QUOTE(*gita* @ 2009 01 07, 16:04)
Labutis visoms, sveikinu jus su Naujaisiais 2009 - aisiais ir linkiu daug sveikatos, jei jos turėsite, tai turėsite visko ko tik geis jūsų širdelės... esu naujokė, tačiau šį forumą dažnai skaitau, o dabar nusprendžiau parašyti, nes kankina nežinia... spalio 31 d. operavo skydliaukę, pašalino ją visą, o po 12 dienų sužinojau diagnozę - skydliaukės piktybinis vėžys... sausio 30 d. turiu važiuoti į Vilnių radioaktyvaus jodo terapijai... kai kurios iš jūsų jau susidūrėte su tuo...labai prašau, suteikit daugiau informacijos...
Nusivežk vandens, geriau negazuoto. Gali įsidėti arbatos, kavos, tik nepamiršk ir gyvatuką vandeniui susišildyti, nes ten pasitaiko, kad nėra arbatinio. Kartais jis būna, bet ne visada. Sultis nusipirk saldesnes, nes rūgščios netinka. Labai daug neprisidėk gėrimo, nebent ir paprastai daug geri. Aš pirmais kartais 2 litrus įsidėjau vandens, tai tikrai neišgėriau. Pirmą dieną gali negauti vakarienės, tai gali įsidėti ką suvalgyti. Bet kartais ir vakarienę duoda, ten kaip joms išeina, taip ir daro. Nors maistas ne restorano, bet išgyventi galima. Šalta ten niekada nebuvo, nes buvau ir rudenį, ir vasarą, ir žiemą. Bet rūbų šiltų pasiimk, kokį megztuką šiltesnį, vilnones kojines. Kai kurios palatoje būna su savo rūbais, bet nebūtinai. Daugelis mūsų persirengia priėmimo kambaryje. Aš įsidedu kuo mažiau rūbų, mažiau radiacijos namo parvežu. Pasiimk skaitalų, aš ir mažą "Šilelį" įsidedu, vis kokią informaciją išgirsti iš pasaulio. Aš ir vaistų įsidėdavaus, nes pirmą kartą taip suslogavau, temperatūra pakilo, tad seselė nuėjo vaistų pirkti. Pirmą dieną daug maudytis nerekomeduoja, o vat nuo kitos dienos gali turkštis kiek tik nori. Jei kas dar domina, klausk, čia visi savi