Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

O alyvuogiu aliejum reikia ir saknis itrinti, ar tik pacius plaukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 24, 10:51)
geguzevasaris, neužsigauk, nes nemanau, kad nenorėjo tavęs ižeist  biggrin.gif
Na, tiesiog man ir keista pasirodė  g.gif
Bet tu naudoji spec. plaukams aliejų, taip? smile.gif O prieš tai moterys diskutavo apie paprastą aliejų  biggrin.gif Dėl to ir labai nustebo smile.gif

Dėkui už gerą žodį blush2.gif
Net nepagalvočiau naudoti tikro aliejaus kai yra tokių puikių (ir ne visai brangių) priemonių,todėl ir pamaniau ,jog kalbama apie plaukų aliejų,tik spec. alyvuogių. g.gif Na svarbu,kad išsiaiškinome.
Atsakyti
nes nemanau, kad nenorėjo tavęs ižeist - ot parašiau doh.gif

nes nemanau, kad norėjo tave įžeist 4u.gif Vis per tą skubėjimą 4u.gif

geguzevasaris, o kokį tu aliejuką plaukams naudoji? 4u.gif

Shalimar, aš įtrinu visus plaukus, tik šaknų neliečiu, mano plaukučiams labai patinka, tada tokie švelnūs pasidaro wub.gif Jau minėjau, kad išteptus plaukus aprišu polietileniniu maišeliu, tada šiltas rankšluostis ant galvos ir taip 30-60 min biggrin.gif Efektas liuks thumbup.gif Šią procedūrą atlikinėju kartą į savaitę, sekmadieniais, nes tada laiko daugiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 07 23, 21:28)
Va būtent,kad super atrodau !!!Nes aplinkiniai visada klausia ką naudoju,jog:

1Plaukai sveikai blizga;
2gražiai krenta;
3"gyva spalva"(nes dažau plaukus).

sad.gif Ai,atvirai pasakysiu-užgavo mane tavo klausimas.Aš taip netaktiškai niekad nepaklausčiau schmoll.gif ,bet paskui pagalvojau,ai tiek to,turbūt pagalvojai,kad aš kokia riebaluota nevala...

Ne,nes plaukai yra pats svarbiausias mano geros savijautos pagrindas,taigi:
-plaunu kas antrą dieną,o kai reikia efektingai atrodyt,tai ir kasdien galiu plauti.
-paimu kelis lašus gero plaukų aliejaus ,jį patrinu tarp delnų ir suglostau drėgnų plaukų galiukus,šaknų neliečiu
-tada džiovinu fenu,šaknis iškeliu spec.šukomis,o galus šukuoju su natūralių šerių dideliu apvaliu šepečiu,baigiant džiovinti kiekvieną sruogą -dar pučiu šaltą oro srovę,kad fiksuotų
-jei turiu laiko,tai namie pavaikštau susisukusi į didelius  apvalius bigudukus.
Po tokios procedūros mano plaukams nebereikia net  lako.

o tu siaube ! - jokiu budu taves izeist nenorejau ! doh.gif
na tiesiog kaip cia kazkas rase - tai ir maniau, kad tu to paprasto aliejaus, kur blynus kepam pridedi doh.gif - o kad tu nevala tai juo labiau nepagalvojau, netgi pagalvojau, kad gal rimtai isdziovinus su aliejum graziai atrodo ax.gif

zodziu - nepyk - tikrai tikrai taves uzgaut nenorejau ! schmoll.gif - man tik keista pasirode unsure.gif na bet kadangi ten plauku aliejus, tai viskas juk tvarkoj mirksiukas.gif

va, eijnu ir as trintis mirksiukas.gif

aij beje, tikrai, koki tu aliejuka naudoji ? ir kur perki ? kokios kainos ... ?
Atsakyti
O aš kaip tik dabar sėdžiu prisitepusi alyvų aliejaus ant plaukų, apsivyniojus polieteleno maišelį ir dar rankkšluostis ant galvos. Ir laukiu tų jūsų nerealių rezultatų wub.gif clap.gif .
Atsakyti
babouziuke, nuo manęs nusižiūrėjai drinks_cheers.gif

Tik nepatingėk ilgiau palaikyt, būtinai parašyk rezultatus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 24, 14:53)
babouziuke, nuo manęs nusižiūrėjai  drinks_cheers.gif

Tik nepatingėk ilgiau palaikyt, būtinai parašyk rezultatus  thumbup.gif

Aišku, kad nuo tavęs nusižiūrėjau blush2.gif . O iš ko gi man daugiau mokytis, jei ne iš jūsų thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 07 23, 16:14)
O aš tai aliejumi tepu išplautus plaukus.Kadangi man sunkiai išsišukuoja ir labai mėgsta nuo drėgno oro garbanomis pavirsti,tai patepu ir džiovinu tada apvaliu dideliu šepečiu.Rezultatas  super-lengviau išsišukuoja,gaunu taip man pageidaujamą glotnumą ir tuo pačiu nesukritę,nesukibę,o tik ties galais puikiai krenta.Kadangi plaukai iškarpyti,tai labai gražiai kirpimas išryškėja.
Gal kitaip daryčiau jei plaukai būtų tiesūs stori ir krentantys,tada gal sausus tepčiau.

Koki aliejuka naudoji?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 07 24, 13:46)
O aš kaip tik dabar sėdžiu prisitepusi alyvų aliejaus ant plaukų, apsivyniojus polieteleno maišelį ir dar rankkšluostis ant galvos. Ir laukiu tų jūsų nerealių rezultatų  wub.gif  clap.gif .

as irgi !! group.gif

bet as filija apsivyniojau, dar uzsimaukslinau duso kepure ir dar ranksluosti tada thumbup.gif hey, o as jau beveik valanda laikau g.gif ar reik dar ilgiau ?? g.gif
Atsakyti
Aš dar palaikysiu 20 min. ir jau varysiu plautis ir ampoles isitrinsiu nuo plauku slinkimo thumbup.gif . Ir parašysiu koks efektas gausis cool.gif .
Atsakyti
Laukiam laukiam komentarų yahoo.gif
Atsakyti
niu as jau sausaplauke blush2.gif

bliamba pasakysiu, kad net nesitikejau, bet efektas tikrai superinis ! ax.gif thumbup.gif

issiplaunu galvyte - o ten nebe pakulos, o tikru tikriausi plaukai ! ax.gif

o jei dar taip dazniau, .... rolleyes.gif

nu tai visai grazuole buciau !! biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif

aciu, supermemytes !!!!!! group.gif
Atsakyti