Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 08:57)
cia as nelabai suprantu parasysiu cia tuos jaroglifus hcb+p<0,1 u/l ir po to skliaustuose (n.nenescioms <1,0)

Čia HCG norma tavo kraujyje, jei jis mažiau nei 1, tai esi nenėščia sad.gif. Dėl to ir klausiau Jovita 35, kiek pas ją HCG, esant 3 sav. nėštumui ax.gif
Atsakyti
o tai cia pas mane daugiau ar maziau nei vienas?
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 10:38)
o tai cia pas mane daugiau ar maziau nei vienas?

Kaip suprantu, pas tave (hcb+p<0,1 u/l) mažiau net nei 0,1 (nenėščių jis būna nuo 0 iki 1) ax.gif
Atsakyti
nu zodziu visiska blondine as tai jei niesciuju nuo 0iki1 o pas mane <0,1 tai cia kazkokia lb maza dalelyte nestumo rodo tu pasakyk man teigiamas cia ar neigiamas man mmm buvo sio men 8 diena ciklas kas 28 dienos opraeitos men buvo anksciau kazkaip ir truko neilgai ir nelabai gausios tai kada cia ta mano ovuliacija buvo ?
Papildyta:
jovita kas pas tave tam lapely kraujo tyrimo parasyta nes mano uosvene ten klause ar teigiamas sake neigiamas jos ten su gine snekejo apie ta lapuka nes ten jos gine pazystama o man gine sake kad lyg ir uzkibo
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 10:54)
nu zodziu visiska blondine as tai jei niesciuju nuo 0iki1 o pas mane <0,1 tai cia kazkokia lb maza dalelyte nestumo rodo tu pasakyk man teigiamas cia ar neigiamas man mmm buvo sio men 8 diena ciklas kas 28 dienos opraeitos men buvo anksciau kazkaip ir truko neilgai ir nelabai gausios tai kada cia ta mano ovuliacija buvo ?
Papildyta:
jovita kas pas tave tam lapely kraujo tyrimo parasyta nes mano uosvene ten klause ar teigiamas sake neigiamas jos ten su gine snekejo apie ta lapuka nes ten jos gine pazystama o man gine sake kad lyg ir uzkibo

Na juk mokykloj moke šiuos ženklus < biggrin.gif Tai reiškia, kad pas tave mažiau nei 0,1 ax.gif
O jei pas tave mmm buvo 11.08, tai tavo O dar tik buvo prieš 2-5 dienas, taigi joks HCG kitaip ir rodyti negalėtų. Nusiramink. Greičiausiai tie visi požymiai buvo O rezultatas. Testas geriausiu atveju parodus po kokios savaitės, negadink testukų ir atsipaliduok mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ir daktare per ultragarsa tokio mazo nestumo pamatyt negalejo ji sake lyg ir uzkibo nu vienu zodziu as ne nestuke.gif
Papildyta:
o kaip o apskaiciot?
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 13:41)
tai ir daktare per ultragarsa tokio mazo nestumo pamatyt negalejo ji sake lyg ir uzkibo nu vienu zodziu as ne  nestuke.gif
Papildyta:
o kaip o apskaiciot?

Nenoriu pasirodyt įžūli, bet kai paskaitau tavo postus tai iškyla klausimas kiek tau metų? Ir kaip gine gali sakyt "lygtai užkibo" nieko nesuprantu..Atsiprašau jei įžeidžiau..
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 12:41)
tai ir daktare per ultragarsa tokio mazo nestumo pamatyt negalejo ji sake lyg ir uzkibo nu vienu zodziu as ne  nestuke.gif
Papildyta:
o kaip o apskaiciot?

Nežinau, bet gine pasakyti tau gali tik tada, kada mato echoskopu puslytę gimdoje, t.y. jau turi būti įvykusi implantacija. Ir netgi dar po jos kažkiek laiko. Pirmas, kas tau gali pasakyti, tai kraujo tyrimas, kurį tu ir dareisi, tiksliau iš kraujo tyrimo hormonas HCG (jau rašiau apie jį).
Dėl O, jos nepaskaičiuosi tiksliai, tik su O testukais gali nusisattyt, ir ji kiekvieną mėnesį gali vykti +- kelios dienos (jei ciklas reguliarus), O pagrinde vyksta 12-16 dienų iki mėnesinių. Tai, jei tavo ciklas 28 dienos, tai O tau gali vykti nuo 12 iki 16 ciklo dienos. Tarkim mano ciklas 28 dienos, ir mano O du paskutinius mėnesius vyko 16 ciklo dieną. Dar O galima nustatyti matuojant bazinę temperatūrą (apie ją yra visa tema - BT). Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
nu aisku aciu uz kantrybe biggrin.gif o del met tai man 20
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 14:06)
nu aisku aciu uz kantrybe biggrin.gif o del met tai man 20

Nėra už ką 4u.gif 20-ties aš irgi tiek žinojau, kiek tu biggrin.gif
Atsakyti
jus labai maloni smile.gif kazkaip neplanavom niekada tai ir nesidomejau tokiais dalykais o pas gine vakar tik 2 karta gyvenime buvau o su tuo kompu ultragarsas ar echoskopija ten... smile.gif tai is vis pirma karta tik ziurejo smile.gif sake lyg ir uzkibe ir pradejo aiskint kad gimda pasirenka stipriausius ir t..t... tai dave suprast kad per mmm turetu tas uzkibimas ...tik nesuprantu kaip toki maza nestuma jeigu jis butu galima isziuret nes kiek skaiciau tai negali.nu vienu zodziu nekvarsinsiu galvos nei sau nei kitiem kai mmm menesi veluos pasidarysiu testa ir bus aisku viskas biggrin.gif
Atsakyti
Man praejo 7 dienos po "tos" dienos, buvo 19d. Jau negaliu keneti, rytoj is ryto darisiu testuka.. blush2.gif taip norisi 2 juosteles pamatyti unsure.gif
Atsakyti