Įkraunama...
Įkraunama...

E 5 MODE

Vieną švarkelį iš šio prekybos tinklo nešiojau ketvertą metų, o dabar padėjau į šoną tik todėl, kad modelis nebemadingas. Bet jis labai kokybiškas, tad dabar lauks savo valandos, kada vėl sugrįš į madą. Tikrai gaila išmesti.
Atsakyti
Kaune, Draugystės gatvės gale yra išparduotuvė. Pati joje nebuvau, tik bendradarbiui užrodžiau, nusipirko ten vyriškus marškinius ir dar kažką, liko patenkintas.
Atsakyti
Vasarai buvau nusipirkus iš vieno komplekto kelnes, sijoną ir švarkelį. Viskas buvo tarsi specialiai mano figūrai, jaučiausi elegantiškai ir pravaikščiojau tik keisdama marškinius ir bliuzeles taip visą vasarą. Žiemos sezonui nusipirkau striukę ir likau patenkinta. Šiaip esu lietuviškos produkcijos, ypač Lelijos gerbėja, todėl ir toje E-modėje visada stengiuosi išsikvosti kas siuvo, ten nors ir teigia kad viskas Kaune siūta, bet įtartinų kiniškų elementų randu. Perkant, aišku labai reikia ištirti kokybę, nes ji labai nevienoda.
Atsakyti
O as kiek besimatuoju kelnes E-mode, vis netinka, Sdydis per mazas, M per didelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 12 28, 14:23)
Kaune, Draugystės gatvės gale yra  išparduotuvė. Pati joje nebuvau, tik bendradarbiui užrodžiau, nusipirko ten vyriškus marškinius ir dar kažką, liko patenkintas.

Drauge mano ten perkasi megztinius - ir gražūs, ir nebrangūs...
O šiaip E5-mode nesu nieko pirkusi, kažkaip nieko tokio kas patiktų ir nepamačiau schmoll.gif , man tie rūbai tokie vyresnėms labiau tinkami
Atsakyti
Turiu pries 3m.pirkta veltinio svarkeli,tai iki siol jis thumbup.gif ir stilium ir medziaga.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2005 07 11, 12:14)
Dar niekad nieko nepirkai is E 5 Mode, modeliai ir kainos patinka, bet kaip su kokybe?



Parduotuve thumbup.gif , labai geros kokybes kelnes ir marskineliai. Nuolat ten ka nors nusiperku, taip pat ir vyrui. Labai smagus jaunatviski drabuzeliai.
Atsakyti
Nezinau man si parduotuve nelabai patinka , visu rubu tamsokos spalvos schmoll.gif , nors turiu juodas kelnes kuriu niekaip nesunesioju labai gera medziaga ir vyras turi striuke irgi nesioja kelis metus thumbup.gif bet turejo nusipirkes megstini tai buvo nepatenkintas kazkaip greit nusinesiojo g.gif
Atsakyti
drabuziu stilius man toks kartais per niurus, norisi kazko idomesnio, bet kokybe tai liuks!
jau tris metus nesioju viena megztuka ir niekaip nesunesioju thumbup.gif
Atsakyti
Turiu du golfus juodą ir baltą, tai baltas kaip tik ir labai švelnus ir gražiai priglunda ax.gif O juodas tai... doh.gif visus drabužius juodai nudažo, jei ant jo, o skalbiant tai juodas vanduo būna,tik gerai, kad neišsitampė.
Atsakyti
Mes tai esam ten vaikams ir vyrui kelis megztukus pirkę, tai kokybė tikrai gera. Sau kol kas nieko nerandu... verysad.gif
Atsakyti
Ne visos bet didzioji dauguma E5 prekiu siuvamos Kaune. yra prekiu is vokietijos, belgijos. man labai patinka vokiski "Authentic" ar kazkaip taip rasosi... firmos dzinsai. na nesioju po keleta metu ir nesusinesioja niekaip. puikiai skalbiasi, patogus ir kokybiski. be to kaina pagal parduotuves - labai gera thumbup.gif
Atsakyti