Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(Yulia @ 2006 12 21, 16:36)
o kas naudojo nagams mirra alėjuką? labai norėjau išbandyti, bet nežinau kur Kaune nupirkt sad.gif verysad.gif

Savanorių pr. 222,
tel. 79 66 23 mirksiukas.gif
Atsakyti
labai susidomejau sia kompanija... tai planuoju nusipirkti prausimosi puta ir maisto papildus "mirra cink"... apie puta jau daug girdejau, bet labai domintu sitie papildai? gal kas bandet?
Atsakyti
tai kaip tas isgirtasis krutine serumas? kuriai nors matyti akivaizdus rezultatai?
Atsakyti
labai gera kosmetika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maisto papildai irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal kas duotų kontaktus į až konsultanto Klaipėdoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 05, 03:47)
tai kaip tas isgirtasis krutine serumas? kuriai nors matyti akivaizdus rezultatai?

krutines serumas keliom(tiksliau 2) pažistamom merginom sumažino strijas.ta tai tiksliai žinau.
Atsakyti
QUOTE(zitukas @ 2007 01 15, 22:21)
krutines serumas keliom(tiksliau 2) pažistamom merginom sumažino strijas.ta tai tiksliai žinau.

o kokia sio stebuklo kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
turejau kazkoki tonika purskaliuka schmoll.gif nepatiko jo kvapas (suprantu, kad naturalus, bet as kvapams labai jautri), nepamenu kremo veidui pavadinimo, bet toks riebiai odai - labai riebus ir likdavo plevele ant veido, toks nemalonus pojutis doh.gif
Atsakyti
Aš tai buvau maloniai nustebinta gydomuoju šios kosm. poveikiu.

Mano vyrui buvo lūpos sutrūkinėjusios, apsilupusios. Tai tik 1 kart pasitepus vakare lupų balzamu, ryte jau nesiskundė blink.gif . Nuo herpio šis balzamas gerai.

O Miralginas l. padėjo vaikui. Žodžiu, trenkėsi aktyvistas veiduku į durų staktą žemiau akies truputį, tai bežiūrint pradėjo tinti žandas, mėlti... Leduko nedavė pridėti. Tai gerai, kad prisiminiau miralginą (deja ne išskart), tai ir patinimą nuėmė ir mėlynę apmažino. O prakastą lupą miralginas ir lūpų balzamas per 1 dieną išgydė thumbup.gif .

Na, apie paprastus kremus irgi mano geri atsiliepimai, reikia tik atitaikyti sau tinkančius produktus. Susitvarkiau žiemą l. sausą odą.
Atsakyti
O koks drekinamasis kremas tiktu normaliai- misriai odai? Ir ar tikrai ten naturalios sudeties produktai? nes pvz weledoj merginos sampune jau rado kazkokio brudo, nors skelbiasi naturalistais...

4u.gif

Atsakyti
qq? unsure.gif

Atsakyti
tai ar yra pardavinejama Klaipedoje? domintu tapti konsultante, gal kas turi info. buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti