Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Sensi @ 2005 07 21, 20:44)
Kas per sviestas? Kaip ant dezutes parašyta? Jokio sviesto nemačiau  blink.gif  , ar čia ne tas pats kas kaukė?  g.gif

As bjau ismeciau dezute ir tubele, nes sunaudojau, tai tiksliai pasakyti negaliu. Tik pamenu uzrasyta ne mask, bet butter ir rusiskai raso "maslo dlia ocen suxix volos" ir ant tubeles parasyta very dry hair. tubele yra 100 lm talpos, kaina 58 litai, pirkau Vilniuje Akropolio Sarmoje. Efektas superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(betono vaikas @ 2005 07 12, 13:02)
Suprantu, vis delto as vaikas ;} neinu i pastovu darba ir neturiu tiek problemu smile.gif viskas paprasciau atrodo tongue.gif Bet reiketu pasistengt derint maista smile.gif , mylet save ir leist kunui pailset.. Be to nereik paluku su dziovintuvu dziovint ;ppp ir siaip stengtis, kad jie naturaliai isdziutu. Su tavim visai sutinku del tu visu veju, sauliu ziemos tongue.gif bet ka jau padarysi.. kremai ir visos priemones antroj vietoj, po naturalios prieziuros [maisto poilsio ir pns kaip sakiau tongue.gifp ]

Joooo... klausykite vaiku, ir turesite sveikus ir gražius plaukus! mirksiukas.gif
Teoriškai mes visos žinom, kaip reikia sveikai gyventi, bet užaugsi, pamatysi, kad gyventi pagal teorijas praktiškai neįmanoma... smartass.gif
Atsakyti
Moterys, norėjau paklausti o kaip ūs naudojate alyvuogių aliejų? Ant sausų ar šlapių plaukų tepate?
Atsakyti
Ant slapiu, palaikyti kokias 10 minuciu, po to gerai nuplauti. Bent as taip naudoju, nezinau kaip kitos.
Atsakyti
o as tai ant sausu. isipilu i delnus, patrinu, kad susiltu truputi ir issitepu, o po kartais apsirisu galva, kartais taip pabunu ir nuo 15min iki valandos, priklausomai, kiek laiko turiu smile.gif beja, saknis itrinu dzintars aliejum (kur stiprina plaukus ir skatina ju augima), o jau po to visus iki galiuku alyvuogiu aliejum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 07 23, 14:54)
Moterys, norėjau paklausti o kaip ūs naudojate alyvuogių aliejų? Ant sausų ar šlapių plaukų tepate?

ant sausu, pries plovima mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai gal kuri bande ir taip ir taip ? ir daba patars kaip geriau ? mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš tai aliejumi tepu išplautus plaukus.Kadangi man sunkiai išsišukuoja ir labai mėgsta nuo drėgno oro garbanomis pavirsti,tai patepu ir džiovinu tada apvaliu dideliu šepečiu.Rezultatas super-lengviau išsišukuoja,gaunu taip man pageidaujamą glotnumą ir tuo pačiu nesukritę,nesukibę,o tik ties galais puikiai krenta.Kadangi plaukai iškarpyti,tai labai gražiai kirpimas išryškėja.
Gal kitaip daryčiau jei plaukai būtų tiesūs stori ir krentantys,tada gal sausus tepčiau.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 07 23, 16:14)
O aš tai aliejumi tepu išplautus plaukus.Kadangi man sunkiai išsišukuoja ir labai mėgsta nuo drėgno oro garbanomis pavirsti,tai patepu ir džiovinu tada apvaliu dideliu šepečiu.Rezultatas  super-lengviau išsišukuoja,gaunu taip man pageidaujamą glotnumą ir tuo pačiu nesukritę,nesukibę,o tik ties galais puikiai krenta.Kadangi plaukai iškarpyti,tai labai gražiai kirpimas išryškėja.
Gal kitaip daryčiau jei plaukai būtų tiesūs stori ir krentantys,tada gal sausus tepčiau.

tai pala pala - tu tu alieju neisplauni ! unsure.gif unsure.gif

tai jau nzn kaip ten graziai gali atrodyt unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 07 23, 16:14)
O aš tai aliejumi tepu išplautus plaukus.Kadangi man sunkiai išsišukuoja ir labai mėgsta nuo drėgno oro garbanomis pavirsti,tai patepu ir džiovinu tada apvaliu dideliu šepečiu.Rezultatas  super-lengviau išsišukuoja,gaunu taip man pageidaujamą glotnumą ir tuo pačiu nesukritę,nesukibę,o tik ties galais puikiai krenta.Kadangi plaukai iškarpyti,tai labai gražiai kirpimas išryškėja.

g.gif o tai jie neatrodo riebaluoti? gal kad su fenu dziovini g.gif o tu tik galiukus, ar visus plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 07 23, 18:39)
tai pala pala - tu tu alieju neisplauni !  unsure.gif  unsure.gif 

tai jau nzn kaip ten graziai gali atrodyt  unsure.gif   doh.gif

Va būtent,kad super atrodau !!!Nes aplinkiniai visada klausia ką naudoju,jog:

1Plaukai sveikai blizga;
2gražiai krenta;
3"gyva spalva"(nes dažau plaukus).

sad.gif Ai,atvirai pasakysiu-užgavo mane tavo klausimas.Aš taip netaktiškai niekad nepaklausčiau schmoll.gif ,bet paskui pagalvojau,ai tiek to,turbūt pagalvojai,kad aš kokia riebaluota nevala...

Ne,nes plaukai yra pats svarbiausias mano geros savijautos pagrindas,taigi:
-plaunu kas antrą dieną,o kai reikia efektingai atrodyt,tai ir kasdien galiu plauti.
-paimu kelis lašus gero plaukų aliejaus ,jį patrinu tarp delnų ir suglostau drėgnų plaukų galiukus,šaknų neliečiu
-tada džiovinu fenu,šaknis iškeliu spec.šukomis,o galus šukuoju su natūralių šerių dideliu apvaliu šepečiu,baigiant džiovinti kiekvieną sruogą -dar pučiu šaltą oro srovę,kad fiksuotų
-jei turiu laiko,tai namie pavaikštau susisukusi į didelius apvalius bigudukus.
Po tokios procedūros mano plaukams nebereikia net lako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 23 liepos 2005 - 21:40
geguzevasaris, neužsigauk, nes nemanau, kad nenorėjo tavęs ižeist biggrin.gif
Na, tiesiog man ir keista pasirodė g.gif
Bet tu naudoji spec. plaukams aliejų, taip? smile.gif O prieš tai moterys diskutavo apie paprastą aliejų biggrin.gif Dėl to ir labai nustebo smile.gif
Atsakyti