Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(Luna* @ 2009 03 11, 20:05)
Gal turit kokių protingų SAVO minčių apie tai, kaip dabartinė "krizė" paveikė darbuotojų motyvavimą  g.gif

Dėkoju  mirksiukas.gif  4u.gif

Nu ką galiu pasakyti - motyvavimas šiuo metu labai paprastas: nenori dirbti normaliai, nedirbk. Dabar žmones dirbti motyvuoja paprasčiausia mintis - turėti darbą. Nes darbdavys vėl visagalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 03 12, 12:09)
Nu ką galiu pasakyti - motyvavimas šiuo metu labai paprastas: nenori dirbti normaliai, nedirbk. Dabar žmones dirbti motyvuoja paprasčiausia mintis - turėti darbą. Nes darbdavys vėl visagalis smile.gif

aciuks.gif
pabandysiu išrutulioti iš šio sakinio daugiau smile.gif
na niekaip nemoku prifilosofuoti doh.gif o reikia įvadą parašyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 03 12, 11:55)
aciuks.gif
pabandysiu išrutulioti iš šio sakinio daugiau  smile.gif
na niekaip nemoku prifilosofuoti  doh.gif o reikia įvadą parašyti  unsure.gif

Taip ir sakyk - motyvavimas pereina į kitą dimensiją ir įgyja visiškai kitą prasmę. Žmogui nebereikia įrodinėti kad jis turi dirbti, jis jau ir taip tą žino, grįžta posakis - nenori dirbti, nereikia, už durų 10 laukia. Žmonės sutinka dirbti už bet kokį atlyginimą. Bet jei nori ir toliau iš jų pešti liuksinius rezultatus, tai įsijungia visas kitas motyvavimo aparatas. Bet pagrindinis variklis tampa pinigai. Gyvybės draudimu ar gražesniu mobiliaku jau sunku bus žmogui įrodyti kad jis turi daugiau parduoti, net jei niekas neperka. Motyvuoja tik garantija kad dirbsi ilgiau ir dar algą mokės.
Nu čia mano pamastymai iš to ką matau. Tik apžvelgk visus darbuotojų lygius - darbininkus, vadybininkus, vadovus.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite man padeti praktiskai taikyti ivairius imones vertinimo modelius, tokius kaip pinigu srautu, eva ir panasiai?
Atsakyti
Labas.
Gal kas yra rases kazka panasaus ar siaip turi medziagos tema - elektronine knygu prekyba lietuvoje ir uzsienyje?
Buciau labai dekinga uz info... 4u.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif
Gal žinote gerų angliškų knygų ar straipsnių apie logistiką, bet būtent kad į ją būtų žiūrimą kaip į verslą, paslaugas, o ne kaip į procesą iš 4P(produktas, kaina, rėmimas, vieta)?

Arba gal kas turi ką nors apie logistiką rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 12 kovo 2009 - 18:46
mergaitės, reikia pagalbos verčiant diplominio darbo temą į anglų kalbą. Išverčiau šitaip, kas nors pakoreguokit, labai prašau...

LT: Kaimo turizmo Lietuvoje plėtros problemos ir ateities perspektyvos naudojant Europos Sąjungos paramą.

ANGLIŠKAI mano nuomone: The problems of village tourism development in Lithuania and future perspectives with European Union support.

Laukiu atsiliepimų ir pakoregavimų kuo greičiau smile.gif
Atsakyti
Julina, mano nuomone tai labai gerai didis.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi prie rašančių. Šiandien jau ta stadija, kai ima panika, nes suprantu, kad visiškai nieko nesuprantu ir nuo kurio galo tą bakalaurinį pradėt nežinau. Teorinė dalis - aiški, bet kaip tą "mokslo TIRIAMĄJĮ darbą" daryt... O tema apie žurnalų rinką, tiražus ir pasiekiamumą... Košmaras kažkoks. Poryt susitinku su dėstytoja, bet reikia iki to laiko jai preliminarią darbo struktūrą nusiųst. Net nesu tikra, kaip ji turi atrodyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Luna* @ 2009 03 11, 21:05)
Gal turit kokių protingų SAVO minčių apie tai, kaip dabartinė "krizė" paveikė darbuotojų motyvavimą  g.gif

Dėkoju  mirksiukas.gif  4u.gif

Grynai pasamprotavimai 4u.gif Manau, kad kai kuriems darbuotojams krizės laikotarpiu kaip tik nyksta motyvacija. Žmogus nėra tikras dėl firmos ateities, savo darbo vietos, todėl nekuria ilgalaikių planų ir pan. Nuotaika "ai, vis tiek turbūt nieko gero nebus" nelabai didina darbingumą.
Papildyta:
QUOTE(julina @ 2009 03 15, 21:57)
mergaitės, reikia pagalbos verčiant diplominio darbo temą į anglų kalbą. Išverčiau šitaip, kas nors pakoreguokit, labai prašau...

LT: Kaimo turizmo Lietuvoje plėtros problemos ir ateities perspektyvos naudojant Europos Sąjungos paramą.

ANGLIŠKAI mano nuomone: The problems of village tourism development in Lithuania and future perspectives with European Union support.

Laukiu atsiliepimų ir pakoregavimų kuo greičiau smile.gif

O ne "countryside tourism"? unsure.gif Ir aš rašyčiau "using EU support"...
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 03 09, 22:43)
Mergaitės, kiek kursiniuose darbuose pageidautina literatūros šaltinių? 10 užtenka?

Man reikia dabar rašyti kursinį darbą, tai kursinio vadovė sakė ne mažiau kaip 20literatūros šaltinių turi būti unsure.gif
Atsakyti
Labutis merginos, gal kas galit parašyt kokios knygos tiktu šitai temai. POKYČIŲ ĮTAKA VERSLUI "X" ĮMONĖJE ANAZILĖ.
Atsakyti
sveikutes,

gal kas gali pagelbeti tema rinkodaros komplekso tobulinimas???

laukiu visokiu pasiulymu...
Atsakyti