QUOTE(emilka @ 2008 12 01, 16:01)
BIJAU TIK LASELINES,
O ko tu jos bijai?Nieko ten baisaus, ikisa adata ir ji lieka, vsio.Nei ten skauda, nei ka.Dar visos slapimo kateteriu bijo-irgi nieko baisaus.
Siandien buvau KMUKe...Reikejo gimdymo skyriui patvirtint/paneigt kelis pletkus

Taigi-
Pletkas nr 1.Kazkur buvo pamineta, kad nuo gruodzio 1d. atsidaro papildomos 12 komercines vienutes-palatos.Ne, jos dar neatsidare, bet turetu atsidaryt sausi, gal as spesiu, gal man specialiai ir atidarys

Pletkas nr 2. Kalba SM, kad KMUK perpildytas, kad vietu nera,kad gimdyves nepriimamos.Kalbejau su 3 saltiniais-A)Doc.Marija Butylkina, kuri mano gera pazistama ir kuria netycia sutikau, kai ji ejo namo-"Eik jau, eik, nesamone, va, siandien tik viena gimde, o taip tuscia.Na aisku, buna bangom, kad daug gimdo, bet kad nepriimtu-to dar nebuvo" B)Gimdymo skyriaus sesele ir studentiskos isvazdos daktarelis(?)-"Siandien tuscia, o siaip buna visaip, tai jei nera komplikaciju, galim siust ir i II ligonine, pries tai susiskambine". C) Neonatologijos vedeja Dr. Egle Markuniene(auksinis zmogus, paaukojusi man marias savo laiko ir vaika pavaisinusi saldainiu)-"Sio metu antras aukstas remontuojamas, todel buna problemu del vietu, bet sausi atsidarys, ir bus lengviau".
Taigi aisku, kad niekas neaisku.Bet siaip Klinikos man patinka