Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 23:08)
Pas mane Graham Thomas. Aš dabar ant  orandžinės spalvos pamišus tai išsirinkau šitą kai ji aukšta tai norėjau dar ir besidriekiančios pasodint orandžinės tik vat jei ji man į aukšti styps tai netiks prie angliškos  doh.gif
Papildyta:
Tiesa mano angliška taip pat pirmametė, bet jau vienas pumpuras nori skleistis. Vaje kaip nekantrauju. Aš žvilktelėjau į jūsų gėlynus. Koooks grožis, o ta daugežiedė lelija pakerėjo mane. Iš kur jūs ja pirkot , aš labai tokios noriu  thumbup.gif

Pažiūrėsite, kaip ji augs - gal labai į aukštį nestyps.

Ši lelija pirkta prieš keletą metų ir ši foto pernykštė. Šiemet ji turėjo 93 pumpurus(sūnus skaičiavo), nors ir keletas nudžiuvo - atrodo neblogai. Rytoj eisiu fotografuoti. Iš tikrųjų tai lelijų fatsija - išsigimimas, bet labai neblogas
hihihi.gif
Atsakyti
Ir kaip tokį išsigimimą padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 07 05, 23:21)
Ir kaip tokį išsigimimą padaryt.

Ir kažkodėl išsigimsta tik ši lelija bigsmile.gif
Atsakyti
Rodau ir aš keletą pražydusių rožių:

user posted image

savašaknė krūminė:

user posted image

ir stiebinė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 06, 20:46)

ir stiebinė:

wub.gif kiek jai metukų?
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 07 06, 20:49)
wub.gif kiek jai metukų?

Ji tik šiemet pavasarį pasodinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 06, 21:48)
Ji tik šiemet pavasarį pasodinta  ax.gif

bigsmile.gif tokia tanki? thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam prireiks, pati ieškau, kuo naikinti tikrąją miltligę, pasirodo, tinka šviežias pienas g.gif http://www.kompiuter...s/prieziura.htm
Atsakyti
o mano viena roze kuri zydi tamsiai raudonai ir pernai zydejo tamsiai raudonai ,siemet prazydo pirmas ziedas toks net i ruzavai oranzini panasus kas cia galetu buti unsure.gif
Atsakyti
maniškės biggrin.gif
wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
šita tai wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu jau jūsų rožių gražumas wub.gif

Turiu klausimą smile.gif

Jie pasodinčiau rožę į didelį kubilą ar jos išgyventu žiemą? Ermitaže mačiau tokių didelių lauko vazonų gal 1,5 - 2 m skersmens. Pas mane deja nėra žemės tik betonai, asfaltai... norisi įdomesnio gėlyno, tik nežinau kiek tai įmanoma..
Atsakyti
Sveikutės, rožių mylėtojos,

praeitą savaitgalį važiavome pasivažinėti į Latviją ir Estiją, tai pakeliui užsukome į Rundalės pilį. Tiek ir tokių gražių rožių vienoje vietoje nesu mačiusi. Nesu labai didelė rožių mylėtoja, bet čia vaizdai ir kvapai apstulbino wub.gif
Kokybiškų nuotraukų, deja nebus, nes neturėjome fotoaoarato ax.gif O telefonas yra telefonas blush2.gif

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti