Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 14:36)

meginos dauguma jūsų užsisakinėjat ir keičiat virtuvės baldus .. gal turit parduot prieš tai buvusius? mielai nupirksim  smile.gif jei nevisai sukrioše aišku  smile.gif


paskutini karta pasirodau su prašymu daugiau nelysiu blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau tokių kėdžių - gal kas matėte kur pardavime ax.gif user posted image

iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 04, 01:02)
paskutini karta pasirodau su prašymu daugiau nelysiu  blush2.gif


Gal čia aš ir ne į temą, bet ... biggrin.gif
Mes ruošiamės keisti virtuvinius baldus, nes persikraustom į didesnį kambarį ir tie nebetiks pagal matmenis.
Kampinis Virtuvinis kompl. mažai virtuvei: Prie vienos sienos 1,45 cm. ilgio: dvi spintelės ir orkaite (Ardo) bei kaitlente-dujine (Ardo) , o prie kitos 1,35 cm su plautuve, spintele po ja ir 3 stalčiais. Taip pat pakabinamos spintelės. Kadangi virtuvė sujungta su valgomuoju tai yra ir baras su apšvietimu (galima prie jo statyti baro kėdes). Bare yra 2 spintelės, stovas taurėms sukabinti ir lentynėlė.
Jei sudomino galiu atsiųsti foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 01 04, 18:11)
Norėčiau tokių kėdžių - gal kas matėte kur pardavime  ax.gif user posted image

iš anksto ačiū  4u.gif

UAB "Forneste" parduoda net keleta variantu baro kedziu.
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 01 04, 18:11)
Norėčiau tokių kėdžių - gal kas matėte kur pardavime  ax.gif user posted image

iš anksto ačiū  4u.gif

Pati labai ilgai ieškojau kėdžių doh.gif turbūt sunkiausias pirkinys buvo, nes dar ir ieškojom nebrangiai. Tai panašaus stiliaus kėdžių yra Baldų Rojuje 3a. prie Alanto, nepamenu jų firmos pavadinimo, veža iš Lenkijos, kataloge yra tikrai gražaus gan panašaus dizaino kėdžių.
Atsakyti
QUOTE(juratelexxx @ 2009 01 04, 20:41)
UAB "Forneste" parduoda net keleta variantu baro kedziu.



QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 05, 00:12)
panašaus stiliaus kėdžių yra Baldų Rojuje 3a. prie Alanto, nepamenu jų firmos pavadinimo, veža iš Lenkijos, kataloge yra tikrai gražaus gan panašaus dizaino kėdžių.



dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE
user posted image
labai jauki virtuvytė 

ar patogu be rankenėlių  man labai gražu be jų, bet neįsivaizduoju ar praktiška 

Mūsų virtuvė gan panaši, tik tikrai be rankenėlių smile.gif šioje jos yra, tik ilgos ir plonos wink.gif Mūsiškė balta, blizgi, rankenėlių nėr, vietoj jų frezuota plokštė. Pakankamai patogu, neva sunkiausia yra atidaryti indaplovę, bet problemų nekilo. Šiaip gan panašus patogumas kaip ir su tokiom ilgom rankenėlėm.



QUOTE(vasara77 @ 2008 12 29, 13:02)
Sveiki, as irgi su komplimentais ir klausimais apie virtuve. Virtuve labai grazi.  wub.gif As irgi noriu sviesios, gal net baltos ir blizgia plokste. Gal galit pasakyti kur gaminote? Koks stalvirsis?

Šiaip turėtų gaminti pas bet kokius baldininkus, čia yra vadinamas dažytas lakuotas MDF, tik jis kiek brangesnis nei paprastas MDF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 04 sausio 2009 - 22:44
QUOTE(SweetTalk @ 2009 01 03, 23:33)
Kartais ne ebalduose uzsisakete? smile.gif



ne, ne ten.
Atsakyti
Sveikutes!
Su Naujais metais!:)
Siuo metu darom virtuve ir as pasidariau pradini projektuka ir noreciau cia ji parodyti,bet man neikelia failiuko! g.gif
Gal cia reikia tam tikra skaiciu zinuciu parasyti,kad leistu ikelti foto? g.gif
Atsakyti
Jei bandai kelti iš kompo, tai nepavyks. Reikia iš pradžių į kokį http:// puslapį įkelti, o jau tada čia 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Laba,

Reiketu mazos konsultacijos.
Mes ruosiames pirkti virykle. T.y., tik pati virsu.
Jau kaip ir issirinkom. Bet abejojam del galingumo. Viena yra 7100 W, kita 6500 W.
Tai gal kas gali pakomentuoti kuo ta 6500 W prastesne?

Ir siaip i ka atkreipti demesi renkantis virykle.

Dekui is anksto uz bet koki komentara. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa31 @ 2009 01 06, 10:22)
4u.gif 
Laba,

Reiketu mazos konsultacijos.
Mes ruosiames pirkti virykle. T.y., tik pati virsu.
Jau kaip ir issirinkom. Bet abejojam del galingumo. Viena yra 7100 W, kita 6500 W.
Tai gal kas gali pakomentuoti kuo ta 6500 W prastesne?

Ir siaip i ka atkreipti demesi renkantis virykle.

Dekui is anksto uz bet koki komentara. 4u.gif


sveika,
aisku, galetum parasyti kokios firmos ir koki modeli issirinkai, butu galima patarti konkreciau, bet man atrodo, kad skirtumas gali buti, kad toje kaitlenteje tiesiog nera kaitvieciu prapletimo, kas leistu pastatyti didesni puoda ir ijungti didesni galinguma (taip greiciau uzverda). kita vertus, yra skirtingi modeliai, kuriuose skirtingos elektros sanaudu (ekonomiskumo) klases, buna klases A, A+, dabar jau yra ir A++, t.y. sios kaitlentes yra taupancios elektra, todel nebutinai su mazesniu galingumu kaitlente yra prastesne. taip pat yra skirtumas tarp paprastu elektriniu ir indukciniu kaitlenciu (jau buvo apie tai diskusija neseniai).

patarti, i ka atkreipti demesi renkantis, sunku, kol nezinai, kokie poreikiai, pvz. - ar naudosites pailgu puodu-troskintuvu (jam buna tam tikra kaitvietes prapletimo zona), ar daznai naudojates daugiau kaip 2 kaitvietemis ir panasiai.. manau, reiketu pasiskaityti konkreciu kaitlenciu aprasymus ir pagal juos pasirinkti, kurios funkcijos yra reikalingos ar ne.. kartais kaina yra didesne del tam tikru funkciju, kurias mes retai naudotume, o gal nenaudotume visiskai. paprasciausi dalykai, kuriuos turi tureti kiekviena geros kokybes kaitlente, yra apsauga nuo vaiku, savaiminis issijungimas, valdymas - mechaninis ar sensorinis - patogiau yra sensorinis, nes trupiniai ar skystis neapnesa rankeneliu ir nuvalyti yra tokia kaitlente patogiau, taip pat laikmatis, kuri galima nustatyti, kada kaitlente pati issijungs (galima palikti troskinti maista tam tikra laika, kiek reikia), jei kaitlente montuosite virs orkaites, pasidomekite, ar yra galimybe sujungti orkaites garu istraukima per kaitlente i gartrauki (kai kurios firmos tokius modelius turi, tai labai sumazina kvapu ir garu patekima i patalpa), taip pat - metalinis remelis, kuris sulaiko istekejusi skysti, neleidzia jam nubegti ant stalvirsio, (bet kartais trukdo padeti didesnio ploto inda) nors kai kam svarbiau yra dizainas ir remelio atsisakoma smile.gif, netgi yra ileidziamos lygiai su stalvirsio pavirsiumi (tik tokiu atveju stalvirsis turi buti specialus - HPL (kompaktlaminatas), akmens mase, plienas, akmuo - labai atsparus skysciams ir karsciui. taip pat svarbu, kad kaitlente turetu parodymu indikatorius - temperaturos lygio (0-15 ar boost funkcija), H - isjungus, kaitviete dar karsta, F - klaidos parodymai (dazniausiai indukcinese), aisku, skirtingu firmu skirtingi buna zymejimai.. tai gal trumpai tiek smile.gif
Atsakyti