Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

drinks_cheers.gif tikrai jausmas superinis: renkiesi, lauki ir svajoji, sulauki, sodini, vaikštai ratais kasdien... wub.gif Kai tai darau būnu laiminga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 10:54)
Tai galvokit - svajokit iki kokio sausio ar vasario smile.gif

Nors as ir kauniete,bet labai irgi noreciau kad kas padetu parsisiust kaktuseliu,jau rasiu kaip is Vilniaus parsigabent biggrin.gif biggrin.gif Todel prisijungciau ir as prie kaktusines pasiulymo clap.gif clap.gif
Atsakyti
Laba diena. Registruojuosi naujoje temoje.

QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 08:30)
Gavau iš čekų žurnaliuką 2009 metam, yra ir elektroninis variantas, ar bus pavasariui norinčių užsakinėt?

Norėsiu wub.gif
Atsakyti
Oi Kaktusine aciu kad esi thumbup.gif
Nes tiek svajoniu 4u.gif
Atsakyti
MERGAITĖS GELBĖKIT. Turėjau vieną apsikrėtusį kaktusėlį, neatsimenu, bet tais baltais pūkuotais kenkėjais. Tai jį išmečiau, o kitus nurankiojau su ausų krapštuku spirituotu, paskui purškiau per du kartus su Nimesil visus kaktusus. Dabar žiūriu, kad ant kelių vėl atsiradę, ką dabar daryt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 11 25, 11:27)
MERGAITĖS GELBĖKIT. Turėjau vieną apsikrėtusį kaktusėlį, neatsimenu, bet tais baltais pūkuotais kenkėjais. Tai jį išmečiau, o kitus nurankiojau su ausų krapštuku spirituotu, paskui purškiau per du kartus su Nimesil visus kaktusus. Dabar žiūriu, kad ant kelių vėl atsiradę, ką dabar daryt? 4u.gif

Ta pati biggrin.gif Tik su kitu insekticidu pabandyk: pvz. Actara.
Nors kambarinems gelems ziemos periodui as vis gi labai noreciau susirast nusipirkt Schulzo insect spray. Jis ten kazkoks ekologiskesnis, is naturaliu ekstraktu padarytas. Pernai mano fuksija nuo baltasparniu isgelbejo. Ar nuo miltuotojo skydmatio padetu, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 11 21, 01:53)
Tina gražus tavo žiedelis wub.gif  Parodysiu ir aš savo nemiegantį - laikiau jį po lempom, nes labai jau mažas.
user posted image

user posted imagelabai grazu.
o as nemoku ju auginti,pas mane niekada nezidejo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(goya @ 2008 11 21, 10:45)
Laba diena  4u.gif
noriu parodyti kokį augalą aš turiu  smile.gif , kaži aš labai lepus, ar daug dėmesio išmanęs reikalaus  g.gif

user posted image

Toki pirma karta matau thumbup.gif O kur jus ji pirkot g.gif
Atsakyti
Štai kas pražydo mano namuose
user posted image

Gal žinote, kaip tiksliai vadinasi šis grožis?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 11 25, 11:10)
Ta pati  biggrin.gif  Tik su kitu insekticidu pabandyk: pvz. Actara.
Nors kambarinems gelems ziemos periodui as vis gi labai noreciau susirast nusipirkt Schulzo insect spray. Jis ten kazkoks ekologiskesnis, is naturaliu ekstraktu padarytas. Pernai mano fuksija nuo baltasparniu isgelbejo. Ar nuo miltuotojo skydmatio padetu, nezinau.

Na reiks paieškot To Schulzo, ačiū, bandysiu gelbėt kaktusyną.
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 11 25, 16:18)
Štai kas pražydo mano namuose
user posted image

Gal žinote, kaip tiksliai vadinasi šis grožis?

Aloe variegata

Labai džiaugiuosi dėl Kakturinės pasiūlymo!!! wub.gif
Atsakyti
Pasakykit šito mažulio vardą ir ar jis žydi? user posted image
Atsakyti
Ačiū, JuzTea 4u.gif
Atsakyti