Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

Oho kai tth 5 tai nekas... o tu kai tau buvo tth 5 vsrtojai tiroksina ? nes tth 5 rodo trukuma .... as su tth 5 jauciausi klaikiai , bet su 7 tth tai jau numirt norejau.... dabar yra 3 tai daaaug geriau jauciuos smile.gif
Atsakyti
kas gali pasakyti-ka reiskia II laipsnio skydliaukes padidejimas? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas nors nutuokiat, ar po jodo proceduros, po kokios savaites galetu man daryt operacija(cia man su moteriskais dalykais)?
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 12 20, 15:55)
Merginos, gal kas nors nutuokiat, ar po jodo proceduros, po kokios savaites galetu man daryt operacija(cia man su moteriskais dalykais)?

Aš nedaryčiau. Nežinia kaip jausies. Tikėtina, kad gerai, bet vistiek atidėk.Juk dar nebus ir radiacija visiškai išsiskaidžiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2008 12 20, 17:21)
Aš nedaryčiau. Nežinia kaip jausies. Tikėtina, kad gerai, bet vistiek atidėk.Juk dar nebus ir radiacija visiškai išsiskaidžiusi  4u.gif

Na taip, tiesa sakai. Dubliuojasi man abu gydymai, skydliauke ir endometrioze ir nei vieno nei kito negaliu nuosaly palikt. Ka cia padarius,kad neisprotejus lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip man niekas ir neatsake į mano klausimą schmoll.gif Gal kas gali pasakyti mano apie mano hormonus unsure.gif
Atsakyti
TTH – tireotropinis hormonas (suaugusio žmogaus norma 0,4-4,0 mu/l).
FT4 – laisvas tiroksinas (suaugusio žmogaus norma 10,3-24,4 pmol/l).
FT3 – laisvas trijodtironinas (suaugusio žmogaus norma 2,8-6,3 pmol/l).
ATPO – antikūnai prieš skydliaukės peroksidazę (norma iki 35,0 iu/ml).
Kitur dar kitaip šią normą rašo - 0-6 ×103 U/l
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 12 19, 23:12)
Labutis visoms smile.gif Labai dažnai paskaitau ką rašot  ir kaip kovojat už savo sveikatą,šaunuoles  4u.gif
Norėjau paklausti dėl hormonu normu. Aš dariau TTH ir ATPO hormonus. TTH 1,9 o ATPO 16,2 gydytoja pasake kad viskas gerai,bet aš norėjau paklausti gal kas žino kodėl pvz.prieš pusmetį TTH buvo 2,9 paskui beveik 5 o dabar ir vėl 1,9  ar tai normalu kad skaičiai keičiasi? O kada po gimdymo nustate skydlaiukės hiperfunkcija tai net nežinau kokie ten skaičiau buvo.
Ir ką reiškia tas kitas hormonas ATPO?
Labai labai dėkočiau už atsakymą 4u.gif

Hormonai patys savaime nėra konstanta, bet, jei šiuo atveju nebuvo taikytas joks gydymas, panašu į "laboratorinį" artifaktą. Šiaip būtų labai logiška šį klausimą tiesiogiai gydytojai užduoti. O kurioje laboratorijoje darytas tyrimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vicky: 21 gruodžio 2008 - 00:41
mano tth 3,95 tai bet sake gydytoja reikia mazesnio , todel reikia gerti tiroksina , tai kokia cia tada norma gali skaitytis
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 21, 15:05)
mano tth 3,95 tai bet sake gydytoja reikia mazesnio , todel reikia gerti tiroksina , tai kokia cia tada norma gali skaitytis

Tai va aš ir nerimauju, pagal jų normas viskas čiki,bet kodėl tada pradėjau jausti širdies plakimą,jaučiu kad gerklėja kažkas stovi,drebuliukas viduje užeina lig kažkas virpėtu ir pastoviai šalta. Rankos visa laik ledynios,pms metų iš vis su hormonais kažkas darosi. Negaliu užmigti nuo šalčio o ryte atsibundu visa šlape doh.gif Ir dar ,gal kas žino : man dar ne karta nedare kitus hormonus tik TTH ir ATPO . Gal reikia ir kitus patikrinti????
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2008 12 20, 13:03)
Oho kai tth 5 tai nekas... o tu kai tau buvo tth 5 vsrtojai tiroksina ? nes tth 5 rodo trukuma .... as su tth 5 jauciausi klaikiai , bet su 7 tth tai jau numirt norejau.... dabar yra 3 tai daaaug geriau jauciuos smile.gif

Dabar nieko nevartuoju nuo vasaros . Pradžioje gerdavau Metizolio po 6 tabletes , o veliau pradėjo labai plaukai slinkti tai pakeite gydytoja į Thyrozolį. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 21 gruodžio 2008 - 16:45
Tai koks tavo siuo metu tth , Ksėna ? Nelabai gerai , kad nieko nevartoji , nes simptomai tai nefaini , aš ir visa šlapia pabundu ryte....
Papildyta:
manau Ksena nedelsk ir pasitikrink po naujų savo skydliaukę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 21, 18:19)
Tai koks tavo siuo metu tth , Ksėna ? Nelabai gerai , kad nieko nevartoji , nes simptomai tai nefaini , aš ir visa šlapia pabundu ryte....
Papildyta:
manau Ksena nedelsk ir pasitikrink po naujų savo skydliaukę wink.gif

Tai eisu sausio 6 talonelis. O TTH praeita savaite dariau ,tai jau rašiau kad pasake kad pagal norma : apie 2 o ATPO 16,9. Šiap pati žinau kad pagal tyrimus viskas gerai. g.gif
lucero o jus negalit man patarti kur galima dar tyrtis dėl skydliaukės? Ir ką man dar reikėtu padaryti kad isitikintis kad man tikrai viskas gerai (nors labai abejoju doh.gif )
Atsakyti