Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

Sveikutes,
vajei kiek jusu cia daug ir su visokiom ziniom. Kur bepaskaitysi visur ne kokios naujienos, bet kazkaip reikia laikytis merginos juk mes tvirtos viska galim atlaikyti. Pasiguosiu ir as truputuka, nes antras menesis vis dar bilioteni turiu, tyrimai kaip ir savaime suprantama po menesio buvo ziauriai blogi, vaistu doze padidino. Bet jau nebe zinau kuo uzsiimti, tampu simtaprocentine namu seimininke doh.gif doh.gif doh.gif , gerai, kad nors dienos pradeda ilgeti, tai siek tiek geriau. Ar yra mergino, kurios po operacijos vis dar su bilioteniu sedi arba bent jau kaip ilgai ji turejot?

Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 08, 12:20)
Sakykit o sutrikus skydliaukei nėra jausmo kad kažkas gerklėj stovi  unsure.gif
Tyriausi kartą, bet rezuktatai buvo neigiami. Man viskas gerai  g.gif Bet aš pastoviai nervuota, depresuoju, esu vangi, greit pavargstu  unsure.gif apie lytinį potraukį išvis nebekalbu  doh.gif atmintis šlubuoja  unsure.gif kartais labai daužosi širdis  unsure.gif ir tas jausmas gerklėj  doh.gif čia normalu  unsure.gif

na jausmo gerklėje aš npatyriau, bet visi kiti išvardinti simptomai pas mane irgi buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 01 08, 17:36)
Sveikutes,
vajei kiek jusu cia daug ir su visokiom ziniom. Kur bepaskaitysi visur ne kokios naujienos, bet kazkaip reikia laikytis merginos juk mes tvirtos viska galim atlaikyti. Pasiguosiu ir as truputuka, nes antras menesis vis dar bilioteni turiu, tyrimai kaip ir savaime suprantama  po menesio buvo ziauriai blogi, vaistu doze padidino. Bet jau nebe zinau kuo uzsiimti, tampu simtaprocentine namu seimininke  doh.gif  doh.gif  doh.gif , gerai, kad nors dienos pradeda ilgeti, tai siek tiek geriau. Ar yra mergino, kurios po operacijos vis dar su bilioteniu sedi arba bent jau kaip ilgai ji turejot?

Sekmes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na neliūdėk jau taip, aš po operacijos į darbą grįžau po 5 mėnesių ir žinok man taip gerai buvo smile.gif , nes tikrai bučiau nepajėgusi dirbt schmoll.gif na tik va man geriau papuolė, aš visa vasara namie praleidau mirksiukas.gif laikykis, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Kai sakiau apie 'jausma gerkleje' endokrinologei, tai ji atsake, kad tai tikrai ne skydliauke, tai nervai.
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2009 01 08, 15:44)
Kai sakiau apie 'jausma gerkleje' endokrinologei, tai ji atsake, kad tai tikrai ne skydliauke, tai nervai.

Tai dar pas neurologą teks apsilankyt g.gif
Atsakyti
Greiciau pas psichologa , visada taip , del to kai kurie endokrinologai dar ir raminamu paraso kartu .... nervai ir skydliauke susije , zudo vienas kita.
Atsakyti
"Kąsnio jausmas gerklėje yra refliukso ir nerimo požymis. Esant refliuksui, omeprazolis vartojamas tik 2-3 mėnesius, ir tai tik tada, kai stemplėje yra opelių. Joms užgijus, vaistai nutraukiami. Pagrindinis refliukso gydymas yra tinkama dieta. Nerimas, dažnai susijęs su neišsakytomis nuoskaudomis, pasireiškia gumulo jausmu gerklėje. Gydymas būtų tinkama psichoterapija, pabandymas išsakyti, kas neišsakyta."

radau internete unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Norėčiau pasiklausti jūsų, kas daugiau žino... Buvau vakar pas endokrinologę, po echoskopijos sužinojau, kad "skudliaukė nėra gera, yra mazgelis". Kol kas daugiau info neturiu... Dariau šiandien hormonų tyrimus, rezultatai po savaitės... Sakykit, ar įmanoma, kad po vaistukų tas mazgelis visai išnyks ir viskas bus gerai? unsure.gif
Pasiskaičiau ir prisigasdinau dabar... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*gita* @ 2009 01 07, 16:04)
Labutis visoms, sveikinu jus su Naujaisiais 2009 - aisiais ir linkiu daug sveikatos, jei jos turėsite, tai turėsite visko ko tik geis jūsų širdelės... esu naujokė, tačiau šį forumą dažnai skaitau, o dabar nusprendžiau parašyti, nes kankina nežinia... spalio 31 d. operavo skydliaukę, pašalino ją visą, o po 12 dienų sužinojau diagnozę - skydliaukės piktybinis vėžys... sausio 30 d. turiu važiuoti į Vilnių radioaktyvaus jodo terapijai... kai kurios iš jūsų jau susidūrėte su tuo...labai prašau, suteikit daugiau informacijos... verysad.gif

Nusivežk vandens, geriau negazuoto. Gali įsidėti arbatos, kavos, tik nepamiršk ir gyvatuką vandeniui susišildyti, nes ten pasitaiko, kad nėra arbatinio. Kartais jis būna, bet ne visada. Sultis nusipirk saldesnes, nes rūgščios netinka. Labai daug neprisidėk gėrimo, nebent ir paprastai daug geri. Aš pirmais kartais 2 litrus įsidėjau vandens, tai tikrai neišgėriau. Pirmą dieną gali negauti vakarienės, tai gali įsidėti ką suvalgyti. Bet kartais ir vakarienę duoda, ten kaip joms išeina, taip ir daro. Nors maistas ne restorano, bet išgyventi galima. Šalta ten niekada nebuvo, nes buvau ir rudenį, ir vasarą, ir žiemą. Bet rūbų šiltų pasiimk, kokį megztuką šiltesnį, vilnones kojines. Kai kurios palatoje būna su savo rūbais, bet nebūtinai. Daugelis mūsų persirengia priėmimo kambaryje. Aš įsidedu kuo mažiau rūbų, mažiau radiacijos namo parvežu. Pasiimk skaitalų, aš ir mažą "Šilelį" įsidedu, vis kokią informaciją išgirsti iš pasaulio. Aš ir vaistų įsidėdavaus, nes pirmą kartą taip suslogavau, temperatūra pakilo, tad seselė nuėjo vaistų pirkti. Pirmą dieną daug maudytis nerekomeduoja, o vat nuo kitos dienos gali turkštis kiek tik nori. Jei kas dar domina, klausk, čia visi savi friends.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 01 08, 17:46)
Laba diena 4u.gif
Norėčiau pasiklausti jūsų, kas daugiau žino... Buvau vakar pas endokrinologę, po echoskopijos sužinojau, kad "skudliaukė nėra gera, yra mazgelis". Kol kas daugiau info neturiu... Dariau šiandien hormonų tyrimus, rezultatai po savaitės... Sakykit, ar įmanoma, kad po vaistukų tas mazgelis visai išnyks ir viskas bus gerai?  unsure.gif
Pasiskaičiau ir prisigasdinau dabar... sad.gif

tikrai nepergyvenk del mazgo , kitos turi po kelis mazgus , jei jie geri ir mazi ir nedideja tai buna daug metu , net vaistus ne visom gert liepia , tikekis geru hormonu tyrimu , sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklaust, tų kurioms pašalinta skydliaukė. Ar tai kaip nors įtakojo jūsų darbinius įgūdžius? Operacija laukia maždaug po mėnesio (man nepasiduodanti gydymui tireotoksikozė) ir jau dabar baisu kaip reiks grįžt į darbą. Jau dabar man be galo sunku susikaupti, atlikti darbus kuriems reikia daug kruopštumo ir atidumo, nuolat pamirštu ką nors svarbaus doh.gif
Skaičiau, kad kai kurios iš jūsų po operacijos ir 5 mėn. turėjote nedarbingumo lapelius. Tai kaip paskui grįžti į darbą??? Suprantu, kad sveikata svarbiau nei darbas, bet vis tiek. Kas bus jei po operacijos nepagerės ir liksiu su besitabaluojančia širdele, išsiblaškiusi, drebančiom rankom ir nuliniu gebėjimu susikaupti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Konkordija @ 2009 01 08, 19:45)
Sveikos. Norėjau paklaust, tų kurioms pašalinta skydliaukė. Ar tai kaip nors įtakojo jūsų darbinius įgūdžius? Operacija laukia maždaug po mėnesio (man nepasiduodanti gydymui tireotoksikozė) ir jau dabar baisu kaip reiks grįžt į darbą. Jau dabar man be galo sunku susikaupti, atlikti darbus kuriems reikia daug kruopštumo ir atidumo, nuolat pamirštu ką nors svarbaus doh.gif
Skaičiau, kad kai kurios iš jūsų po operacijos ir 5 mėn. turėjote nedarbingumo lapelius. Tai kaip paskui grįžti į darbą??? Suprantu, kad sveikata svarbiau nei darbas, bet vis tiek. Kas bus jei po operacijos nepagerės ir liksiu su besitabaluojančia širdele, išsiblaškiusi, drebančiom rankom ir nuliniu gebėjimu susikaupti? unsure.gif

O kitos išeities nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 08, 18:15)
tikrai nepergyvenk del mazgo , kitos turi po kelis mazgus , jei jie geri ir mazi ir nedideja tai buna daug metu , net vaistus ne visom gert liepia , tikekis geru hormonu tyrimu , sekmes  4u.gif

Dėkui už greitą ataskymą 4u.gif Tikėsimės, kad viskas bus gerai, bet viduj taip negera, kai tiksliai nežinai... Vis dar neatsigaunu nuo šoko unsure.gif
Jei nesupyksit, aš čia kartkartėmis užsuksiu 4u.gif
Atsakyti