Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

QUOTE(skruzdelytee @ 2008 12 30, 21:02)
Labukas, bet juk tai pasalinta ne visa skydliauke, o tik dalis jos, kuri tikriausiai ir viska reguliuoja, todel papildomai tau nereikia nieko gerti. Nors manau, kad vistiek reiketu tikrintis reguliariai. Jei esi is Vilniaus uzsirasyk i Santariskes paemus siuntima is savo gydytojos.

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2008 12 30, 23:21)
o tavo dabartinė savijauta kokia? nuotaika geresnė?

As na ka sedziu namuose vis dar ant biliotenio, tuoj bus antras menuo. Kazkaip baigiu priprasti, kad namuose esu. Bet va tamsa uz lango, tai uzknisus juodai, jei truputi ilgiau pamiegi, kol atsikeli, nuveiki ka nors ir jau tamsu. O savijauta, na visko buna, nuovargis kartais jauciasi ko niekad nebudavo, bet kaip sakau, du menesius sedint namie tai ir ranka sunku pakelt darosi lotuliukas.gif
Minejau jau, kad didins vaistu doze, nes svoris padidejo, biski pyktis ima, nu bet kur detis. Gal kam truksta poros kilogramu galiu atiduot dykai, dar padekosiu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Su artejanciais naujais pakelkim taure uz MUS MOTERIS UZ MUS DIDVYRESuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdelytee: 31 gruodžio 2008 - 13:09
Sveikos 4u.gif
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 12 30, 20:02)
Nu nezinau nuo kada pagal tokius kriterijus skaiciuoja vaistus  g.gif  g.gif  g.gif . Kiek zinau, kad atlikus tyrima gydytojas skiria vaistu doze mazinti ar didinti.
Papildyta:

Tikriausiai dar daug ko nežinai apie skydliaukę. biggrin.gif Čia tiks mums praėjusioms kryžiaus kelius aišku kas kaip ir ką skaičiuoja ax.gif

Merginos, kaip jūsų nuotaikos. Aš tai kažkokia apatiška. Tingiu net ką parašyt g.gif Kur švęsit naujuosius? Aš tai pirmi metai namie ax.gif

Su artėjančiais 4u.gif
Atsakyti
Suprantu tave skruzdelyte , tikrai taip , ta tamsa ziauriai .... laukiu nesulaukiu kada bus sviesus vakarai ir rytai , uh smile.gif
Atsakyti
su naujais metais visas,daug laimes,meiles,sveikatos,o svesiu lovoj,prie teliko
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 12 31, 15:26)
Sveikos 4u.gif
Merginos, kaip jūsų nuotaikos. Aš tai kažkokia apatiška. Tingiu net ką parašyt g.gif  Kur švęsit naujuosius? Aš tai pirmi metai namie ax.gif
Su artėjančiais 4u.gif

Labutis 4u.gif
Aš jau ketvirti metai iš eilės sutiksiu Naujuosius namuose. Man tai atrodo geriausiai po Kalėdų maratono. Tiesiog niekur nenoriu eiti. Norisi ramybės. Tas šventinis šurmulys buvo ilgas, o ir darbai išvargina. Tad džiaugiuosi galėdama būti namie, nors reikėjo atlaikyti artimųjų spaudimą sutikti Naujus kompanijoje. Tad visoms linkiu tą laukimo laiką praleisti taip, kaip to tiesiog tuo metu norisi. O ateinančiais metais linkiu būti sveikoms, tvirtoms, linksmoms ir pakelti kasdienius rūpesčius su šypsena. Tikėkimės ateinančių ramių metų 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu ir as prie sveikinimu visoms. Te ateinantys metai buna svarbiausia- SVEIKESNI, o visa kita , mes nugalesim thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
pirmiausia visas su Naujaisiais metais.sveikatos ir svajonių išsipildymo...
o norėčiau paklausti tų,kurios operavosi skydliaukę:kiek laiko tas randas buvo raudonas?man praėjo 2,5mėn ,bet randas vis labai raudonas.kiek laiko turi praeiti,kad jis nebūtų toks pastebimas?aš suprantu,kad jis visada matysis,bet kada jis pašviesės? g.gif
Atsakyti
LABAS VISOMS IR
SU NAUJAIS METAIS

Ačiū, kad palaikot, nežinau, kodėl nesimiega, nerimas ima, gal bijau pasekmių ir rezultatų po operacijos. taip, man sakė, kad tik vieną pusę operuos, nors kitoje ir yra mazgas, tik mažesnis ir jame nerado pakitimų, o kaip bus duosis matyti, nes kai pasiskaičiau tai daug kam numato vieną pusę operuoti, o išoperuoja visą.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(drebulė @ 2009 01 02, 16:15)
pirmiausia visas su Naujaisiais metais.sveikatos ir svajonių išsipildymo...
o norėčiau paklausti tų,kurios operavosi skydliaukę:kiek laiko tas randas buvo raudonas?man praėjo 2,5mėn ,bet randas vis labai raudonas.kiek laiko turi praeiti,kad jis nebūtų toks pastebimas?aš suprantu,kad jis visada matysis,bet kada jis pašviesės? g.gif

sveikos gyvos 4u.gif su najais 2009 ais metais, lai jie buna žymiai geresni už praėjusius smile.gif mirksiukas.gif .
randas raudonas bus dar ilgai unsure.gif mane operavo kovo mėn. tai dar ir dabar rausvas, nors jau darosi siauresnis ax.gif . reikia nemažai laiko, kad jis taptu mažai pastebimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2009 01 02, 20:06)
sveikos gyvos 4u.gif  su najais 2009 ais metais, lai jie buna žymiai geresni už praėjusius smile.gif  mirksiukas.gif .
randas raudonas bus dar ilgai unsure.gif mane operavo kovo mėn. tai dar ir dabar rausvas, nors jau darosi siauresnis ax.gif . reikia nemažai laiko, kad jis taptu mažai pastebimas doh.gif

maniskis irgi dar pakankamai raudonas.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Pirmiausia su Naujaisiais ... Ir kad jie būtų geresni, linksmesni, sveikesni. 4u.gif
Labai noriu sužinoti atsiliepimus apie Kauno klinikų gydytoją endokrinologę Dalią Kozlovienę. Pas ją jau reikės pastoviai lankytis. Prieš du metus buvo mazgelis, kuris iki rankos lūžimo ramiai sau tūnojo, o dabar užaugo du ir dar sulipo, daugybinės cistos. Paėmė biopsiją, laukiu atsakymo.
unsure.gif
Atsakyti