Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

Labas rytas,

nusprendziau ir as pas jus paprasyti pagalbos, reik skubiai parasyti darba imones istekliu analize ir neturiu jokios info g.gif gal esat rasiusios kazka panasaus?

ar bent patarti galit apie ka rasyti? g.gif

laukiu pasiulymu i az... 4u.gif
Atsakyti
dar karteli kreipiuosi i Jus 4u.gif
Gal kas nors turi medziagos tema paslaugu klasifikacija ir valdymo politika. Labai labai reikia bukit geros padekit 4u.gif
Diplominis ant nosies, o nei vienoj bibliotekoj nera medziagos ta tema 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal kas galit padeti filosofijje? Tema ŠIUOLAIKINĖS TEIGIAMOS IR NEIGIAMOS VERTYBĖS ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Iskilo man toks smalsumo kupinas klausimas, pvz. kokiu budu Vilniaus Universitete destytojai nustato ar darbas nera nuplagijuotas g.gif Vyras sugalvojo sau viena darbeli padaryt is keliu kursiniu, kurie yra patalpinti ivairiuose mokslo darbu tinklapiuose ir dabar truputeli kaip ir bijo, kad nepagautu. Sake, kad nueini kartu su destytojuir tavo parasyta darba praleidzia per kazkoki aparata. Gal kas galit atsakyt ir papasakot placiau. Suprantu, kad jei issitrauki is interneto viena darba ir ji nunesi tik pakeites savo pavarde, bet jei is triju darbu jis padarys viena, irgi suseks?
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2009 03 18, 10:40)
Sveikos,

Iskilo man toks smalsumo kupinas klausimas, pvz. kokiu budu Vilniaus Universitete destytojai nustato ar darbas nera nuplagijuotas  g.gif  Vyras sugalvojo sau viena darbeli padaryt is keliu kursiniu, kurie yra patalpinti ivairiuose mokslo darbu tinklapiuose ir dabar truputeli kaip ir bijo, kad nepagautu. Sake, kad nueini kartu su destytojuir tavo parasyta darba  praleidzia per kazkoki aparata. Gal kas galit atsakyt ir papasakot placiau. Suprantu, kad jei issitrauki is interneto viena darba ir ji nunesi tik pakeites savo pavarde, bet jei is triju darbu jis padarys viena, irgi suseks?

nu engirdejus as apie jokius aparatus, bet mums liepdavo jei remiesi kito studento darbu irasyti ji i lite sarasa 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif Ieškau, kas galėtų paskaičiuoti exceliu duomenys, reikėtų vidurkių, standartinius nuokrypius ir t-sjudento kriterijų ax.gif
Arba jei nesunku, parašykit kaip pačiai apskaičiuoti, nes su tuo nuokrypiu tai kažkas man nesigauna doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Iskilo man toks smalsumo kupinas klausimas, pvz. kokiu budu Vilniaus Universitete destytojai nustato ar darbas nera nuplagijuotas  g.gif  Vyras sugalvojo sau viena darbeli padaryt is keliu kursiniu, kurie yra patalpinti ivairiuose mokslo darbu tinklapiuose ir dabar truputeli kaip ir bijo, kad nepagautu. Sake, kad nueini kartu su destytojuir tavo parasyta darba  praleidzia per kazkoki aparata. Gal kas galit atsakyt ir papasakot placiau. Suprantu, kad jei issitrauki is interneto viena darba ir ji nunesi tik pakeites savo pavarde, bet jei is triju darbu jis padarys viena, irgi suseks?

Mums ISM pasakojo, kad ne įrenginys, o tiesiog programa - nuskenuoja dokumentą, paleidi paiešką ir išmeta visus internetinius atitikimus smile.gif Ir jei jis yra tiesiog pastraipom, tai gali ir apkaltinti plagiavimu. Bet tai daro tik tada kai kyla įtarimas, nes ne visus tikrina. Pvz užkliūna kažkur jau skaityta mintis ar stilius žinomas pasirodo.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 03 18, 13:22)
Mums ISM pasakojo,  kad ne įrenginys, o tiesiog programa - nuskenuoja dokumentą, paleidi paiešką ir išmeta visus internetinius atitikimus smile.gif Ir jei jis yra tiesiog pastraipom, tai gali ir apkaltinti plagiavimu. Bet tai daro tik tada kai kyla įtarimas, nes ne visus tikrina. Pvz užkliūna kažkur jau skaityta mintis ar stilius žinomas pasirodo.

Tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 03 18, 14:22)
Mums ISM pasakojo,  kad ne įrenginys, o tiesiog programa - nuskenuoja dokumentą, paleidi paiešką ir išmeta visus internetinius atitikimus smile.gif Ir jei jis yra tiesiog pastraipom, tai gali ir apkaltinti plagiavimu. Bet tai daro tik tada kai kyla įtarimas, nes ne visus tikrina. Pvz užkliūna kažkur jau skaityta mintis ar stilius žinomas pasirodo.

Aisku, perduosiu vyrui.Dekui
Atsakyti

man sake, reik persiust el.formate ir sutikrina su VU studenu darbais.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 03 18, 22:57)
man sake, reik persiust el.formate ir sutikrina su VU studenu darbais.

a jo, gi tiksliai, siunti elektroninį variantą doh.gif Tai programai dar mažiau darbo patikrinti smile.gif
Atsakyti
tikrai yra tokia programa, maciau, kad turi universitetai tokia, bet ja gali naudotis tik destytojai, turintys prisijungimo kodus, kazkaip patikrina, ir negali buti tam tikras procentas viso darbo, berods 20 proc., nukopijuotas. Tik nezinau, ka jei skaito nukopijavimu g.gif
Atsakyti