Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

oho o tai prie ko cia rankos luzimas ? hmm matyt tiesa raso kur skaiciau kad didelio streso metu skydliauke gali padideti per nakti net . mergaites venkim streso zudiko ....
Atsakyti
Tai va, aš irgi net negalėjau to įsivaizduoti. Matyt per daug didžiulis stresas buvo, nes po lūžimo prasidėjom kaulo antrinė dislokacija (slinko lūžęs kaulas), o rajono gydytojas traumatologas į tai nekreipė dėmesio. Kai išėmė iš gipso - ėjo vis blogyn, kol užblokavo pirštus. Tada jau pasakė, kad reikia operuoti, bet išvažiavau į Kauno klinikas kur super išoperavo gydytojas L.Bazaras. Taigi nedirbau 8 mėn..Dabar gegužę išims plokštelę su septyniais varštais ir riešo kalaną atlaisvins. O specialybė mano - muzikė.... Tai ir stresas buvo. Dabar laukiu endokrinologų atsakymų, o ir operavęs gyd. patarė pasigydyti skydliaukę
tongue.gif
Atsakyti
Sveikos sulaukusios Naujųjų mirksiukas.gif . Linkiu paties svarbiausio - dvasinės ir fizinės stiprybės 4u.gif .
ginulia, ypač tau dabar to reikia 4u.gif Laikykis !

Streso, kaip čia rašot, aha, mum reikia kaip tik įmanoma vengt. Kadangi gyvenimėlis, ypač dabar toks ... gana komplikuotas, tai be to streso jau niekur ir niekaip blink.gif doh.gif Tokiu atveju turbūt mum reikia mokytis jį 'neskausmingai priimt'. Šaltu protu, kaip sakoma. Yra tokių žmonių, kurie į save neįsileidžia ko nereikia.
kaip laikotės senbuvės ??
Šaltukas, sniegas taip pradžiugino. Ištempiau save su šeima paslidinėt thumbup.gif . Paskutiniu metu sąnariai, nugara barška...bet didžiuojuos savim, kad net 2h sugebėjau aktyviai judėt. Tik kitą dieną pajutau, kad gal ir perlenkiau iš to džiaugsmo lazdą ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu va kaip smagiai tu pabuvai su seima 4u.gif Jo but lauke ilgai saltyje su skydliaukes bedom ziuriu nekas , man ir taip , pabunu kelias valandas , tai kita diena jau ka nors skauda doh.gif
Atsakyti
Labutis visoms, sveikinu jus su Naujaisiais 2009 - aisiais ir linkiu daug sveikatos, jei jos turėsite, tai turėsite visko ko tik geis jūsų širdelės... esu naujokė, tačiau šį forumą dažnai skaitau, o dabar nusprendžiau parašyti, nes kankina nežinia... spalio 31 d. operavo skydliaukę, pašalino ją visą, o po 12 dienų sužinojau diagnozę - skydliaukės piktybinis vėžys... sausio 30 d. turiu važiuoti į Vilnių radioaktyvaus jodo terapijai... kai kurios iš jūsų jau susidūrėte su tuo...labai prašau, suteikit daugiau informacijos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*gita* @ 2009 01 07, 16:04)
Labutis visoms, sveikinu jus su Naujaisiais 2009 - aisiais ir linkiu daug sveikatos, jei jos turėsite, tai turėsite visko ko tik geis jūsų širdelės... esu naujokė, tačiau šį forumą dažnai skaitau, o dabar nusprendžiau parašyti, nes kankina nežinia... spalio 31 d. operavo skydliaukę, pašalino ją visą, o po 12 dienų sužinojau diagnozę - skydliaukės piktybinis vėžys... sausio 30 d. turiu važiuoti į Vilnių radioaktyvaus jodo terapijai... kai kurios iš jūsų jau susidūrėte su tuo...labai prašau, suteikit daugiau informacijos... verysad.gif

labas smile.gif tik nesinervink, šitas vėžys lengvai pakydomas smile.gif sakau iš savo patirties. tiesiog dabar , kai nuvažiuosi i vilnių išgersi kelias tabletes radioaktyvaus jodo ir pagulėsi keliatą dienų, kad jodas pasišalintų iš organizmo mirksiukas.gif reikia daug vandens gerti tuo metu smile.gif
man pakako dviejų kartų , kad išnyktų vėžinės ląstelės ax.gif tad tikėkis, kad ir tu greitai pasveiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit o sutrikus skydliaukei nėra jausmo kad kažkas gerklėj stovi unsure.gif
Tyriausi kartą, bet rezuktatai buvo neigiami. Man viskas gerai g.gif Bet aš pastoviai nervuota, depresuoju, esu vangi, greit pavargstu unsure.gif apie lytinį potraukį išvis nebekalbu doh.gif atmintis šlubuoja unsure.gif kartais labai daužosi širdis unsure.gif ir tas jausmas gerklėj doh.gif čia normalu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 08, 10:20)
Sakykit o sutrikus skydliaukei nėra jausmo kad kažkas gerklėj stovi  unsure.gif
Tyriausi kartą, bet rezuktatai buvo neigiami. Man viskas gerai  g.gif Bet aš pastoviai nervuota, depresuoju, esu vangi, greit pavargstu  unsure.gif apie lytinį potraukį išvis nebekalbu  doh.gif atmintis šlubuoja  unsure.gif kartais labai daužosi širdis  unsure.gif ir tas jausmas gerklėj  doh.gif čia normalu  unsure.gif

Pas mane ypač ankščiau buvo tas jausmas...dabar tik kartais užeina..pvz vakar vakare labai jautės ir plius jautėsi,kad nuo skydliaukės pusės toks pykinimas ėjo... doh.gif O nuovargis-mano nuolatinis "draugas"
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 08, 10:24)
Pas mane ypač ankščiau buvo tas jausmas...dabar tik kartais užeina..pvz vakar vakare labai jautės ir plius jautėsi,kad nuo skydliaukės pusės toks pykinimas ėjo... doh.gif  O nuovargis-mano nuolatinis "draugas"

Jausmas kad gerklėj kažkas stovi?

Ryt važiuosiu jaučiu tyrimus pasidaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 08, 10:28)
Jausmas kad gerklėj kažkas stovi?

Ryt važiuosiu jaučiu tyrimus pasidaryt  unsure.gif

Aha.Toks jausmas kad kažkas užstrigo gerklėje.Pasitikrinus atrado cistų,kurios kažkodėl labai sparčiai didėja ir dar truputį tyroksino mažokai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 08, 11:20)
Sakykit o sutrikus skydliaukei nėra jausmo kad kažkas gerklėj stovi  unsure.gif
Tyriausi kartą, bet rezuktatai buvo neigiami. Man viskas gerai  g.gif Bet aš pastoviai nervuota, depresuoju, esu vangi, greit pavargstu  unsure.gif apie lytinį potraukį išvis nebekalbu  doh.gif atmintis šlubuoja  unsure.gif kartais labai daužosi širdis  unsure.gif ir tas jausmas gerklėj  doh.gif čia normalu  unsure.gif

va va ir man panašiai, tik aš to gerklėj to jausmo nepatyriau, tik man kažkaip jaučiu dažnai rankos padreba ir pulsas nežmoniškai suaktyvėja.Tai aš prieš pusmeti tyriausi tai viskas gerai buvo, tik maža cistelė kuria be jokio gydymo paliko stebėjimui.Tai dabar nuvažiavau po pusmečio tai ir kraujo tyrimas ir echoskopas jau ne tokias geras naujienas pažėrė.Gydytoja sako pagal viskas tai Toksinė struma.Ilendu i interneta akurat tokie požymiai prie tokios diagnozės, Tiesa dar prakaitavimas padidėjęs, taigi va o prieš pusmeti viskas kaip ir gerai buvo, o dabar geriu Metyzoli, kaži kaip bus. Gal kas turi ka panašaus ir geria tuos vaistukus, sako juos ne visi gerai toleruoja....
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 08, 12:15)
Aha.Toks jausmas kad kažkas užstrigo gerklėje.Pasitikrinus atrado cistų,kurios kažkodėl labai sparčiai didėja ir dar truputį tyroksino mažokai... doh.gif

QUOTE(vidal @ 2009 01 08, 13:11)
va va ir man panašiai, tik aš to gerklėj to jausmo nepatyriau, tik man kažkaip  jaučiu dažnai rankos padreba ir pulsas nežmoniškai suaktyvėja.Tai aš prieš pusmeti tyriausi tai viskas gerai buvo, tik maža cistelė kuria be jokio gydymo paliko stebėjimui.Tai dabar nuvažiavau po pusmečio  tai ir kraujo tyrimas ir echoskopas jau ne tokias geras naujienas pažėrė.Gydytoja sako pagal viskas tai Toksinė struma.Ilendu i interneta akurat tokie požymiai prie tokios diagnozės, Tiesa dar prakaitavimas padidėjęs, taigi va  o prieš pusmeti viskas kaip ir gerai buvo, o dabar  geriu Metyzoli, kaži kaip bus. Gal kas  turi ka panašaus ir geria tuos vaistukus, sako juos ne visi gerai toleruoja....

user posted image o šakės....
Atsakyti