Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

rimusia> labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais ! Dovanu jums mano zydinti rebutija (prazydo per pacius naujus metus).
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 03, 16:38)
Su Naujais ! Dovanu jums mano zydinti rebutija (prazydo per pacius naujus metus).

oho thumbup.gif kaip nekantrauju sužinot savosios spalva
Atsakyti
Kaip smagu - prazydes kaktusas!!!! TIESIO PAVYYYYYYDZIU blink.gif
Atsakyti
Jau kaip pasiilgau kaktusų judėjimo rolleyes.gif kai kažkas dygsta, auga, pražysta...
Atsakyti
Tuoj saulutes dauges ir jie ims busti smile.gif
Atsakyti
merginos jus labiau cia nusimanot apie kaktusiuku prieziura, mano kelis kaktusiukus uzpuole kiek pagal knyga pavyko issiaiskinti voratinklines erkes, zinau kad jiems dabar miego sezonas, kaip ir nebesinori ju purksti vandeniu nenoriu nupudit. bandau kiek imanoma erkes nurankioti nuo ju bet bijau kad kiti kaktusai neuzsikrestu. ka galetumete patarti? HELP blush2.gif
Atsakyti
Parasysiu baisiai klaidingai:
Sheitlinge yra purskalas - berods algoflesh, kaina 25 litai. Bet jis visus nuodija, net jei augalu daugiau neturi. Ir vandens nedaug su juo bus. Nu, jis neskiedziamas. Ir efektyviausias.
Nu , gal nufotografuosiu.
Bet jei siltai kokias 3 dienas palaikysi, kad kaktusas padziutu- nieko blogo nenutiks...
Ech, varau savo vyro kambari pakvepinsiu tuo nuodu gun_bandana.gif ... ten viena mamka baisuokle pasidare doh.gif
Atsakyti
algoflesh g.gif cia man kazkoks negirdetas, naujas.

Nes nuo actaru musu vabalai jau atsparuma igavo, apsinarkosino ir toliau sekmingai darbuojasi.
Atsakyti
QUOTE(jevuliukas @ 2009 01 05, 22:28)
merginos jus labiau cia nusimanot apie kaktusiuku prieziura, m

bijai sušlapinti kaktusiukus g.gif , erkės tikrai blogiau , jas būtinai reik naikinti ,
nes pavasarį gali nelikt ką laistyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 06 sausio 2009 - 10:58
Tikra tiesa. Jau geriau nesusidurti su jomis.
Atsakyti
4u.gif
Mano pleispilos pabudo unsure.gif ką dabar daryt, pas visas miega, tik pas mane kažkokie neklaužados... doh.gif perskaičiau apie sukulentus visas temas, bet neradau, kad pas ką jie vidurį žiemos atsikeltų... Lyg ir viską dariau gerai, nelaisčiau nei lašo, stovėjo sau ramiai ant stalo... unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 06 sausio 2009 - 17:59