Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

QUOTE(Perlen @ 2009 07 02, 19:14)
irnesakyk.gif  Pataupysim  friends.gif  hihihi.gif

ka darysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandient turguj pas latvius nusipirkau dar vieną rožę doh.gif ,baltą,eisiu sodint tuoj ax.gif

user posted image

Buvus kambarinė,dabar jau laukinė

user posted image
Atsakyti
Prazydo dar pora roziu.Ta oranzine Sangerhauser Jubilaumsrose. smile.gif
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif
Kokių grožybių čia prisižiūrėjau tai ir mes pasirodysim.
Šitos pavadinimo nepamenu
user posted image
O šita tai Knirps Jos abi pas mane tik antrus metus
user posted image
Jau krauna žiedus angliška tik ji pas mane tik nuo pavasario tai tokia mažytė, labai nekantrauju pamatyti kaip atrodo žiedai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 18:22)
Kokių grožybių čia prisižiūrėjau tai ir mes pasirodysim.

nu tuoj nugriūsiu, kokie groooožžžžžiiiiaaaiiiii user posted imageyahoo.gif user posted image

Dar parašyk kaip žiemojo Knirpsiukes, ar dengei kuo? O čia vienas kelmas ar keli susodinti? Ir gal žinai kiek laiko jos žydi? Visą vasarą ar tik dabar ir viskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 05 liepos 2009 - 17:33
Kiek žinau jos pakankamai atsparios šalnom. Eglišakių nepasirūpinau tai aprišau juoda agro plevele. doh.gif Gerai, kad mažos dar buvo kažkokiu būdu aprišau. 4 krūmus turiu tai kitos nenušalo, bet nušuto. doh.gif Daugiau tokios klaidos nedarysiu, klosiu eglišakiais.
Ten tik vienas krūmas, bet jau kerojas doh.gif , o žydi tai visa vasara iki vėlaus rudenio, prieš apdengiant net reikėjo žiedus nuskabyt, nenorėjo eit miegot biggrin.gif
Papildyta:
Čia dar viena besidriekianti tik dar mažytė pirmametė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 18:48)
Čia dar viena besidriekianti tik dar mažytė pirmametė.

Kokia gražutė smile.gif Man besidriekiančios - pačios pačiausios wub.gif

Aš taip pat Knirpsiukes auginu, tai dar rūpi paklaust ar tau jos nemeta pumpurėlių? Pas mane prie vienos vis randu tai po vieną, tai po tris nukritusius. Ar čia reiškia, kad kenkėjų jau yra, nors kitoms nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 05 liepos 2009 - 19:44
QUOTE(Awita @ 2009 07 05, 20:42)
Kokia gražutė smile.gif  Man besidriekiančios - pačios pačiausios wub.gif

Aš taip pat Knirpsiukes auginu, tai dar rūpi paklaust ar tau jos nemeta pumpurėlių? Pas mane prie vienos vis randu tai po vieną, tai po tris nukritusius. Ar čia reiškia, kad kenkėjų jau yra, nors kitoms nieko g.gif

Dėl ko meta tai nežinau, bet ir aš randu nukritusiu. Nors kai tiek žiedu daug , tai gal čia taip turi būti g.gif Ten toj nuotraukoj tai gal tik koks trečdalis žiedų žydi.
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 21:11)
Dėl ko meta tai nežinau, bet ir aš randu nukritusiu. Nors kai tiek žiedu daug , tai gal čia taip turi būti  g.gif Ten toj nuotraukoj tai gal tik koks trečdalis žiedų žydi.

o, tikrai, gal dėl tos daugybės drinks_cheers.gif Nerealiai gražu. Ta geltona irgi besidriekianti? Jaučiu pas tave labai gražiai sutvarkyta, gal turi didesnio ploto nuotraukytę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 07 05, 20:42)
Kokia gražutė smile.gif  Man besidriekiančios - pačios pačiausios wub.gif

Palepink trąšomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 07 05, 21:48)
o, tikrai, gal dėl tos daugybės drinks_cheers.gif Nerealiai gražu. Ta geltona irgi besidriekianti? Jaučiu pas tave labai gražiai sutvarkyta, gal turi didesnio ploto nuotraukytę? blush2.gif

Taip ji taip pat besidriekianti tik kažko į aukštį labai eina. O Bendro ploto tai turiu tik man vaizdas nebepatinka. Negalvojau, kad rožės taip užgoš viską, reiks pora į kitą vietą iškelti kita pavasarį arba formuosiu.
Kieme darau pertvarką tai tik šis kampelis liko neliestas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgadem: 05 liepos 2009 - 21:01
QUOTE(jediara @ 2009 07 05, 21:53)
Palepink trąšomis  mirksiukas.gif

Bijau padaugint. Turiu tokių birių su nupiešta rože ant pakelio blush2.gif Jei ipilsiu palei šaknis padarius skylutes bus gerai, ar tirpint geriau? O kiek? Šaukštą kokį? Ant litro, gerai? g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti