Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

QUOTE(tsima @ 2008 11 25, 15:43)
Pasakykit šito mažulio vardą ir ar jis žydi? 

Pleiospila.Žydi,bet be galo lepus augalas cool.gif
Apie jas smulkiau čia http://www.rojaussod...i...28&p=195749

Kaktusine aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 25 lapkričio 2008 - 16:20
Taip noriu pradet rinktis, bet vis ner kada doh.gif
Atsakyti
Labas merginos!!!!
Tik siandien atskrido lektuvas, o visa nakti Londone skaiciau knyga apie sukulentus.... nes italu seiminele- du seni teciai ir perauges sunelis netoliese bande manes isitaisyti pamiegoti, tuo sugadine mano snuda... tai vat ir skaiciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

...bet sirdis mano nesugryzo. As braidziau juroje, keliavau i vienuolyna, geriau daug sidro ir valgiau keksiukus... Gerejaus unikaliais Kantabrijos kaimeliais. Glosciau juose arklius, sunis. Rinkau kriauklytes..... Dabar ieskausi budu sirdi susigrazinti. Jau kokios 6 valandos be jos verysad.gif verysad.gif

Labai dziaugiuos Kaktusines ziniomis!!!!
Tiesa, ceko sarasas siemet kazkoks skurdokas blush2.gif blush2.gif ...Anu metu buvo ispudingesnis.
O siaip tai manau, kad butu labai grazu, kad uzsisakancios po 2-5 kaktusus su kuo nors koooperuotusi. As jau radau su kuo kooperuotis. Tik tas zmogutis sito nezino.... doh.gif

Tai nepykit ant zmogaus be sirdies- o iki kada rinktis??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 25 lapkričio 2008 - 20:17
Nicca, jei esi kaunietė, tai tokių Ephorbia lactea , net trijų skirtingų atspalvių, yra pirkt pramonės senukuose.

Crassula, sveika sugrįžus 4u.gif Laukiam nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 25 lapkričio 2008 - 21:50
QUOTE(Crassula @ 2008 11 25, 20:06)
Labas merginos!!!!

Labai dziaugiuos Kaktusines ziniomis!!!!
Tiesa, ceko sarasas siemet kazkoks skurdokas blush2.gif  blush2.gif ...Anu metu buvo ispudingesnis.
O siaip tai manau, kad butu labai grazu, kad uzsisakancios po 2-5 kaktusus su kuo nors koooperuotusi. As jau radau su kuo kooperuotis. Tik tas zmogutis sito nezino.... doh.gif

Tai nepykit ant zmogaus be sirdies- o iki kada rinktis??

O as nesupratau parasymo kadel uzsisakant kaktusus reikia kooperuotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 25 lapkričio 2008 - 22:35
Sakykit, prašau, gal žinot.. Pasisėjau kaktusų prieš porą savaičių. Ant pakelių rašo, kad dygimas trunka nuo 7 iki 150 dienų, priklausomai nuo rūšies. Sudygus liepia nuimti uždengimą. Keliolika jau sudygo. Tai aš dabar nelabai suprantu, ar nuimti dabar, ar nuimti po 150 dienų, kai jau, pagal įdėją, bus sudygę visi blush2.gif? Ir dar.. Kokio dydžio kaktusiukus jau galima persodint į atskirus vazonukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 25 lapkričio 2008 - 23:39
QUOTE(Tina* @ 2008 11 25, 19:28)
Taip noriu pradet rinktis, bet vis ner kada  doh.gif

Labučiai. Pašnibdėkit iš kur rinktis? Nerandu nuorodos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 11 26, 07:55)
Labučiai. Pašnibdėkit iš kur rinktis? Nerandu nuorodos. blush2.gif

4u.gif

QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 09:17)
Rašau čia, adresas kaip visada tas pats smile.gif
www.cact.cz
Čia užėjus kairėj pusėj:

"Nabídka rostlin" - augalai.
"Nabídka semen" - sėklos, bet kažkodėl antri metai jų neatsiunčia, gal net neverta žiūrėt.
"Ostatní zboží" - visa kita, čia užsakinėjau vazončikus (Kvetinači).

Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 11 25, 16:18)
Pleiospila.Žydi,bet be galo lepus augalas  cool.gif
Apie jas smulkiau čia http://www.rojaussod...i...28&p=195749
Kaktusine  aciuks.gif

Ačiukas.
O kur Kaune galima įsigyti Schulzo insect spray. Vakar buvau užsukus į vieną Žalią Stotelę, sakė turės tik pavasarį. Mano gražuoliukus reikia gelbėt, kol visai neapsnigo...
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2008 11 26, 08:40)

Niekad neužsakinėjau ir nesu labai didelė kaktusų žinovė, bet tam puslapiukį, kur reikia rinktis augalus ar sėklas nematau nuotraukų, ar ne ten žiūriu?
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 11 26, 09:39)
Ačiukas.
O kur Kaune galima įsigyti Schulzo insect spray. Vakar buvau užsukus į vieną Žalią Stotelę, sakė turės tik pavasarį. Mano gražuoliukus reikia gelbėt, kol visai neapsnigo...
Papildyta:

Niekad neužsakinėjau ir nesu labai didelė kaktusų žinovė, bet tam puslapiukį, kur reikia rinktis augalus ar sėklas nematau nuotraukų, ar ne ten žiūriu?

atsidarius nuoroda kairej pusej ieskok "Nabídka rostlin" - tai bus augalai. Apacioj parasyta,kad reikia parsisiust kataloga.Spausk Dok arba ZIP smile.gif

Tas pat ir su seklom,spaudi nabidka semen ir parsisiunti kataloga.

Nuotrauku nera,nebent kelios galerijoje smile.gif

Schultz`o paskutini karta buvau radus tik Aleksote ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 26 lapkričio 2008 - 09:44
QUOTE(@asta @ 2008 11 26, 09:43)
atsidarius nuoroda kairej pusej ieskok "Nabídka rostlin" - tai bus augalai. Apacioj parasyta,kad reikia parsisiust kataloga.Spausk  Dok arba ZIP  smile.gif

Tas pat ir su seklom,spaudi nabidka semen ir parsisiunti kataloga.

Nuotrauku nera,nebent kelios galerijoje smile.gif
Schultz`o paskutini karta buvau radus tik Aleksote  ax.gif

Šitą reikaliuką tai radau, bet kažko tikėjausi, kad šalia bus paveiksliukai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kur Aleksote, gal ten už IKI, kur yra sodininkų parduotuvė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 26 lapkričio 2008 - 10:39
QUOTE(Crassula @ 2008 11 25, 20:06)
...bet sirdis mano nesugryzo.

Oi, Crassula, kaip tave suprantu console.gif nes mano pacios sirdis nuolat klajoja kazkur vidurzemio regione... kur melyna jura, kalnai ir daug daug saules...

Laukiu nuotruaku. Labai. Neknatriai. smile.gif
Atsakyti