rimusia> labai ačiū

Su Naujais ! Dovanu jums mano zydinti rebutija (prazydo per pacius naujus metus).
QUOTE(Tina* @ 2009 01 03, 16:38)
Su Naujais ! Dovanu jums mano zydinti rebutija (prazydo per pacius naujus metus).
oho

Jau kaip pasiilgau kaktusų judėjimo
kai kažkas dygsta, auga, pražysta...

Tuoj saulutes dauges ir jie ims busti

merginos jus labiau cia nusimanot apie kaktusiuku prieziura, mano kelis kaktusiukus uzpuole kiek pagal knyga pavyko issiaiskinti voratinklines erkes, zinau kad jiems dabar miego sezonas, kaip ir nebesinori ju purksti vandeniu nenoriu nupudit. bandau kiek imanoma erkes nurankioti nuo ju bet bijau kad kiti kaktusai neuzsikrestu. ka galetumete patarti? HELP

Parasysiu baisiai klaidingai:
Sheitlinge yra purskalas - berods algoflesh, kaina 25 litai. Bet jis visus nuodija, net jei augalu daugiau neturi. Ir vandens nedaug su juo bus. Nu, jis neskiedziamas. Ir efektyviausias.
Nu , gal nufotografuosiu.
Bet jei siltai kokias 3 dienas palaikysi, kad kaktusas padziutu- nieko blogo nenutiks...
Ech, varau savo vyro kambari pakvepinsiu tuo nuodu
... ten viena mamka baisuokle pasidare
Sheitlinge yra purskalas - berods algoflesh, kaina 25 litai. Bet jis visus nuodija, net jei augalu daugiau neturi. Ir vandens nedaug su juo bus. Nu, jis neskiedziamas. Ir efektyviausias.
Nu , gal nufotografuosiu.
Bet jei siltai kokias 3 dienas palaikysi, kad kaktusas padziutu- nieko blogo nenutiks...
Ech, varau savo vyro kambari pakvepinsiu tuo nuodu

algoflesh
cia man kazkoks negirdetas, naujas.
Nes nuo actaru musu vabalai jau atsparuma igavo, apsinarkosino ir toliau sekmingai darbuojasi.

Nes nuo actaru musu vabalai jau atsparuma igavo, apsinarkosino ir toliau sekmingai darbuojasi.
QUOTE(jevuliukas @ 2009 01 05, 22:28)
merginos jus labiau cia nusimanot apie kaktusiuku prieziura, m
bijai sušlapinti kaktusiukus

nes pavasarį gali nelikt ką laistyt
Tikra tiesa. Jau geriau nesusidurti su jomis.

Mano pleispilos pabudo