Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

QUOTE(Awita @ 2009 07 05, 22:02)
Bijau padaugint. Turiu tokių birių su nupiešta rože ant pakelio blush2.gif Jei ipilsiu palei šaknis padarius skylutes bus gerai, ar tirpint geriau? O kiek? Šaukštą kokį? Ant litro, gerai? g.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nežinau, kokias naudoji - paskaityk instruciją, kad nebūtų per daug šaukštas litrui. Labai geros Shultz tirpios trąšos rožėms.
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 21:58)
tik man vaizdas nebepatinka. Negalvojau, kad rožės taip užgoš viską, reiks pora į kitą vietą iškelti kita pavasarį arba formuosiu.

Oi man kaip gražu, ir rožės lyg ir nieko neužgožia, labai thumbup.gif Aš rožytes irgi norėjau prie spygliuočiukų sodint, bet pagalvojau, kad nesiderins, tai joms radau kitą vietą. Bet pas tave rožytės labai pagyviną vaizdelį thumbup.gif Pasirodo tinka, ir dar kaip wub.gif
Atsakyti
Aš kai pirkau rožes tai sakė pirmus metus kai pasodini trešti nereikia. Jos turi gerai prigyti, o ne eikvoti medžiagas šakoms ir žiedams. O jau paskui ta galima. Jei pas tave jau ne pirmi metai tai tas neaktualu mirksiukas.gif
Toms trašoms ant pakelio neparašyta kaip trešti?
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2009 07 05, 22:08)
Oi man kaip gražu, ir rožės lyg ir nieko neužgožia, labai  thumbup.gif Aš rožytes irgi norėjau prie spygliuočiukų sodint, bet pagalvojau, kad nesiderins, tai joms radau kitą vietą. Bet pas tave rožytės labai pagyviną vaizdelį thumbup.gif Pasirodo tinka, ir dar kaip  wub.gif

Yra ten šliaužiantį kadagį po savim pakavojo lotuliukas.gif Gal iš toliau nesimato.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 07 05, 22:07)
Nežinau, kokias naudoji - paskaityk instruciją, kad nebūtų per daug šaukštas litrui. Labai geros Shultz tirpios trąšos rožėms.

Šitos trąšos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 05, 22:07)

Nusipirkau iš "agronomo patarimas" g.gif rašo, kad galima barstyti, galima tirpinti - 20 gr litrui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 22:13)
Jei pas tave jau ne pirmi metai tai tas neaktualu  mirksiukas.gif

Yra ten šliaužiantį kadagį po savim pakavojo  lotuliukas.gif

Pirmi metai, dar tik mokausi 4u.gif

Nepastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo rožes perku iš Kauno "rožių sodinukai" Labai maloni moteriškė mes su ja gal kokia valandą prakalbam apie auginimą ir tt. Tai ji man ir pamokino pirmus metus netrešti.
Atsakyti
Aš tai rožes perku iš latvio Ainars, nes "Sodo rožė" yra apgavusi ir kažkaip pasitikėjimas dingo mūsų prekybininkais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 22:22)
Aš savo rožes perku iš Kauno "rožių sodinukai" Labai maloni moteriškė mes su ja gal kokia valandą prakalbam apie auginimą ir tt.  Tai ji man ir pamokino pirmus metus netrešti.

Aš irgi ten važiavau pirkt thumbup.gif Tik su vyru bendravau, ir neilgai, nes buvo daug žmonių.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 05, 22:26)
Aš tai rožes perku iš latvio Ainars, nes "Sodo rožė" yra apgavusi ir kažkaip pasitikėjimas dingo mūsų prekybininkais. verysad.gif

Uoj tai kuom apgavo? Labai įdomu. O kaš čia per latvis ir kur jį galima surasti. Nes aš jau pagavau rožių virusą.
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 22:29)
Uoj tai kuom apgavo? Labai įdomu.  O kaš čia per latvis ir kur jį galima surasti. Nes aš jau pagavau  rožių virusą.

Tai Ainars Buls - jis prekiauja mugėse prie Senukų pr.c. arba Žaliaklnio turguje. Taip pat daug patarimų galima išgirsti.
O iš Sodo rožės pirkau 15 sodinukų ir net 4 pražydo kitos spalvos. Kai paskambinau, pasakė, kad pakeis, o kai sutikau turguje ir pradėjau kalbėti dėl pakeitimo, tai vos ne šaukti pradėjo, kad taip būti negali, nors maišelių viduje buvo įklijuotos kitos etiketės. Tuo labiau, kad pagavo kažkokį virusą ir tą vasarą kelios nunyko. O šio latvio rožėmis mama džiaugiasi jau apie 10 m., todėl juo ir pasitikiu.
Nors apie Elijošius esu gražių atsiliepimų girdėjusi, bet pati nepirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 05 liepos 2009 - 21:43
Dėkui už info. Nar kol kas visos rožės pražydo tokios spalvos kokios ir turėjo būti. tik vat dėl vienos besidriekiančios turiu įtarimų, kad ji nebus tokia kokia Knirps. Nes būtent prašiau labai pažeme besidriekiančios, bet man ji į viršų stiebias , jors ji tik pavasari pasodinta tai kitais metais bus jau matyt. O gal turit anglišką, nes turiu klausimą ar jai reikia atramų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgadem: 05 liepos 2009 - 21:50
Turiu tik vieną anglišką rožę - William Sheakespeare, bet ji pirmametė, tai nežinau, kaip čia dėl tų atramų, bet manau, kad gali reikėti, juk ji turėtų būti aukštoka.

Jurgadem, Jūsų besidriekiančios nuostabiai atrodo. Gal ir man reikės tokią įsigyti pabandymui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 05 liepos 2009 - 21:58
Pas mane Graham Thomas. Aš dabar ant orandžinės spalvos pamišus tai išsirinkau šitą kai ji aukšta tai norėjau dar ir besidriekiančios pasodint orandžinės tik vat jei ji man į aukšti styps tai netiks prie angliškos doh.gif
Papildyta:
Tiesa mano angliška taip pat pirmametė, bet jau vienas pumpuras nori skleistis. Vaje kaip nekantrauju. Aš žvilktelėjau į jūsų gėlynus. Koooks grožis, o ta daugežiedė lelija pakerėjo mane. Iš kur jūs ja pirkot , aš labai tokios noriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgadem: 05 liepos 2009 - 22:08