Įkraunama...
Įkraunama...

Argumentai, kad nesidarytų aborto

QUOTE(buciux @ 2005 08 03, 21:45)
Neseniai buvau Jurbarko kapinėse ir ten prie įėjimo stovi kryžius negimusiems vaikams, su žodžiais " atleisti negaliu sau, kad negimusį tave žudžiau" . Manau, stipresnio argumento kaip ir nebereikia, neduok Dieve, prie tokio kryžiaus graudžias ašaras lieti.

Irgi esu mačiusi tą kryžių, iš tikrųjų sukrečia. O šiaip patarčiau tai porai pasiskaityti negalinčių pastoti moterų pokalbius. Jei dar ne per vėlu, nes tema senokai paskelbta.
Atsakyti
Daug zmoniu kankinasi negaledami tureti vaiku, todel manau, kad abortas kaip gyvenimo palengvinimo budas tikrai ne iseitis. Nebus vaikelio prasides psichologines problemos. Juk vis del to mama leidzia nuzudyti uzsimezgusia gyvybe... Parasiau ir pati issigandau savo zodziu. Tik vienas TAIP ir gyvybes neber... Baisu. Amzius visiskai nesvarbu. Juk dar yra ir seneliai, kurie tikrai pades uzauginti gimusi angeleli...
Stiprybes ir teisingo sprendimo jaunajai porelei.
Atsakyti
Tokiu atveju visi yra labai pasimete:ir būsimi tėvai ir seneliai.Juk nėra pagrindo po kojomis,nėra išsilavinimo ir kiti klausimai užmuša.BET....išeitis visda yra ir kažkaip toks dalykas išsisprendžia su laiku.Kai pastojau,buvau tik pradėjus dvyliktą klasę,bijojau mamai pasigirt,bet maniau po pusmečio jau nebepaslėpsiu mirksiukas.gif Po 3mėn vistik apsivedėm,norėjo iš mokyklos ištekėjusią pašalint,būčiau turėjus baigt vakarinę,bet mama su maišiuku nuėjo ir likau vidurinės.Ten baigiau eksternu.Ateidavau tik atsiskaityt,o pamokose galėjau irė nesirodyt.Vaikiukas gimė gegužės 10d.,o pirmas egzas buvo gegužės 21d.Nebuvo kur palikt,tai į jį su mažiuku nuėjau,mama atlėkė trumpam iš darbo ir už durų su juo pasivaikščiojo.Taip praėjo visi egzai.Metus leliuka auginau,o po metų įstojau ir šiemet baigiau edukologijos bakalauro studijas.Mano gražuoliukui jau 6metai.Vėl įstojau į magistrantūrą ir vyrą mokslan įkišau mirksiukas.gif Abu turėsim neblogus išsilavinimus ir vaikas jau paaugęs.Tai man atsakykit,argi neišsisprendė problema???Nors gėda pasakyt,minčiu prieš šešis metus irgi visokių buvo.O kai dabar viską prisimenu ir gėda ir juokas ima.Tik labai sverbi yra tėvų parama,pagalba.
Atsakyti
Norika as butebt apie tokius atvejus (kaip ir tavo) kalbejau. Svarbiausia nepasiduoti. O jeigu noras kazko siekti yra tai gyvenime tikrai neprapulsi... Pazistu ne viena jauna seima kurios po daugelio metu dziaugiasi neatsidziaugia savo stebukleliais. Svarbiausiai norai o galimybes visada atsiranda 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes ir dar planuojancios jomis buti...

....tuomet man buvo 20 ir buvau pirmo kurso studente...su savo vyru draugavau jau nuo tada kai man buvo 17...po Kaledu vakarienes pasijutau labai blogai...mane stipriai pykino, sukosi galva..."ir vel tos Kaledos ir tie apsivalgymai" maniau as...po savaites blogumu nusprendem pasidaryti nestumo testa...ryte atsikelus lekiau i vonios kambari ir po keliu minuciu islekiu su sypsena veide ir dziaugsmu "nesilaukiam" ir staiga lekiu atgal nes viskas sukilo i virsu....vyras nupirko antra ir liepe darytis dar karta kita ryta....naujiena sokiruojanti, kambari abglebe tyla...nieko neske vienas kitam isejome i darba...sunki diena...jausmas, kaip geriau tris dienas...suskamba mobilus....vyras skambina...kviecia pietaut...tik deja sikart negaliu net paziuret i maista...jis paima mane uz rankos ir pirma kart matau jo akyse kazkoki napasitikejima...ka mum daryti....as pati pasimetus ir tas pykinimas neduoda galvoti....zinau kad nelaikas...atrodo galva tuoj sprogs...jis laiko man uzrankos, isgirstu "tu spresk mazute, palaikysiu tave kad ir ka nuspresi"...o Dieve kodel man ir dabar...mintys kaip zaibas laksto...laiko galvoti nera...nuveza mane i darba...nuspresta......
......skauda...rezia pilva...vos paeinu...pykina siaubingai...sesele palydi iki masinos ir liepia uz 2 dienu pasirodyti...nauji metai visai cia pat...uz poros dienu...liudna kazkaip...jauciu tustuma...
....nekaltinu saves...o gal tureciau...nezinau...keista...nieko nebegalvoju...gyvenu
...jau treji metai praejo...kaip ir uzsimirso viskas...bet visada zinosiu, kad esu viena is tu....
Atsakyti
Be visų kitų minčių, kurios užplūsta beskaitant, pasakysiu - tikrai nelaiku ir nevietoj....
Atsakyti
nenorejau liudinti unsure.gif ...norejau pasidalinti...dabar su vyru planuojame mazuti rolleyes.gif
Atsakyti
Mane visą persmelkė šiurpas..................
As nesmerkiu,tik aš visada žinojau,kad aš to neišdrysčiau padaryti.
Atsakyti
As sakyciau ne vietoje parasyta.
Cia moterys ne vienus metus negali pastoti.
Ir cia - mes visos labai trokstame savo vaikeliu, o ne guodziame tas, kurios ju atsisake... Sorry, munkaa...
Atsakyti
...na atleiskit...turbut tikrai nevietoj...tik va nezinau kur ta vieta yra jei negaliu pakalbeti apie tai su moterimis...na dar karta atleiskit...galite trinti tema verysad.gif
Atsakyti
Munkaa, pacioje forumo apacioje yra tema "Kertele sielai". T

en visos merginos/moterys dalijasi savo jausmais, isgyvenimais. Parasyk ten, tikrai rasi bendraminciu ir paguodos.
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2005 11 29, 10:02)
Munkaa, pacioje forumo apacioje yra tema "Kertele sielai". T

en visos merginos/moterys dalijasi savo jausmais, isgyvenimais. Parasyk ten, tikrai rasi bendraminciu ir paguodos.

aciu garneli blush2.gif tiesiog esu cia naujoke
Atsakyti