Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(green-eyed @ 2009 05 11, 17:03)
Man irgi buvo labai sunku suformuluoti, ką aš patarčiau: jei tema nėra super inovatyvi, tai apžvelgus mokslinius straipsnius, būtų galima pamatyti, kokias problemas kelia kiti autoriai ir pabandyti sau pritaikyti.
arba atvirkštiniu būdu - galbūt jau turite įtarimą, koks bus darbo tyrimas ir net rezultatai, tada problemą formuluokite taip, kad tas tyrimas būtų tiesioginis atsakymas / paneigimas / patvirtinimas. tiesa, mano studijų kryptis ekonomika, gal kitokiems mokslams čia netinka tokie "išankstiniai" matymai.
gal suformuluokite tik problematiką (tai ir yra dalis ivado, kodėl svarbu tirti konkretų dalyką), o konkrečią problemos formuluotę tikslinkite su vadove?
ir sutinku su kitų nuomone, kad įvadą turite rašyti, kada Jums, o ne dėstytojai patogu.

o problema turi buti vienas sakinys? negali buti pastraipele?
Atsakyti
QUOTE(green-eyed @ 2009 05 11, 17:03)
Man irgi buvo labai sunku suformuluoti, ką aš patarčiau: jei tema nėra super inovatyvi, tai apžvelgus mokslinius straipsnius, būtų galima pamatyti, kokias problemas kelia kiti autoriai ir pabandyti sau pritaikyti.
arba atvirkštiniu būdu - galbūt jau turite įtarimą, koks bus darbo tyrimas ir net rezultatai, tada problemą formuluokite taip, kad tas tyrimas būtų tiesioginis atsakymas / paneigimas / patvirtinimas. tiesa, mano studijų kryptis ekonomika, gal kitokiems mokslams čia netinka tokie "išankstiniai" matymai.
gal suformuluokite tik problematiką (tai ir yra dalis ivado, kodėl svarbu tirti konkretų dalyką), o konkrečią problemos formuluotę tikslinkite su vadove?
ir sutinku su kitų nuomone, kad įvadą turite rašyti, kada Jums, o ne dėstytojai patogu.

ačiū jums merginos, bandysiu kaip nors priverst smegenis dirbt biggrin.gif Kažkaip kai bakalaurą rašiau buvo kitaip, turbūt jaunesnė buvau lotuliukas.gif

mano tema "VMI administravimo problemos"
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 05 11, 16:49)
aš čia biškį ne į temą, bet nesvarbu  biggrin.gif  nes biškį pagal temą biggrin.gif

ką dovanojat/-jot savo baigiamųjų darbų vadovams? aš turėjau nuostabią vadovę ir noriu jai kažkaip gražiai padėkoti.  rolleyes.gif

ir aš dėl to paties suku sau galvą g.gif gryna bėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 11, 18:23)
ir aš dėl to paties suku sau galvą  g.gif  gryna bėda  doh.gif

kadangi mano vadove buvo garbaus amziaus, atsidekodama dovanojau uzrasu knyga odiniais virseliais, geru parkeriu ir gelemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joli84 @ 2009 05 11, 16:13)
o problema turi buti vienas sakinys? negali buti pastraipele?

pas mane pastraipėlė ir iš jos išplaukia probleminiai klausimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deisi @ 2009 05 11, 17:23)
ir aš dėl to paties suku sau galvą  g.gif  gryna bėda  doh.gif

QUOTE(norilonyte @ 2009 05 11, 17:35)
kadangi mano vadove buvo garbaus amziaus, atsidekodama dovanojau uzrasu knyga odiniais virseliais, geru parkeriu ir gelemis smile.gif

o kada tą dovaną reikia dovanoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 05 11, 20:29)
o kada tą dovaną reikia dovanoti?  g.gif

paskutine konsultacija mes dovanojom(gele ir akropolio ceki).

gal kas nors turite ka nors apie kriziu teorija ar sistemu teorija (soc darbo moksliniam darbui, buitinio smurto tema)
Atsakyti
pas mane pastraipėlė ir iš jos išplaukia probleminiai klausimai  4u.gif
Papildyta:

as tai dovanojau jau po gynimo ir po ivertinimu paskelbimo. Nenorejau, kad butu suprasta kaip pakisa, bet norejau, kad butu kaip padeka
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2009 05 11, 18:35)

o mano vadovė dar nei 30 neperkopus g.gif daug kas sako papuošalus dovanoja, bet man tai nesinori pirkti beleko, gi aš jos skonio nežinau doh.gif tai jau gal geriau tikrai kokią užrašų knygute su parkeriu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Luna* @ 2009 05 11, 16:53)
**manoji tokia pypt , kad aš jai nei gėlytės neduosiu bash.gif

mano bakalauro vadovas buvo toks nei geras nei blogas, galvojau gal reik ką padovanot, o dabar tokios net minties nėra, kad gal reikia schmoll.gif šį kart noriu tai padaryt, bet su fantazija man prastai doh.gif

aš kai saviškę be problemų pagausiu ir po gynimo, tai net negalvoju to daryt anksčiau rolleyes.gif bet jeigu tau reikia tartis dėl susitikimų ir sunku pagauti ar pan, tai gal geriau per paskutinį susitikimą.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 11, 20:56)
gal kas nors turite ka nors apie kriziu teorija ar sistemu teorija (soc darbo moksliniam darbui, buitinio smurto tema)

apie sistemu teorija labai labai reikia verysad.gif kaip pasimoviau ant tos vietos, kad jau dvi dienos darbai nejuda doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri rasete darbus, kuriu tyrimo metodas yra atvejo analizes? Gal galite pasakyti, kaip daromos isvados: kiekvienam atvejui atskirai ar apibendrinant?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 12, 18:22)
apie sistemu teorija labai labai reikia verysad.gif kaip pasimoviau ant tos vietos, kad jau dvi dienos darbai nejuda doh.gif

gaila, bet negaliu tau niekuom padėti.... unsure.gif labai norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 12, 19:22)

O rusiškai ieškojai? Ar nelabai tau rusų?

http://ru.wikipedia....

http://www.chronos.m...a_kak_izmen.htm
http://www.medlinks....s...es&secid=58
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 12 gegužės 2009 - 18:43