Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

labutis,
gal gali kas pagelbeti su tokiu nesamoningu darbu? vadinasi dalykas ,,Skaliu ir klausimynu konstravimas" (cia sociologija). Reikia sudaryt tyrimo plana ir klausimyna tema ,,Bevaikes seimos modelis: poziuris ir vertybes".

tiriu konkrecios visuomenes grupes poziuri i ta seimos modeli (cia butu tikslas). Klausimas: kokie galetu buti uzdaviniai?
Pasidalinkite, mergaites, mintimis, prasau 4u.gif nes kazkodel galvoje vejai svilpia ax.gif
Busiu dekinga uz bet kokias mintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norilonyte: 19 kovo 2009 - 23:54
gal kas turite kokios medžiagos susijusios su socialine reklama?
Atsakyti
gal galite man papasakoti kaip naudotis elibrary?niekaip as ten nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Man idomu patirtis tu kurios jau turi apsigynusios bakalauro darba. Per kiek laiko parasete? As niekaip negaliu prisiverst, o jau kovo pabaiga...
Atsakyti
labas mergaitės 4u.gif norėjau paklaust gal kas turit ką nors apie genus ax.gif na kad būtų trumpai ir aiškiai...nes man ten tos gametos ir aleliai jau visai protelį susuko frusty.gif
Atsakyti
dar kartelį išdrįsiu pakalusti, gal kas ką turite kas susiję su socialine reklama arba galite kokia literatūra parekomenduot, kažkaip man sunkiai gaunasi ją surasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2009 03 19, 11:36)
tikrai yra tokia programa, maciau, kad turi universitetai tokia, bet ja gali naudotis tik destytojai, turintys prisijungimo kodus, kazkaip patikrina, ir negali buti tam tikras procentas viso darbo, berods 20 proc., nukopijuotas. Tik nezinau, ka jei skaito nukopijavimu  g.gif

kaip merginos jau minėjo, užfiksuoja jei pastraipa žodis žodin nurašyta, bet kiek esu girdėjusi, tai ir keliu žodžių frazes parodo, bet manau čia jau dėstytojo nuprotėjimo laipsnio reikalas kiek prie visko kabinėtis... nes frazė frazei nelygu g.gif o dar viena mergina man minėjo, kad skanavimą atlieka tik su tais darbais, kurie yra duomenų bazėje, tai reiškia, kad vienų studentų darbai yra lyginami su kitais...

na kaip yra tiksliai manau tik dėstytojai arba tų programų kūrėjai žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2009 02 24, 16:39)
Laba 4u.gif
Gal aks iš jūsų turit priėjimą prie šitų mokslao darbų?
http://www.mruni.eu/.../mokslo_darbai/

Ar dar reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 03 21, 17:13)
Ar dar reikia? ax.gif

Reikia reikia, labai reikia bigsmile.gif
Viena straipsni man atsiunte jau viena gera mamka, ačiū jai thumbup.gif
O šiaip tai aisku galiam ir bibliotekoj popierinaim varainte gauti, bet kad nelabai visada iseina i tą biblę nueiti...
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2009 03 21, 08:46)
dar kartelį išdrįsiu pakalusti, gal kas ką turite kas susiję su socialine reklama arba galite kokia literatūra parekomenduot, kažkaip man sunkiai gaunasi ją surasti doh.gif

Dar gali ieskot pagal zodzius ,,Socialinis marketingas"
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 03 16, 13:42)
Man reikia dabar rašyti kursinį darbą, tai kursinio vadovė sakė ne mažiau kaip 20literatūros šaltinių turi būti unsure.gif

Oho, kur čia tiek daug reikalauja?smile.gif
Aš rašau diplomini, vadovė sakė 15-20 užtenka lit. šaltinių smile.gif
Kaip spaudžia kitus.

Į temą, tai gal kas turit su mokesčių analize kąnors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2009 03 22, 01:35)
Reikia reikia, labai reikia bigsmile.gif
Viena straipsni man atsiunte jau viena gera mamka, ačiū jai thumbup.gif
O šiaip tai aisku galiam ir bibliotekoj popierinaim varainte gauti, bet kad nelabai visada iseina i tą biblę nueiti...

Tai parašyk pavadinimus kokių ten Tau reikia, aš irgi pabandysiu atsiųsti ax.gif .
Atsakyti