Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(milabra @ 2009 05 12, 19:41)

su transleitu issiversciau, vistik specifines savokos kai kurios, va dabar angliskai ziuriu.
aciu, bandysiu kapstytis 4u.gif
Atsakyti
nu tai kai jau rasi kokias baisiai reikalingas sąvokas, dėk čia, bendrom jėgom išversim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 12 gegužės 2009 - 19:16
QUOTE(egliosha @ 2009 05 12, 18:22)
apie sistemu teorija labai labai reikia verysad.gif kaip pasimoviau ant tos vietos, kad jau dvi dienos darbai nejuda doh.gif

Zink kazka turiu apie tas sistemas....
Kur siusti?
Ir apie krizes lyg turejau...

Atsakyti
Labukas, skaitydama supermamu foruma matau kaip viena kitai jus padedate.AS TAIP PAT NORIU PAPRASYTI JUSU PAGALBOS, JAU NEBETURIU KITOS VILTIES KAIP TIK JUS. REIKIA MAN DIPLOMINIO, KELIOS SAV LIKO IKI APSIGYNIMO. RASIAU RASIAU AS TA DIPLOMINI IR ZIAURIAI NESISEKE, TADVIS BLOGAI IR BLOGAI, PER KATEDRINI PASAKE KAD VISKAS BLOGAI. JAU PAVARGAU SU TUO DIPLOMINIU. tAIGI GAL KAS TURITE SOCIALINIO DARBO SPECIALYBES BAKALAURO DIPLOMINI DARBA, BUTU LABAI GERAI KAD APIE VAIKUS NETEKUSIUS TEVU GLOBOS BUTU, IR KAD DIPLOMINIAME BUTU SOCIALINIS DARBUOTOJAS. NES JO VEIKLA REIKIA ITRAUKTI. BET TAIP TIKS BELE KOKS NES JAU ESU PRARADUSI VILTI, O TAIP NORIU PABAIGT SIEMET. MOKAUSI KLP TAI GAL IS KITU MIESTELIU KAS GALETU PADETI, LABAI PRASAU.
Atsakyti
QUOTE(rasike0708 @ 2009 05 13, 19:29)
Labukas, skaitydama supermamu foruma matau kaip viena kitai jus padedate.AS TAIP PAT NORIU PAPRASYTI JUSU PAGALBOS, JAU NEBETURIU KITOS VILTIES KAIP TIK JUS. RASIAU RASIAU AS TA DIPLOMINI IR ZIAURIAI NESISEKE, TADVIS BLOGAI IR BLOGAI, PER KATEDRINI PASAKE KAD VISKAS BLOGAI. JAU PAVARGAU SU TUO DIPLOMINIU.

o gal dar eitu pataisyti? kas netinka? turinys? ar tema pakeite?
Atsakyti
Visai tema yra pakeista, kai rasiau viena tema, ji man nurode ka reikia parasyti, cia vargau, rasiau, akys jau buvo isvarvejusios. taigi ka tu sau manai, nunesu parasiusi ka sake ji man, sako as cia matau kazkokia kose makalose, tai tema liepe pakeist, ir absoliuciai viskas susivele, bet pati rasyti tai jau nebesiruosiu, gal kad esu ne mokslui skirta, tai todel taip man ir nesiseka. Esu gyvenime laiminga, bet tas diplominis pribaigs mane psichologiskai, o taip norisi siais metais apsiginti, nesinori atideti.
Atsakyti
QUOTE(rasike0708 @ 2009 05 13, 20:06)
Visai tema yra pakeista, kai rasiau viena tema, ji man nurode ka reikia parasyti, cia vargau, rasiau, akys jau buvo isvarvejusios. taigi ka tu sau manai, nunesu parasiusi ka sake ji man, sako as cia matau kazkokia kose makalose, tai tema liepe pakeist, ir absoliuciai viskas susivele, bet pati rasyti tai jau nebesiruosiu, gal kad esu ne mokslui skirta, tai todel taip man ir nesiseka. Esu gyvenime laiminga, bet tas diplominis pribaigs mane psichologiskai, o taip norisi siais metais apsiginti, nesinori atideti.

tai parasykit bent penketui mirksiukas.gif kardinaliai gal nepakeite, internetas pilnas informacijos, viens du ir parasysit, nereikia nosies nuleist mirksiukas.gif dar kelios savaites gi yra
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 13, 20:10)
tai parasykit bent penketui mirksiukas.gif kardinaliai gal nepakeite, internetas pilnas informacijos, viens du ir parasysit, nereikia nosies nuleist mirksiukas.gif dar kelios savaites gi yra

Pritariu. Ieškok Šperose, Mokslai.lt, Tingiu.lt - prisirink kokius 5-6 darbus panašia tema ir plagijuok. Nematau ką tau daugiau patarti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif help.gif help.gif help.gif

Prasau pagalbos... kaip nustatyti ar mano apklausta imtis atitinka atsitiktines imties kriterijus ir ar rezultatai rodo normalini pasiskirstyma? Ar yra spss'e tokia galimybe paziuret? ar pagal ka?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
turiu toki prasymeli blush2.gif gal kuri turit koki verslo plana?ir galetumet atsiusti? blush2.gif man reikia labai paprastucio,na turi but su visais skyriais,bet nedidelio versliuko 4u.gif
Atsakyti
Niu kur visos moksliukes siandien? mirksiukas.gif

Ar galima taip parasyti: rolleyes.gif

Saugiai ir nesaugiai prieraišių tiriamųjų sąvokų vertinimo skirtumai buvo nagrinėti naudojant neparametrinį statistinės analizės metodą, nes tirtoji imtis buvo atrinkta patogumo principu.

Naudojau sita: (nonparametric statistics, two-independent samples tests: Mann-Whitney U test) - kaip lietuviskai jis vadinasi? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

magistro mokslus kremtu MRU, pagaliau rimčiau prisėdau prie savo magistro baigiamojo darbo ir... doh.gif Supratau, kad, nors ir turiu visus metodinius reikalavimus, bet kyla nemažai tokiu praktinių klausimėlių apie darbo išdėstymą, lentelių apiforminimą, literatūros citavimą ir pan.

Ta proga turiu prašymuką: gal kas nors turite pernai metų ar dar senesnių magistro darbų iš MRU, į kuriuos galečiau užmesti akį kaip į pavyzdį? blush2.gif Tema nesvarbi, nes nieko nusirašinėti neketinu, tik noriu turėti realų apčiuopiamą pavyzdį, nes metodiniai nurodymai tam tikrose vietose painūs... blush-anim-cl.gif
Atsakyti