Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 08 liepos 2009 - 14:33
QUOTE(DeeDee @ 2009 07 08, 15:08)
na ir čia pataisau  biggrin.gif  4u.gif
user posted image

flirt.gif wub.gif Man baltos pačios pačiausios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlen: 08 liepos 2009 - 14:31
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 08, 11:30)
tai jau tikrai, jie laaabai netikėtai atsiranda

Tai jau tikrai...nemaniau mastau.gif
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 08, 11:57)

roziu nevalgom tai emiausi ACTAROS

Taip netikėtai jiems pasirodžius nieko kito po ranka neturėjau. Dabar lyg ir gailiuosi - sulėkė visos skruzdės prie saldumo doh.gif nors nuplauk blink.gif Teks eiti chemijos pirkt drinks_cheers.gif

O jau rožyčių kokių nuostabių pridėję, nespėju aikčiot wub.gif Bežiūrint tokia įkyri mintis ir lenda dar...dar ...dar....įsigyt doh.gif Sunku atsilaikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
aha tikrai kokiu groziu pridejot ir as jauciu po truputi roziu liga sirgti pradedu wub.gif
Atsakyti
[attachmentid=180682]
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 08, 10:32)
Man tai labai nuostabios provanso rožės  wub.gif

As turiu dar tik praejusi rudeni pasodinus Provanso balta roze.Tai ji dar nezydi,stiebias aukstyn.Bet lapai ana puse truputi lipnus ir kvepia sakais pusu ar egliu blink.gif Bent jau man tas kvapas primena tai.Bet patinka wub.gif
Atsakyti
Kokios pas visas grazios rozes wub.gif wub.gif man irgi norisi pirkti ir pirkti , jau net pradedu sarasiuka sudarineti kokiu dar noriu doh.gif gerai kad bent jau vietos dar yra pas mane .o bent jau man pacios graziausios , kur dvispalves arba trispalves, (na turbut kadangi vienspalves jau turiu ax.gif , na aisku dar noriu ir violetines ir melynos , ai visu noriu lotuliukas.gif ), tai taip man norisi tu su keliu spalvu deriniais rolleyes.gif o jei ne paslaptis kur pirkot tas ivairesniu spalvu???

QUOTE(zigzag @ 2009 07 08, 21:34)

kokia grazi roze , ir toks nematytas derinys wub.gif (kur pirkot jei ne paslaptis?)

Va o siaip jau pradejo skleistis ir mano maximines trys jau isiskleide, kolkas spalvos tokios kaip ir turejo but (fotkes tu triju idesiu rytoj, 2is ju man labai patiko , o viena tai taip nelabai ) .o va tetai maziau pasiseke ,pirko gal 7ias ir visos raudonos isejo doh.gif o turejo buti aisku ivairiu spalvu doh.gif tai as tyliai dziaugiuosi ,kad man taip "nenuskilo" , nes nezinau ka is nervu buciau darius doh.gif

o del nepageidaujamu padaru ant roziu tai dabar esu nusipirkusi Fastaco ( tai kiek naudojau kaiip ranka nueme visus padarus), nors kiek girdejau visa ta chemija juos gerai veikia , tiek Decis , tiek Actara ir t.t. ir paprastai vieno purskimo turetu uztekt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 08 liepos 2009 - 21:42
Labukas visoms.
Aš niekada nemėgdavau rožių doh.gif O dabar negaliu atsižiūrėti žiedų gražumuj. Jūsų rožės visos nuostabios nors manau negali būti negražios rožės. wub.gif
Bet vat nemėgstu gauti skintų rožių blink.gif
Atsakyti
Pavasari Maximoj pirkau roze Red Gold,tai kaip prazydo tai labai nustebau.Ji keicia spalvas.Yra raudonai geltona ryte tik ka prazydusi,o perpiet raudonai oranzine.Vakare pasidaro visa raudona blink.gif bigsmile.gif Neperzydi greit,nors yra tusciavidure.Taciau tas spalvu zaismas man toks idomus,mat nemaciau tokiu roziu niekad ax.gif Siunciu pasiziuret.Roze tik prazydus,po to apie pietus ir vakare.Po to kita diena kai prazydo kitas ziedas kaip abieju spalva skiriasi. 4u.gif
Atsakyti
Oho kokia įdomi.
Atsakyti
Dar keletas žiedelių :

user posted image

Visa puokštė smile.gif

user posted image

savašaknė

user posted image
Atsakyti
Aš jau kaip minėjau dabar esu pamišus ant oranžinės spalvos (čia tik gelėm tongue.gif ) tai jau žinau kokia rožė papuoš mano kolekciją
http://www.rozes.lt/...ruder_grimm.htm
Atsakyti