O del to, kad visi ten eina, tai kiek teko matyti, tai pardavejos grieztai pasako, jog eitu i kita eile. Ai, lietuviams dar reikia pribresti iki to. Dar ir nesusipratimu buna su express kasomis, bet po truputi ipras visi
As uz sias kasas. Tikrai visiems nuo to tik geriau. Mamytes arba
ramiai sau apsipirkineja ten, o ie kitiems nereikia buti erzulyje, kai mama su mazais rekianciais vaikais bendroje eileje. nors jas ir anksciau visad praleisdavau, nes zinau, kaip joms nelengva.
O del to, kad visi ten eina, tai kiek teko matyti, tai pardavejos grieztai pasako, jog eitu i kita eile. Ai, lietuviams dar reikia pribresti iki to. Dar ir nesusipratimu buna su express kasomis, bet po truputi ipras visi
Tikrai labai geras dalykas nei kai stovi su mažu ir verkiančiu vaiku kasoje ir lauki tai tikrai ne kas. Dabar labai gerai ir greita
QUOTE(zilkonas @ 2009 04 22, 11:12)
Tikrai labai geras dalykas nei kai stovi su mažu ir verkiančiu vaiku kasoje ir lauki tai tikrai ne kas. Dabar labai gerai ir greita
Na man tai buvo situacija įdomoka toj mamų kasoje. as( nors ir lakiausi) atsistojau ten netyčia(nepaskaiciusi), keletas zmonių priešais mane dar stovėjo, neatkreipaiau dėmesio, ar su vaikais. tik įsirauna vyrukas su nėščia zmonele, vyrukas naglokai drėbteli, kad visi pasitrauktų, reikia nėščią moterį užleisti. visi paklusniai užleidome vietą
o aš mačiau tokią situaciją Rimi -atvaro
,jau su gerai matomu pilveliu ir stoją į tą kasą,kur tipo nėščioms,tėvams su vaikais iki 3jų metų ir invalidams.ten buvo prieš ją porą tų visų taip nekančiamų pensininkių... nu ir kad pradės ta
draskytis
,kad jai čia pirmanybė,kad bla bla...o tos močiutės ramiai išsitraukė ivalido pažymėjimus ir viena iš jų sako-ponia,čia ir mūsų kasa,linkiu jums ir jūsų vaikui niekada nestovėti tokiose kasose dėl tokių priežasčių,kodėl čia turime teisę stovėti mes... ta moteris tik paraudo kaip burokas...bet gera pamokėlė jai buvo... visa parduotuvė žiūrėjo,klausėsi...
kartais prieš puolat reikia labai gerai pagalvot...
Tokios kasos tikrai reikalingos, nes kartais būna, kad reikia su mažiukais prastovėti pusvalandį eilėje, kai jie ir kelių minučių nesugeba ramiai ištverti ... Be to nėščiosioms taip pat sunku stovėti ilgai eilėse. Tikrai puikus dalykas.
Šiaip galėtų apsauga stovėti netoli tokių kasų, kad jie, o ne šiaip paprasti žmonės, galėyų sudrausminti tokius mažvaikius. Gerai, kad autorės vyrui nieko blogo nenutiko.
Šiaip galėtų apsauga stovėti netoli tokių kasų, kad jie, o ne šiaip paprasti žmonės, galėyų sudrausminti tokius mažvaikius. Gerai, kad autorės vyrui nieko blogo nenutiko.
Būtinos, ypač patinka žioplinėjančių mimikos, kai nėštukės juos prastumdo
Aš tikrai už tokias kasas. Praleisčiau būsimą mamytę netgi ne nėštukių kasoje
Įsivaizduoju, kad nelengva nešioti tokius pilvus
Kažkada gal ir mane kas praleis...
Labai protingai sugalvota, as visu 100% uz.
kad tokios kasos gerai, tai 100% bet va viena draugė guodėsi kad jos nėra nei kiek platesnės nei paprastos ir ji su dvynukų vežimėliu netelpa
neapgalvota iš anksto toks variantas
Man pikta ir kartais juokinga kai į šią kasą atsistoja "nėšti" vyrai su dideliais pilvais
Kartais iš jų net pasišaipau
Gaila, kad šių kasų nebuvo kol buvau
, nes baisiai sunku parduotuvėse buvo eilėse išstovėti, o valgyti tai reikėjo
O dabar kai su vaiku, tai labai gerai, kad yra šios kasos, nes neįmanoma su juo eilėja stovėti, viską ima
Gaila, kad šių kasų nebuvo kol buvau
QUOTE(Chanelle @ 2009 02 11, 18:56)
O taip, express kasa daugumai nesuvokiamas dalykas. Jie ta express isivaizduoja, kad ten kasininke greitesne pasodinta, turbut
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 25, 00:27)
o aš mačiau tokią situaciją Rimi -atvaro
,jau su gerai matomu pilveliu ir stoją į tą kasą,kur tipo nėščioms,tėvams su vaikais iki 3jų metų ir invalidams.ten buvo prieš ją porą tų visų taip nekančiamų pensininkių... nu ir kad pradės ta
draskytis
,kad jai čia pirmanybė,kad bla bla...o tos močiutės ramiai išsitraukė ivalido pažymėjimus ir viena iš jų sako-ponia,čia ir mūsų kasa,linkiu jums ir jūsų vaikui niekada nestovėti tokiose kasose dėl tokių priežasčių,kodėl čia turime teisę stovėti mes... ta moteris tik paraudo kaip burokas...bet gera pamokėlė jai buvo... visa parduotuvė žiūrėjo,klausėsi...
manu gera pamoka būtų ne vienam