Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

user posted image
Papildyta:
sveikutes kaktusu myletojos. su praejusiom sventem jus ir su artejanciais Naujaisiais Metais! idejau savo kaktusa ir noriu paklausti gal kuri zinot jo pavadinima.ACIU aciuks.gif
Atsakyti
Tavo augintinė - Euphorbia Leuconeura. Sukulentas ji, o ne kaktusas.

Su Šventėm visas.
Kad kaktusai žydėtų, palangių daugėtų, ar bent jau esamos platėtų ir svajonės pildytūsi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oj kaip čia seniai buvau. Kažkaip nesinoriu eiti prie kompo, taigi ir į SM retai užsuku 4u.gif mano kaktusai miega, o sukulentai blush2.gif irgi bandžiau migdyt, bet nesekmingai unsure.gif susiraukšlėjo, kai kurie nudžiovino viršūnes unsure.gif parsitempiau atgal. Beje, euphorbios irgi miega blush2.gif o pas kitas bujoja. Gal pažadint? blush2.gif
Papildyta:
Ai dar. Iki kada reikia kaktusų užsakymą nusiųst Kaktusinei?
Atsakyti
aciu uz atsakyma,mano sukulentas jau ir pradejo ziemoti,lapus beveik visus numete,nors siais metais kazkaip paveluotai,nes taip tai rudeni visad numesdavo lapus.
Atsakyti
Mano opuntija sukvailiojo- leidžia naujus stiebelius. g.gif Per šilta ant palangės tikriausiai. unsure.gif
Atsakyti
O pas mane rebutijos zydet pradejo doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
vakar padariau negera darba blush2.gif rimi parduotuvej nuskyniau kaledukui lapuka blush2.gif ar jis man prigis jeigu as ji ikisau i zeme g.gif labai jau noriu as tu kalediniu wub.gif
Atsakyti
Kisk i dregnas durpes, prigis tongue.gif
Atsakyti
Prigis,prigis sako jog vogtos geles greiciau ir geriau prigyja bye1.gif
Atsakyti
As Kaktusinei dar uzsakyma papildziau, iki pavasario turbut visa sarasiuka paimsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano saraše yra 13 kaktusų, bet dar nesiunčiau.
Atsakyti
užmečiau akį į savo palanges, štai ką radau ir jums rodau 4u.gif

mano euforbios nesiruošia miegoti, nors ant palangės nuo lango didelis šaltis, nėra taip jau šilta jiems g.gif

user posted image

user posted image

o čia elongata leidžia naujus pirštelius rolleyes.gif jau nuo rudens, dabar atrodo miega

user posted image

user posted image

o šiemet Ermitaže pirkta rebutija, neaiškios spalvos, mane nustebino, ar ji čia žiedus krauna? ar vaikiukus? gal kas pasakys? beje kada jos šiaip žydi? g.gif

user posted image

gal nelabai matos, nepavyko tokio spurgio gerai nufotkint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 30 gruodžio 2008 - 15:38