Jei neneši į vidų žiemai, bandyk pirma vazoną apšiltint iš vidaus putų polistirolu (taip man patarė, tai aš tau ), tada pripilk žemių, o žiemai pridenk kuom nors.
Jei neneši į vidų žiemai, bandyk pirma vazoną apšiltint iš vidaus putų polistirolu (taip man patarė, tai aš tau ), tada pripilk žemių, o žiemai pridenk kuom nors.
praeitą savaitgalį važiavome pasivažinėti į Latviją ir Estiją, tai pakeliui užsukome į Rundalės pilį. Tiek ir tokių gražių rožių vienoje vietoje nesu mačiusi. Nesu labai didelė rožių mylėtoja, bet čia vaizdai ir kvapai apstulbino
Kokybiškų nuotraukų, deja nebus, nes neturėjome fotoaoarato O telefonas yra telefonas
Patyrusių norėjau paklaust: per kiek laiko dingsta amarai? Kiekvieną dieną, net po kelis k. apžiūriu savo rožytes, o šiandien ryte ant vienos radau Nupurškiau coca-cola (sako padeda ) Negi per naktį jie atsirado?
Labai gražu Tiesiog kvepia vasara
Patyrusių norėjau paklaust: per kiek laiko dingsta amarai? Kiekvieną dieną, net po kelis k. apžiūriu savo rožytes, o šiandien ryte ant vienos radau Nupurškiau coca-cola (sako padeda ) Negi per naktį jie atsirado?
tai jau tikrai, jie laaabai netikėtai atsiranda (jei jau kambarines taip atidžiai apžiūrimas rožytes užpuola irgi pernakt visa gauja! ). Gerai, kad nupurškei kola, po 3-4 dienų kartok purškimą ir taip kelis kartus su pertraukėlėmis. Nes kitaip jie tik pasislėps ir vėl atsiras
dar gali pakaitomis su žaliuoju muilu purškinėti
AWITA as tai purksdavau zaliais muilais ir visokiais ten liaudiskais bet kadangi jie greit atsinaujindavo ir dauk zaidimo o beto mes roziu nevalgom tai emiausi ACTAROS tai zinok super nuo visokiu parazitu besikesinanciu i musu grazuoles ir tikrai nebrangesnis uz kola