QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 10:54)
Nors as ir kauniete,bet labai irgi noreciau kad kas padetu parsisiust kaktuseliu,jau rasiu kaip is Vilniaus parsigabent
Laba diena. Registruojuosi naujoje temoje.
Norėsiu
QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 08:30)
Gavau iš čekų žurnaliuką 2009 metam, yra ir elektroninis variantas, ar bus pavasariui norinčių užsakinėt?
Norėsiu
Oi Kaktusine aciu kad esi
Nes tiek svajoniu
Nes tiek svajoniu
MERGAITĖS GELBĖKIT. Turėjau vieną apsikrėtusį kaktusėlį, neatsimenu, bet tais baltais pūkuotais kenkėjais. Tai jį išmečiau, o kitus nurankiojau su ausų krapštuku spirituotu, paskui purškiau per du kartus su Nimesil visus kaktusus. Dabar žiūriu, kad ant kelių vėl atsiradę, ką dabar daryt?
QUOTE(tsima @ 2008 11 25, 11:27)
MERGAITĖS GELBĖKIT. Turėjau vieną apsikrėtusį kaktusėlį, neatsimenu, bet tais baltais pūkuotais kenkėjais. Tai jį išmečiau, o kitus nurankiojau su ausų krapštuku spirituotu, paskui purškiau per du kartus su Nimesil visus kaktusus. Dabar žiūriu, kad ant kelių vėl atsiradę, ką dabar daryt? 
Ta pati
Nors kambarinems gelems ziemos periodui as vis gi labai noreciau susirast nusipirkt Schulzo insect spray. Jis ten kazkoks ekologiskesnis, is naturaliu ekstraktu padarytas. Pernai mano fuksija nuo baltasparniu isgelbejo. Ar nuo miltuotojo skydmatio padetu, nezinau.
QUOTE(anril @ 2008 11 21, 01:53)
Tina gražus tavo žiedelis
Parodysiu ir aš savo nemiegantį - laikiau jį po lempom, nes labai jau mažas.

labai grazu.o as nemoku ju auginti,pas mane niekada nezidejo
Papildyta:
QUOTE(goya @ 2008 11 21, 10:45)
Laba diena
noriu parodyti kokį augalą aš turiu
, kaži aš labai lepus, ar daug dėmesio išmanęs reikalaus

noriu parodyti kokį augalą aš turiu

Toki pirma karta matau
Štai kas pražydo mano namuose

Gal žinote, kaip tiksliai vadinasi šis grožis?
Gal žinote, kaip tiksliai vadinasi šis grožis?
QUOTE(Mamce @ 2008 11 25, 11:10)
Ta pati
Tik su kitu insekticidu pabandyk: pvz. Actara.
Nors kambarinems gelems ziemos periodui as vis gi labai noreciau susirast nusipirkt Schulzo insect spray. Jis ten kazkoks ekologiskesnis, is naturaliu ekstraktu padarytas. Pernai mano fuksija nuo baltasparniu isgelbejo. Ar nuo miltuotojo skydmatio padetu, nezinau.
Na reiks paieškot To Schulzo, ačiū, bandysiu gelbėt kaktusyną.
QUOTE(vaivaj @ 2008 11 25, 16:18)
Aloe variegata
Labai džiaugiuosi dėl Kakturinės pasiūlymo!!!
Pasakykit šito mažulio vardą ir ar jis žydi?
Ačiū, JuzTea