Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 11, 16:00)
g.gif
Kas liečia stresą, tai  nelabai jo išvengsi. Visi norėtų apsieit be streso, tačiau kur buvęs, kur nebuvęs jis pats mus aplanko  smile.gif  bash.gif
Poilsis taip pat ne visiems lengvai kontroliujamas dalykas. Lengva tik pasakyt... schmoll.gif
Maistas aišku svarbu, bet labiausiai mano manymu plaukams neigiamą įtaką daro  žalingas aplinkos poveikis. Žiemą šaltis, vasarą saulės spinduliai, kur dar vėjas, dūmai, uždaros ir dažnai prirūkytos patalpos, plaukų džiovintuvai, karštas vanduo jų plovimui ir t. t. Kai ką iš šių veiksnių galima kontroliuot, bet visų neišvengsi... schmoll.gif
Na nežinau man tai jokio keistumo, kad aptariam preimones  ax.gif juolab, kad jų yra įvairių ir reikia atrasti tinkamiausią... smile.gif

Suprantu, vis delto as vaikas ;} neinu i pastovu darba ir neturiu tiek problemu smile.gif viskas paprasciau atrodo tongue.gif Bet reiketu pasistengt derint maista smile.gif , mylet save ir leist kunui pailset.. Be to nereik paluku su dziovintuvu dziovint ;ppp ir siaip stengtis, kad jie naturaliai isdziutu. Su tavim visai sutinku del tu visu veju, sauliu ziemos tongue.gif bet ka jau padarysi.. kremai ir visos priemones antroj vietoj, po naturalios prieziuros [maisto poilsio ir pns kaip sakiau tongue.gifp ]
Atsakyti
Kažkas klausė kokį aliejų naudot - aš naudoju lietuvišką, ėmiau gražiai atrodantį, kaina apie 5 Lt. O šildyti reikia dėl to, kad geriau į plaukus įsiskverbtų thumbup.gif
Atsakyti
man gera drauge padovanojo garnier fructis priewmone galiukams. tai dabar sita problema issisprende, o dar laaaabai geras dalykas yra aliejukas plaukams ampulytese tokioj mazoj skaidrioj dezutej, ten 10 ju yra. labai skaniai kvepia ir labai padeda.
Atsakyti
Dabar nusipirkau Citre shine seruma plauku galiukams thumbup.gif
bet aisku nepalyginsi su alyvuogiu aliejumi,kuris ne tik galiukus sutvarko,bet man po cheminio tai visus plaukus isgelbejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip naudoti KARITE alieju? Ant sausu ar ant dregnu plauku?
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 20, 17:30)
Kaip naudoti KARITE alieju? Ant sausu ar ant dregnu plauku?

Karite aliejus naudojamas ant dregnu isplautu ranksluosciu nusausintu plauku. palaikyti raso apie 5 min, bet as laikau igliau kaip laiko turiu. Beje dar rekomenduociau Karite sviesta labai sausiems plaukams, taip pat super dalykelis:)
Atsakyti
Aciu aciu aciu uz atsakyma. begu galvos plaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 07 20, 17:34)
Karite aliejus naudojamas ant dregnu isplautu ranksluosciu nusausintu plauku. palaikyti raso apie 5 min, bet as laikau igliau kaip laiko turiu. Beje dar rekomenduociau Karite sviesta labai sausiems plaukams, taip pat super dalykelis:)

kas per stebuklas tas KARITE ?? na greit pasakok kur kaip ir kiek kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Super aliejus. Plaukai blizga, kvepia, purus. mmm... Verti savo kainos- 66lt. O sviesta veliau nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 07 20, 19:46)
kas per stebuklas tas KARITE ?? na greit pasakok kur kaip ir kiek kainuoja  mirksiukas.gif

Karite serija yra is Rene Furtere yra pirkti Sarmoje siu produktu. As asmeniskai naudojau Karite sviesta - kaina 58 lt ir Karite alieju - kaina 66 litai. Plaukai svelnus, minksti, panaikin a bet koki ju sausuma bei luzinejima, tiesiog kaip is reklamos smile.gif brangus dalykeliai, bet jei yra galimybe, siulau palepinti save, tikrai nenuvils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 07 20, 22:44)
Karite serija yra is Rene Furtere yra pirkti Sarmoje siu produktu. As asmeniskai naudojau Karite sviesta - kaina 58 lt ir Karite alieju - kaina 66 litai. Plaukai svelnus, minksti, panaikin a bet koki ju sausuma bei luzinejima, tiesiog kaip is reklamos smile.gif brangus dalykeliai, bet jei yra galimybe, siulau palepinti save, tikrai nenuvils smile.gif

nuu su tokia kaina tai man tik pasvajot .... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 07 20, 17:34)

Kas per sviestas? Kaip ant dezutes parašyta? Jokio sviesto nemačiau blink.gif , ar čia ne tas pats kas kaukė? g.gif
Atsakyti