QUOTE(RasiukasR @ 2008 12 29, 20:45)
koks fantastiškas tavo avataras

QUOTE(..vijana.. @ 2008 12 30, 15:41)
būtų puiku

sveikutes spygliuku myletojos...
iskilo toks klausimas.. jau daugiau nei 10 metu turiu Cereus_peruvianus_monstruosus ir jis man nei karto nezydejo... kudel? ka reiktu daryt ar nedaryt kad prazystu? ar gal dar per jaunas?

QUOTE(Debesiene @ 2008 12 30, 20:02)
sveikutes spygliuku myletojos...
iskilo toks klausimas.. jau daugiau nei 10 metu turiu Cereus_peruvianus_monstruosus ir jis man nei karto nezydejo... kudel? ka reiktu daryt ar nedaryt kad prazystu? ar gal dar per jaunas? 

Cereus zydi po kazkiek desimtmeciu. Pas mus dazniausiai nezydi, nes truksta sviesos, o monstrozines formos dar labiau nelinke zydeti

Kad jos aplamai ko gero nezydi, lyg kazkur skaiciau, monstriuko formos

QUOTE(Debesiene @ 2008 12 30, 22:19)
Prasau paziureti kur darytos nuotraukos,kiek as supratau tai USA,San Antonio 
QUOTE(Debesiene @ 2008 12 30, 21:19)
Pas mus nebent jam stebuklingai patiktu salygos... bet siaip maniau, kad jie tikrai nezydintys.
Sveikos merginos, su naujais metais Jus;}
Norėčiau prisijungti prie užsakymo iš čekų, bet sąrašo dar nesiųsiu, nes norai vis plečiasi ;]
Beje va tokius kaktusiukus paroviau ermitaže tik po 2,99
esu beveik įsitikinus, kad pirmieji trys gymnai, o ketvirto rūšies negaliu išsiaiškinti, gal Jūs man padėsit?
Norėčiau prisijungti prie užsakymo iš čekų, bet sąrašo dar nesiųsiu, nes norai vis plečiasi ;]

esu beveik įsitikinus, kad pirmieji trys gymnai, o ketvirto rūšies negaliu išsiaiškinti, gal Jūs man padėsit?

QUOTE(elle @ 2009 01 01, 13:54)
Sveikos merginos, su naujais metais Jus;}

Euphorbia