Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos gimdymo istaigų realybė

apus, mano pareiga sumoketi mokescius, kad galeciau naudotis nemokama sveikatos sistema.

dar prie pareigos priskaiciuociau vokelius padejusiems pagimdyti, nes atlyginimas ju nekoks.

o siaip mano pareiga, pati tikriausia ir vienintele, rupintis vaiku. O ne personalu ar lankytojais.

o kas jums nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2008 12 01, 14:30)
Nu ka, perskaiciau visa tema ir tiesa sakant pakraupau.......... blink.gif  tai tas negerai, tai anas, tai ziuri ne taip, tai kreivai mirksi...... ir t.t. nepatinka vaziuokit, kur patinka, bet kazkodel man toks vaizdas susidare, kad ne kuriom net Havajai  neitiktu  lotuliukas.gif  kartais tiesiog norisi priminti " Kaip tu elgiesi su kitais taip bus elgiamasi su tavimi"  Kam kurti pasakas apie Zimbabve ir t.t. gal tiesiog nusisypsokit, tai valytojai, ant kurios visi saukia, tai jos darbas ir ji valo..... eikit vedeja apsaukit, valytoja tik dirba savo darba.....
kazkaip man atrodo kad eiskot problemu ten kur ju nera...... O ir vaziuoti gimdyti nusiteikus beveik agresyviai, kaip as cia ant visu reksiu ir tvarka darysiu  doh.gif  nu ka as zinau, nebent jauciates "pasaulio bambom". Neisizeiskit ir nepykit, bet kartais pagalvokit ka rasot ir ka darot...... graudu skaityti........

Tai gal tamsta negimdžiusi? ax.gif aš jau ne kartą rašiau, kad užteko patologiniam pagulėt-akivaizdus skubėjimas, nedasakymas svabių dalykų ir t.t. Gal jūs ir kitas temeles pavartykit, kaip karvėm apšaukia, kiaulėm išvadina doh.gif Pasakykit Jūs man vieną dalyką-ar gimdyti atvažiavusi moteris, kuri ir taip stresuoja ir nerimauja-neturi teisės į normalų ir profesionalų aptarnavimą?kodėl kažkas sau leidžia piktai kalbėti su pasimetusiom mamytėm, jas varinėt ir t.t.?Todėl ši tema ir gera, kad aš žinosiu savo teises ir tikrai neleisiu, kad man nematant mišinį suvarytų vaikui, paimtų keliom dienom ir nuneštų nieko nepaaiškinę, nepamaitinčiau krūtimi vaiko nes kaimynės giminės sėdės per dienų dienas ir aš nežinosiu, kad jų lankymo valandos senai pasibaigusios ir begalę savo teisių žinosiu...o ne pasimetusi pasakosiu, kaip kitą kartą daryčiau arba kaip kitos darykit, nes bus blogai...ne karui mes nusiteikusios, o norui būti aptarnautos kuo profesionaliau 4u.gif
Atsakyti
vaiko psichologine busena, aisku, priklausi nuo sypsenos ir meiles. taip pat vaiko raida.

bet ne infekcija.
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 12 01, 13:49)
Tai gal tamsta negimdžiusi? ax.gif aš jau ne kartą rašiau, kad užteko patologiniam pagulėt-akivaizdus skubėjimas, nedasakymas svabių dalykų ir t.t. Gal jūs ir kitas temeles pavartykit, kaip karvėm apšaukia, kiaulėm išvadina doh.gif  Pasakykit Jūs man vieną dalyką-ar gimdyti atvažiavusi moteris, kuri ir taip stresuoja ir nerimauja-neturi teisės į normalų ir profesionalų aptarnavimą?kodėl kažkas sau leidžia piktai kalbėti su pasimetusiom mamytėm, jas varinėt ir t.t.?Todėl ši tema ir gera, kad aš žinosiu savo teises ir tikrai neleisiu, kad man nematant mišinį suvarytų vaikui, paimtų keliom dienom ir nuneštų nieko nepaaiškinę, nepamaitinčiau krūtimi vaiko nes kaimynės giminės sėdės per dienų dienas ir aš nežinosiu, kad jų lankymo valandos senai pasibaigusios ir begalę savo teisių žinosiu...o ne pasimetusi pasakosiu, kaip kitą kartą daryčiau arba kaip kitos darykit, nes bus blogai...ne karui mes nusiteikusios, o norui būti aptarnautos kuo profesionaliau 4u.gif

Sita tamsta gimdzius ir dar AK, ant kuriu cia viska supylet ka tik galima lotuliukas.gif ir buvo super, ir ziurejo ir nesauke ir nesikeike ir gydytojai lakste ....... ir i gimdykla valgyti atnese net tik man bet ir vyrui.....; ir niekam nemokejau........ ir ateidavo pas mane i gimdykla reguliariai bajeriu pasiklausyti, cituoju " moraliskai atsigauti " ir po gimdymo su visom seselem krizenom, ir gydytojos superines pasitaike......... gal del to kad zinojau kad ne i Havajus vaziuoju liezuvis.gif ir visam personalui siunciu oro_buckis.gif ai tiek to, jus gi visos ten ne gimdyti vaziuojate o savo teises irodyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2008 12 01, 13:48)
apus, mano pareiga sumoketi mokescius, kad galeciau naudotis nemokama sveikatos sistema.

dar prie pareigos priskaiciuociau vokelius padejusiems pagimdyti, nes atlyginimas ju nekoks.

o siaip mano pareiga, pati tikriausia ir vienintele, rupintis vaiku. O ne personalu ar lankytojais.

o kas jums nepatinka?

man nepatinka poziuris daugumos cia berasanciu sioje temoje " tuoj va AS nuvaziuosiu gimdyti, AS jiems ten visiems parodysiu....As ten parekausiu...." toks jausmas kad ne gimdyti vaziuoja, ir ligonine renkasi pagal sienas, o ne domisi mediku profesionalumu ir kompetencija...........
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2008 12 01, 14:58)
Sita tamsta gimdzius ir dar AK, ant kuriu cia viska supylet ka tik galima  lotuliukas.gif  ir buvo super, ir ziurejo ir nesauke ir nesikeike ir gydytojai lakste ....... ir i gimdykla valgyti atnese net tik man bet ir vyrui.....; ir niekam nemokejau........  ir ateidavo pas mane i gimdykla reguliariai bajeriu pasiklausyti, cituoju " moraliskai atsigauti " ir po gimdymo su visom seselem krizenom, ir gydytojos superines pasitaike......... gal del to kad zinojau kad ne i Havajus vaziuoju  liezuvis.gif  ir visam personalui siunciu  oro_buckis.gif  ai tiek to, jus gi visos ten ne gimdyti vaziuojate o savo teises irodyti  doh.gif

Na taip, Jums geriau žinot, ko mes ten važiuojame thumbup.gif o jei temelė nepatinka-tai ir nebūtina joje dalyvaut blush2.gif mum (mergaitėms be patirties) ji superinė, nes daug ko nežinome ir nemokame ax.gif na o jei su mumis gražiai elgsis, kaip kad su Jumis elgėsi-tai mūsų teisės liks nepažeistos ir visi gyvens ilgai ir laimingai lotuliukas.gif kitu atveju tikrai nebetylėsiu ir neleisiu, kad mane su žemėm suvarinėtų pasinaudoję mano bejėgiškumu drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi, koks jautrumas smile.gif

lyg tai buvo nagrinejamos visos istaigos lotuliukas.gif vadinasi, galit uzziebti zvakute ir Dievuliui padekoti, kad jums viskas ok. biggrin.gif

o ka daryti toms moteriskems, kurias karvem vadina? Ar priemimo skyriuje pasitike tyciojasi? Ploti katuciu ir dziaugtis?

kazkaip pro sali, gerbiamoji, jusu komentaras. Pvz., as issirinkau kur gimdyti tik pagal gydytoju kompetencija, atras dalykas issiaiskinau visas ten esancia negeroves, su kuriomis nesiruosiu taikstytis. aisku rupi ir sienos, ar ten neauga koks pelesis ar grybas. Tai labai kenksminga, jei ka biggrin.gif

O del poziurio, tai ka padarysi. Gerom smergaitems dangus, o blogoms lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 12 01, 14:06)
Na taip, Jums geriau žinot, ko mes ten važiuojame thumbup.gif o jei temelė nepatinka-tai ir nebūtina joje dalyvaut blush2.gif mum (mergaitėms be patirties) ji superinė, nes daug ko nežinome ir nemokame ax.gif na o jei su mumis gražiai elgsis, kaip kad su Jumis elgėsi-tai mūsų teisės liks nepažeistos ir visi gyvens ilgai ir laimingai lotuliukas.gif kitu atveju tikrai nebetylėsiu ir neleisiu, kad mane su žemėm suvarinėtų pasinaudoję mano bejėgiškumu  drinks_cheers.gif

del to ir parasiau sitoj temoj, kad kitos( vaziuojancios gimdyti) paskaite neisigastu kad ten bus vien tik savo teisiu reikalaujancios mamytes lotuliukas.gif
Atsakyti
ir prie ko cia havajai? Jus tik havajuose savo teisiu reikalaujate?
Papildyta:
ir ko kitoms gimdyvems bijoti, kas bus daug savo teises zinanciu mamyciu???
Atsakyti
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2008 12 01, 14:09)
oi, koks jautrumas smile.gif

lyg tai buvo nagrinejamos visos istaigos lotuliukas.gif vadinasi, galit uzziebti zvakute ir Dievuliui padekoti, kad jums viskas ok.  biggrin.gif 

o ka daryti toms moteriskems, kurias karvem vadina? Ar priemimo skyriuje pasitike tyciojasi? Ploti katuciu ir dziaugtis?

kazkaip pro sali, gerbiamoji, jusu  komentaras. Pvz., as issirinkau kur gimdyti tik pagal gydytoju kompetencija, atras dalykas issiaiskinau visas ten esancia negeroves, su kuriomis nesiruosiu taikstytis. aisku rupi ir sienos, ar ten neauga koks pelesis ar grybas. Tai labai kenksminga, jei ka biggrin.gif

O del poziurio, tai ka padarysi. Gerom smergaitems dangus, o blogoms lotuliukas.gif

Blogos mergaites pasiima viska thumbup.gif lotuliukas.gif Sekmes visoms nestuke.gif gimdant ir nepamirskit sypsenos veide thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2008 12 01, 15:10)
del to ir parasiau sitoj temoj, kad kitos( vaziuojancios gimdyti) paskaite neisigastu kad ten bus vien tik savo teisiu reikalaujancios mamytes  lotuliukas.gif

dėl to ši temelė ir gvildenama, kad mergaitės nuvažiavusios negautų šoko, galvodamos, kad viskas visur perfect smile.gif na o jei jau nuvažiuos pasiruošusios viskam-tai šiltas sutikimas tik nuteiks puikiai ir viskas bus ok ok thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Apus,2008 12 01, 14:36]o savo pareigos nepamirsit, beieskodamos kitu pareigu ir teisiu?  lotuliukas.gif
[/quote]
Jus muset sesele busit? biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Apus,2008 12 01, 15:10]del to ir parasiau sitoj temoj, kad kitos( vaziuojancios gimdyti) paskaite neisigastu kad ten bus vien tik savo teisiu reikalaujancios mamytes  lotuliukas.gif
[/quote]
Kodel neskaitete visos temos ir cituojate tik fragmenta. Tukstanti kartu buvo rasyta, savo teises reikia zinoti. Niek nesiruosia kovoti, bet nusileisti ir duoti pridergti an galvos taipogi. Kas liecia Hawaju, tai ten ligoninese salygos siaubingos, patikekite manimi. Ne geresnes negu LT biggrin.gif
Mano pagarba Jums.

Papildyta:

man nepatinka poziuris daugumos cia berasanciu sioje temoje " tuoj va AS nuvaziuosiu gimdyti, AS jiems ten visiems parodysiu....As ten parekausiu...." toks jausmas kad ne gimdyti vaziuoja, ir ligonine renkasi pagal sienas, o ne domisi mediku profesionalumu ir kompetencija...........
[/quote]
Pacituokite prasom si Jusu galva interpretuojama posta, is kur ji gavote? bet ne savo zodziais, o istrauka g.gif Nei viena mama taip nesake, na isskyrus Jus dabar biggrin.gif
Na ir aciu uz patirti, kuria papasakojote, Jeigu buvo gerai, dziugiames uz Jus biggrin.gif Bet kas, Jus garantuosite, kad ir mums bus gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 01 gruodžio 2008 - 14:33
QUOTE(gluosnis @ 2008 12 01, 13:59)
prie manes tas " brudas" kaip jus sakot neprilips nes as jo nebijau, nes baime yra  kaip stiprus noras su zenklu "-"... tai, ko bijai visada ateina pamokyti mus drasos  smile.gif  kodel norite mane itikinti? kad ir as bijociau ? na nebijau as ir taskas.
na pagalvokit kodel vienas kudikis suserga, o kitas ne? toj pacioj palatoj , nors abu turejo kontakta su tuo stafilokoku?
Papildyta:

jus radote savo baimiu patvirtinima, o as tik pamaciau , kad zmogus ko bijojo, ta ir pritrauke... taip sakant "savo teorijos" patvirtinima  4u.gif

Ech medeli, medeli.. BIJAU TIK LASELINES, daugiau nieko, jau sakiau. Dar varliu ir lavonu, jeigu kas. Ir kutenimo. Viskas, visas sarasas.
Ir bijau dar vieno dalyko, tuoj laukine kriause Jus dabaigs savo argumentais ir visiskai, mano akimis, teisingomis isvadomis. O paskui nesiskuskite, kad nebandziau Jusu reabilituoti. As prisidesiu, jeigu bus mazai lotuliukas.gif Prasome cia kalbeti apie siolaikines moters poziuri.. Nu medeli.. pasakykite, ar Jus esate siuolaikine moteris? Ar Jusu poziuris yra normalus statistinei Lietuvos gyventojai? Tikriausiai ne. Tai nesidraskykite, pasakete, kad kudiki savo galetumete atiduoti karmos valiai ir valio, atiduokite, o mes savuju nesiruosiam. biggrin.gif Norite buti naudinga? Patariu. Nedarkykite sios temos, nes mamos cia ne filosofuoti atejo, o pasidalinti patirtimi. Ir karmos, carmoc, chermos ar kas ten? blink.gif g.gif joms kaip rusai sako: po barabanu lotuliukas.gif , man tuo labiau lotuliukas.gif Kledesiais netikejau ir nesiruosiu. Man patiko sis posakis rusu, perimsiu lotuliukas.gif
Jus medikes giminaite, galetumete is sios srities papasakoti nemazai pavyzdziu, kad pasirinkusioms tradicine medicina ir tradicinius gimdymo metodus butu lengviau susigaudyti. Niekas nuo to, kad kovosite su vejo malunais neis savo kudikio sliauztinukais mazguoti VGN koridoriu. Patikekite. mirksiukas.gif
Atsakyti