestumas.
man daktare sake kad mano 1 kiauside linkusi i policistine biski didesne ir man gali but labai sunku pastoti sake bandyt pastot kuo anksciau ir jei kada nors gyvenime pastociau tai labai saugot nestuma nes galiu neisnesiot iki galo ir jokiu budu nedaryt isvalymo nes po to vaiku galiu is vis netureti ir pries planuojant leliu butinai ateit pas ja nu vienu zodziu liudna
liepe kuo anksciau leliu daryt o mano draugas nenori ziauriai vaiku sake tures tada kai jam bus koki 30 metu ir tures daug pinigu
kai papasakojau ka daktare sake jo nuomone nepasikeite.o gine sake kad su laiku dar blogiau mn gali darytis.tai vienu zodziu.
Man NT parode labai švaria, ryškia ir gražia viena juostele.
Bet nieko, bandisim kita menesi..
Su pirmu reikejo "darbuotis" 3 menesius kol išėjo
ernestina - jeigu vaikinas pries, cia jau sunkiau
reikia kad abu noretu vaikelio. Gal jis irgi jaunas apie 22-23 metu? Tokiam amžiu vaikinai labai retai kada nori vaikuciu
ernestina - jeigu vaikinas pries, cia jau sunkiau
taip jam 22 metai bet del finansiniu galimybiu tai problemu ner as turiu buta 2kamb jis ir turi savo buta 3 kamb 2 metai kartu gyvenam pas mene as tiesiog paskui galiu is vis leliaus neturet dirba jis mokytis galim neakivaizdziai yra zmones kur buta is vis nuomuojasi dirba mokosi ir dar vaikus augina va jiems sunkiau turetu buti nu bet jei nenori as jo ir neversiu tiesiog pasakiau jei tiek lauksim kol tau 30 bus tai as tada negalesiu is vis turet ir jis garantuotai tada susiras tokia kuri gali o manes joks vyras paskui nenores kai as vaiku negalesiu tureti ir dr buvom issigane kad as nescia nu as tai dziaugiausi
o jis is kart pasake ieskosim kur isvalymus daro o as durne jei butu labai mane prispaudes jauciu ir pasidarius buciau asciu dievui kad pas ta daktare nuejau 
Papildyta:
kalinka kita menesi tau tikrai pavyks per kaledas kaledu senelis visiem atnesa dovaneliu
Papildyta:
kartais ir pavelaves bet atnesa
Papildyta:
kalinka kita menesi tau tikrai pavyks per kaledas kaledu senelis visiem atnesa dovaneliu
Papildyta:
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 27, 10:43)
o as durne jei butu labai mane prispaudes jauciu ir pasidarius buciau asciu dievui kad pas ta daktare nuejau 
Na gal ir gerai, kad nepastojai si karta, nes is tokiu kalbu atrodo, kad tau gerokai per anksti. O del diagnozes siulyciau isklausyti ir kito daktaro nuomones, nepasitiketi viena. Daktarai daznai klysta.
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 27, 10:43)
taip jam 22 metai bet del finansiniu galimybiu tai problemu ner as turiu buta 2kamb jis ir turi savo buta 3 kamb 2 metai kartu gyvenam pas mene as tiesiog paskui galiu is vis leliaus neturet dirba jis mokytis galim neakivaizdziai yra zmones kur buta is vis nuomuojasi dirba mokosi ir dar vaikus augina va jiems sunkiau turetu buti nu bet jei nenori as jo ir neversiu tiesiog pasakiau jei tiek lauksim kol tau 30 bus tai as tada negalesiu is vis turet ir jis garantuotai tada susiras tokia kuri gali o manes joks vyras paskui nenores kai as vaiku negalesiu tureti ir dr buvom issigane kad as nescia nu as tai dziaugiausi
o jis is kart pasake ieskosim kur isvalymus daro o as durne jei butu labai mane prispaudes jauciu ir pasidarius buciau asciu dievui kad pas ta daktare nuejau 
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Ernestina labai gaila, kad tavo draugas nenori dabar vaiko.
nu ji mane istyre su visais ten kompais ultragarsais dave nuotrauka kad tureciau palyginimui o sita gydytoja tai labai pasitikiu pries pora metu buvau pas savo poliklinikos tai net normaliai neisklause ka pasakyt norejau.
Papildyta:
paskyre kt nuo kuriu man po to problemu buvo kazkokie guzai iskilo reikejo juos nudegint ir po to liepe toliau man tuos kontaceptikus gerti o as pas ja 1 kart gyvenime nuejau nebuvau buvus pas jokia gine tai turejo viska normaliai patikrint tai tik pilva paspaude ir viskas tipo sveika o sita tai normaliai istyre
Papildyta:
Lauritux va as to ir bijau ir aiskinu jam kad po to gali but kad is vis sunku bus arba negalesiu pastoti nu bet jis pasake (as dabar vaiku tikrai nenoriu)tai as jo ir nekalbinsiu ka as zinau gal as ne ta su kuria jis vaiku noretu.
Papildyta:
Lauritux be to mes nevede
tai irgi kazkaip...
Papildyta:
paskyre kt nuo kuriu man po to problemu buvo kazkokie guzai iskilo reikejo juos nudegint ir po to liepe toliau man tuos kontaceptikus gerti o as pas ja 1 kart gyvenime nuejau nebuvau buvus pas jokia gine tai turejo viska normaliai patikrint tai tik pilva paspaude ir viskas tipo sveika o sita tai normaliai istyre
Papildyta:
Lauritux va as to ir bijau ir aiskinu jam kad po to gali but kad is vis sunku bus arba negalesiu pastoti nu bet jis pasake (as dabar vaiku tikrai nenoriu)tai as jo ir nekalbinsiu ka as zinau gal as ne ta su kuria jis vaiku noretu.
Papildyta:
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 27, 11:05)
nu ji mane istyre su visais ten kompais ultragarsais dave nuotrauka kad tureciau palyginimui o sita gydytoja tai labai pasitikiu pries pora metu buvau pas savo poliklinikos tai net normaliai neisklause ka pasakyt norejau.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
tai irgi kazkaip...
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Aš irgi kadaise bijojau, kad pastosiu neištekėjusi, o dabar galvoju visiškai kitaip. Taigi linkiu tau pastoti netikėtai.