QUOTE(lucero @ 2008 12 22, 22:54)
Inga , o tu gal galėtum papasakot kaip tau prasidėjo visos bėdos su skydliauke ? ką tau rado pirmą ar mazgus , ar blogus hormonus ar tik ATPO didelį ?

tiesiog aš maniau kad sergant AT skydliaukė nyksta tai iš kur tada gali atsirasti jos vėžys ? nesuprantu.... Matau tu iš Dublino , tai tu ten ir gydaisi ar ne ?
Kazkada jau pasakojau, bet galiu ir dar karta parasyti.
Tai va, pirmiausia prasidejo mano bedos su moteriskom, cistos ant kiausidziu(endometrioze), liepos men isoperavo, tada dar , beje seimos gyde, o ne gine, patare skydliauke pasitikrint, nes ji hormonus gamina ir t.t. Pirmiausia dariausi echoskopija, ir aptiko 2.5 cm mazga, siuntimas i KMUK tirti nuodugniau, ta pacia diena pasidariau ir hormonu tyrima, viskas ok, normos ribose. Ir juokingiausia, kad kol nezinojau apie ta mazga, tol ir nejauciau ir neuzciuopiau nieko. Nuvaziavau i Kauna, beje i privacia, nes ten greiciau atsakynus gauni, kadangi gyvenu uzsienyje, tai laikas-pinigai. Nu tai va, padare biopsija, ir rado negeru lasteliu, siucia pas chirurga ir po peiliu.Operacijos metu daromas tyrimas, pasitvirtina -piktybine, uz poros savaiteliu pareina atsakymai, tas pats-piktybine.
O gydausi as tai gimtinej, kur ten Dubline, Airijoj, net nenoreciau ten gydytis, kazkaip nei minties tokios nebuvo

. Taip ir skraidaub dazkokai i Lietuvele. Kaip uzgriuvo tai uzgriuvo mane bedos nuo geguzes men turbut, dar gyvenime poliklinikose ir ligoninese laiko nesu praleidus, bet galva aukstyn, kaip sakoma, viskas bus gerai.