Nu atrodo 2 normoj , nors pagal endrokin 2 dar yra per aukstas , man yra 3 liepe gert tiroksina
Na Ksėna as nemanau kad galiu ka patart , nesu is Vln , gal vilnietes zinotu
o del abejojimo ar viskas gerai..... na manau istirti reikia tai kuo skundiesi pvz jei skauda galva kasdien - nueik pas neurologa , padarys galvos nuotrauka
Merginos, o kaip svoris auga, vaje
. Dar tik menuo po operacijos ir thyroksino gerimo, bet jau pilneju ir net nesvarbu, valgau ar ne. Ar kam ir taip buvo?
O kokia tu doze geri Inga04 ? tau hipo ar hiper ? tu gal per daug geri.... arba per mazai....
QUOTE(lucero @ 2008 12 22, 18:08)
O kokia tu doze geri Inga04 ? tau hipo ar hiper ? tu gal per daug geri.... arba per mazai....
Pas mane piktybine skydliauke, iseme visa. Dabar geriu viena diena 125, kita diena 150, taip Baranauskas priskyre. Buvau pas endokrionologa, taikraujo tyrima darys tik 31 gruodzio, nes dabar dar per anksti.
Hmmm na augimas svorio galetu rodyt turbut per maza doze , nes nuo per dideles kristi turetu
Papildyta:
o seip kaip jauties , kokie dar simptomai kankina ? laikykis
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2008 12 22, 18:24)
Hmmm na augimas svorio galetu rodyt turbut per maza doze , nes nuo per dideles kristi turetu
Papildyta:
Papildyta:
Siaip jauciuosi neblogai, tik zinoma greitai pavargstu, galvos skausmas ir nemiga.
Nu man visi sie simptomai buvo su hormonu trukumu , nustate hipo
QUOTE(lucero @ 2008 12 22, 18:37)
nu tai bus matyt 31 gruodzio kai padarys hormonu tyrima. As kaip sakant nepuolu i nevilti, dar kol kas
Aha , suprantu tave , as isvis bijojau pradeti gerti butent del svorio , nors vieni man aiskina kad nuo tiroksino storejama , kiti kad antraip....
QUOTE(lucero @ 2008 12 22, 18:59)
Aha , suprantu tave , as isvis bijojau pradeti gerti butent del svorio , nors vieni man aiskina kad nuo tiroksino storejama , kiti kad antraip....
na zinai, mano atveju bijai ar ne, reikia gert, niekur nedingsi be skydliaukes. O siaip as dar galvoju, kad priklauso nuo kiekvieno organizmo, vieni ploneja, kiti storeja, kitiems niekas nesidaro, o dar kitiems.......kas zino
QUOTE(lucero @ 2008 12 22, 19:37)
Tai va lucero man irgi nustate hipo,bet galiu pasakyti kad man su svoriu atvirksčiai
Suprantu , nu man Inga ir būtina gerti tiroksina , niekur nedingsiu , nes man dar autoimuninis tiroiditas
Man tai kojos ledines .... salcio nekenciu , ore buti saltam ar kambaryje vesiame ... kuo didesnis tth tuo letesne apykaita , bent as taip supratau ...