Įkraunama...
Įkraunama...

Aktinidija

Pradejo ruduot acinidia arguta lapai.Kas gali buti?Tik siemet pasodinta.Gal per dregna,nes prie namuko.O siom dienom vis lijo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 11 gegužės 2014 - 17:12
Gal kas patikslins, koki men tos aktinidijos zydi ? visai jokiu ziedu dar nematyti,kada jau matosi pumpurai?
Atsakyti

O mūsų aktinidijos nušalo , tai irgi įdomu ar atgaus gyvybę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 05 11, 20:15)
Gal kas patikslins, koki men tos aktinidijos zydi ? visai jokiu ziedu dar nematyti,kada jau matosi pumpurai?

Pas mane jau gerai matosi sukrauti pumpurai
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2014 05 11, 21:55)
O mūsų aktinidijos nušalo , tai irgi įdomu ar atgaus gyvybę verysad.gif

Mūsų taip pat... Prieš tuos šalčius pažiūrėjau, taip gražiai žaliavo, nors tik rudenį daigeliai pasodinti, o kitą dieną žiū jau pajuodusiais lapeliais, nors buvau šienu apmulčiavus. Taip gaila, bet tikiuosi, kad dar atsigaus smile.gif
Atsakyti
O gal per salnas mano aktinidijos lapai apsalo-jei pajuodave dabar. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 05 11, 21:15)

pas mane prieš šalnas jau matėsi, kur bus žiedai. bet... nušalė mano aktinidijos sad.gif
o va pernai nei vieno žiedo nebuvo schmoll.gif nes viena augo. šiemet šalia vyriškos giminės aktinidiją pasodinau.
Atsakyti
Pas mane siuo metu jau aktinidija pradejusi zydeti(moteriske), vyras nusalo, bet leidzia naujus lapelius kartu su pumpurais mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškė savidulkė plėveliniame šiltnamyje nors ir apšalo, bet taip pat jau ruošiasi žydėti ax.gif
Atsakyti
o gal veisle zinot savo savidulkes? kiek laiko jau turit? kaip ziemoja? kaip vaisiai? planuoju ir as isigyti savidulke aktinidija 4u.gif
Atsakyti
veislė tai-actinidia arguta ,,kokuwa,, tačiau nieko pasakyt negaliu apie ją, nes tik šiemet mugėje pirkta, vaisiai žali bus smile.gif. Kolkas laikau šiltnamyje vis dar, nes orai tokie nenuspėjami, gali apšalti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 12 gegužės 2014 - 22:44
Mano augaleliam 2 pavasaris, taip noretusi jau symet paragaut vaisiu, tik bijau kad vyriskis gali paveluot zydet, nes moteriske jau su ziedukais smile.gif
Atsakyti