Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

Skubiai HELP help.gif help.gif
Turiu per 2 valandas pakeisti baigiamojo darbo uždavinius doh.gif turiu priduoti darbą, o vadovė pasakė, kad jai nepatinka pmano uždaviniai doh.gif doh.gif doh.gif
be šansų išklaust kas kaip ir dėl ko ?
Pagal ką juos dar daryti ???????????????
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 05 15, 12:38)
Skubiai HELP help.gif help.gif
Turiu per 2 valandas pakeisti baigiamojo darbo uždavinius  doh.gif turiu priduoti darbą, o vadovė pasakė, kad jai nepatinka pmano uždaviniai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
be šansų išklaust kas kaip ir dėl ko ?
Pagal ką juos dar  daryti ???????????????

nebereikia blush2.gif susikūriau pati didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna*: 15 gegužės 2009 - 14:21
QUOTE(aprilita @ 2009 05 15, 08:34)
Ta proga turiu prašymuką: gal kas nors turite pernai metų ar dar senesnių magistro darbų iš MRU,

MRU darbu yra internete laisvai prieinamu. Galima susirast 4u.gif
Atsakyti
Kaunietės, pasirašykite peticiją, a? Labai reikia
http://www_peticija_lt/visos/2573
Atsakyti
Sveiki visi besimokantys smile.gif

Reikia man Jūsų patarimų. Rašau baigiamąjį darbą, neseniai gavau tokią darbo vadovo pastabą dėl SSGG analizės: "Lentėle pateikta be vidinės aplinkos kriterijų, kurie padeda nustatyti stiprias ir silpnas vietas ir be išorinės aplinkos kriterijų, kurie padeda nustatyti palankias galimybes ir grėsmes. O po to įvertinama situacija, pateikti siūlymus!"

Aš tiesiog pateikiau lentelėje Stiprybes, Silpnybes, Galimybes ir Grėsmes. Po to, po lentele kiekvieną jų aprašiau smulkiau, su paaiškinimais.

Gal kas nors suprantate, ko iš manęs reikalaujama? smile.gif Nes aš pirmą kartą susiduriu su tokia pastaba (niekad nieko panašaus neteko daryti) g.gif Gal turite pavyzdžių ar galite jų pateikti?

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2009 05 21, 23:16)
Sveiki visi besimokantys smile.gif

Reikia man Jūsų patarimų. Rašau baigiamąjį darbą, neseniai gavau tokią darbo vadovo pastabą dėl SSGG analizės: "Lentėle pateikta be vidinės aplinkos kriterijų, kurie padeda nustatyti stiprias ir silpnas vietas ir be išorinės aplinkos kriterijų, kurie padeda nustatyti palankias galimybes ir grėsmes. O po to įvertinama situacija, pateikti siūlymus!"

Aš tiesiog pateikiau lentelėje Stiprybes, Silpnybes, Galimybes ir Grėsmes. Po to, po lentele kiekvieną jų aprašiau smulkiau, su paaiškinimais.

Gal kas nors suprantate, ko iš manęs reikalaujama? smile.gif Nes aš pirmą kartą susiduriu su tokia pastaba (niekad nieko panašaus neteko daryti) g.gif Gal turite pavyzdžių ar galite jų pateikti?

Ačiū!

Neaišku, kokia tema, bet jei eina kalba apie įmonę, tai vadovas turbūt pasigedo vidinės aplinkos kriterijų kurie atspindėtų stiprias ir silpnas vietas, pvz: toks vidinės aplinkos kriterijus kaip "didelis darbuotojų tekamumas", "neefektyviai paskirstytos darbo funkcijos", "senas įrengimų parkas" - būtų silpnybės. O "Geros darbo sąlygos", "geras psichologinis klimatas (arba draugiški tarpusavio santykiai)", "aukšta darbuotojų kvalifikacija" - stiprybės. Visa tai kas yra įmonės viduje - stiprios ir silpnos vietos.

Jei dėl išorinių - irgi turbūt nėra galimybių ir grėsmių susijusių su išorine aplinka, pvz.: galimybė - įstojus į ES galimybė plėstis į užsienio valstybes; grėsmė - Galimas pagrindinių žaliavų bei energetinių resursų brangimas ir pan.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2009 05 23, 16:04)
Neaišku, kokia tema, bet jei eina kalba apie įmonę, tai vadovas turbūt pasigedo vidinės aplinkos kriterijų kurie atspindėtų stiprias ir silpnas vietas, pvz: toks vidinės aplinkos kriterijus kaip "didelis darbuotojų tekamumas", "neefektyviai paskirstytos darbo funkcijos", "senas įrengimų parkas" - būtų silpnybės. O "Geros darbo sąlygos", "geras psichologinis klimatas (arba draugiški tarpusavio santykiai)", "aukšta darbuotojų kvalifikacija" - stiprybės. Visa tai kas yra įmonės viduje - stiprios ir silpnos vietos.

Jei dėl išorinių - irgi turbūt nėra galimybių ir grėsmių susijusių su išorine aplinka, pvz.: galimybė - įstojus į ES galimybė plėstis į užsienio valstybes; grėsmė - Galimas pagrindinių žaliavų bei energetinių resursų brangimas ir pan.

4u.gif

Liama, ačiū, kad atsiliepei. Aš atlikau turizmo paslaugų Kauno rajone SSGG analizę. Tai kaip suprantu, man nereikia išskirti kažkokių kriterijų atskirai, tiesiog reikia peržiūrėti jau atliktą analizę ir galbūt ten neteisingai įvardinti kriterijai? Jei nebūtų sunku, gal galėtum peržvelgti mano SSGG analizę, galėčiau atsiųsti el.paštu ar AŽ. Gal pamatytum kokių netikslumų?
Atsakyti
Gal man gali kas paiškinti, kaip padaryti automatinį turinį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 05 24, 15:18)
Gal man gali kas paiškinti, kaip padaryti automatinį turinį?  4u.gif

Bandysiu kazkieik paaiskint.
Skyriu pavadinimai turi but pazymet Heading1, poskyriu pavadinimai Heading 2 ir t.t. O paskui turinio lape atsistot ant Insert/Reference/Index ant Tables/Tables of contents ir OK
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 05 24, 16:21)
Bandysiu kazkieik paaiskint.
Skyriu pavadinimai turi but pazymet Heading1, poskyriu pavadinimai Heading 2 ir t.t. O paskui turinio lape atsistot ant Insert/Reference/Index ant Tables/Tables of contents ir OK

bigsmile.gif AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors esate darę pristatymą su Keynote programa? g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kaip padaryti, kad nuo priedu nebenumeruotu puslapiu? unsure.gif g.gif
Atsakyti