Įkraunama...
Įkraunama...

Argumentai, kad nesidarytų aborto

QUOTE(garnelis @ 2005 11 29, 08:22)
As sakyciau ne vietoje parasyta.
Cia moterys ne vienus metus negali pastoti.
Ir cia - mes visos labai trokstame savo vaikeliu, o ne guodziame tas, kurios ju atsisake... Sorry, munkaa...

Nesupratau, kodėl ne vietoj ir kodėl moterys negalinčios pastoti?... g.gif
Kiekvienam savi sprendimai, net jeigu jie ir ne patys geriausi ir protingiausi ir kiekvienam savos problemos. Čia yra visokių...Tik man atrodo, kartą vienip nutarus, nebereikėtų gręžiotis atgal ir šaukti prisiminimus. Nieko gero tai nežada. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munkaa @ 2005 11 29, 09:26)
...na atleiskit...turbut tikrai nevietoj...tik va nezinau kur ta vieta yra jei negaliu pakalbeti apie tai su moterimis...na dar karta atleiskit...galite trinti tema  verysad.gif

Kaip tik vietoje parašei. Tegul kitos pasimoko iš tavo jausmų ir priėjusios kryžkelę, gal žinos ką daryti. Vaikas, ypač pirmas ir neplanuotas visada atrodys "nelaiku", nes bijai atsakomybės ir lengvai gali pasislėpti po tuo žodeliu, nes iš tiesų bijai pačios atsakomybės, o ne laiko tinkamumo. Kažką ruošeisi daryti, gal studijuoti, gal keliauti ar šiaip linksmai gyventi- ir staiga suvoki, kad turėsi apriboti savo galimybes tobulėt, leisti savo laiką kaip nori.
Parašyk daugiau apie save. Anksčiau gydytojos gasdindavo visokiomis pasekmėmis... Neturiu supratimo ar tas įvykis gali įtakoti moters vaisingumui, bet vis tik, kaip jums dabar?
Išsikalbėk, gal pavyks surikiuoti pačiai mintis ir kaltės jausmą.
Man nėštumas susijęs su kažkokia mistika. Visada atrodydavo, kad vaiko siela pati nusprendžia kur apsistoti- taip ateina tie netyčiukai. Paprašyk atleidimo tos vaiko sielos ir pasikviesk vėl, gal ateis... Tai gražioji mistiškoji, pakylėtoji dalis. Man kažkaip liūdna galvoti, kad vaikas tampa vaiku su protu ir siela tik įkvėpęs oro. Juk tas kuris pilvelyje gyvena kaip sako gydytojai net sapnuoja, girdi mamos širdies plakimą, klausosi garsų iš anapus- mūsų pasaulio.
Atsakyti
ups susidvejino, o gal ir dar daugiau rasiu, nenorėjo ta žinutė eiti į pasaulį, per jėgą išstūmiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 29 lapkričio 2005 - 09:31
QUOTE(Nashle @ 2005 11 29, 08:48)
Nesupratau, kodėl ne vietoj ir kodėl moterys negalinčios pastoti?... g.gif

Tema buvo paskelbta nesulaukiančioms gandro skyrelyje, taigi buvo tikrai ne visai vietoje, dabar perkėlė į tinkamą skyrelį
Atsakyti
Tu sakai, kad gyveni toliau, bet kirminas graužia ar ne? Jei rašai, tai reiškia, kad apie tai galvoji... O jei galvoji, tai turbūt nesi įsitikinusi, kad pasielgei teisingai...
Atsakyti
Gal busiu ziauri, bet..
20 metu, tai jau buvo pakankamai ,kad atsakyti uz savo veiksmus..Ir juk draugavot ilgai, ne siaip nuo atsitiktinio partnerio pastojai..Ir dabar su tuo paciu vyru vaikeli planuojat...Nepersekios kosmarai, gimus vaikeliui, kai i ji paziurejus zinosi, jog toki pat nuzudei? O vyro pozicija, tai bjauri(vyriska doh.gif )- "spresk pati, as ,tipo, cia ne prie ko, brangioji blink.gif ..Palaikysiu tave, ka benusprestum,bet atsakomybe-tau..Man dzin.."

Negaliu..bjauru..
Pati nesu be nuodemiu, nu bet sorry..
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2005 11 29, 09:35)
Gal busiu ziauri, bet..
20 metu, tai jau buvo pakankamai ,kad atsakyti uz savo veiksmus..Ir juk draugavot ilgai, ne siaip nuo atsitiktinio partnerio pastojai..Ir dabar su tuo paciu vyru vaikeli planuojat...Nepersekios kosmarai, gimus vaikeliui, kai i ji paziurejus zinosi, jog toki pat nuzudei? O vyro pozicija, tai bjauri(vyriska doh.gif )- "spresk pati, as ,tipo, cia ne prie ko, brangioji blink.gif ..Palaikysiu tave, ka benusprestum,bet atsakomybe-tau..Man dzin.."

Negaliu..bjauru..

neteisk ir nebūsi teisiamas mirksiukas.gif

munkaa sėkmės tau 4u.gif
negraužk savęs. daryk gerus darbus ir tikėk, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

gal dabar rečiau reikia tokius pasirinkimus daryt, bet tikrai žinau, kad beveik visose šeimose būna skaudulių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2005 11 29, 10:35)
Nepersekios kosmarai, gimus vaikeliui, kai i ji paziurejus zinosi, jog toki pat nuzudei?

Nebūk tokia žiauri kitai, nes niekad nežinai kas gali nutikti. Taip, negimęs kūdikis- tai nužudyta meilė, krentanti kaltės jausmu, bet ne mums spręsti ką turi jausti kiti.

gal ta moteris, pasivadinusi Munka, ir nežino ką daryti dabar, nes kaip tik yra prislėgta kaltės jausmo. Ar tikrai ateiname pakalbėti tik tam, kad sužibėtume savo dorybėmis ir padrabstytumėm ant kitų, antraip mūsų pačių spindesys išblės.
Mano laimei, nežinau kas yra "išvalymas", pats žodis kažkoks absurdiškas, bet nedrįstu smerkti žmogaus už praeitį. Gal pakalbėkime apie ateitį, kaltės jausmus palikę kaltiesiems.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 11 29, 12:14)
Gal pakalbėkime apie ateitį, kaltės jausmus palikę kaltiesiems.

Pakalbekim smile.gif .
Tiesiog mano tokia nuomone apie sia tema.Atsakiau autorei i jos tema.
Susigyventi paciai reikia su savo praeitim ir klaidom.Tiesa.O jei iskelei tai i viesuma, isgirsk ir tai, ka mano kiti.
P.S. Visokiu situaciju buna gyvenime, kai tikrai reikia rinktis-gimdyti, ar ne.Autores gi atveju neiziuriu priezasciu , kodel ji pasirinko butent TA iseiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bedugne: 29 lapkričio 2005 - 11:50
QUOTE(bedugne @ 2005 11 29, 09:35)
Gal busiu ziauri, bet..

Negaliu..bjauru..

Kas cia dabar? verysad.gif 19 amzius ar ka? kaimo davatkos pirstais "paskenduole" bando uzbadyti...Yra visokiu aplinkybiu del kuriu zmogus priima viena ar kita sprendima. Munkaa ir nesako,kad ji didziuojasi, oj doh.gif

Munkaa, as tave puikiai suprantu. Tavo istorija skiriasi nuo manosios tik tuo,kad as priejus prie ligonines duru apsisukau ir grizau tik po 9 menesiu rolleyes.gif O galejau irgi padaryti ta pacia klaida. Ir kam dekoti? Aplinkybem,valiai, baimei, abejonem.g.gif
Taigi numanau ka turejai isgyventi per tas apsisprendimo dienas. Negrauzk saves, nieko nebepakeisi. Laikykis
Atsakyti
g.gif nebutina buti davatka, kad suprastum: ZUDYTI ZMOGU nors jis dar tik tavyje yra pats didziausias nusikaltimas. Sios moters man visai negaila, schmoll.gif pagaileciau kokios naivios suvedziotos nepilnametes, ar isprievartautos aukos, o cia buvo subrendusi mergina ir dar turinti pastovu vyra pasoneje. Man tik vienos mintys sukasi amoralumas ir savanaudiskumas.....
Atsakyti
Merginos, moterys, nepulkim smerkti kitaip besielgianciu, kitaip mastanciu. Kiekvienam savas laikas subresti ir suprasti tikrasias gyvenimo vetybes. Kai man buvo 20 metu, buciau pasilegusi lygiai taip pat, kaip mukaa, nors ir turejau rimta vaikina, bet neplanuotas pastojimas mane baugino labiau uz viska. Dabar aisku dziaugiuosi, kad niekada nereikejo darytis aborto, kad sugebejau apsisaugoti. Dabar sau sito neatleisciau....
Atsakyti