na as visdelto priejau tos nuomones, kad man kremas gerai ir peiliukai:) nes vaskas man brr skauda ir siek tiek alergizuoja:) o va gavau dovnu epiliatoriu, tai negerai man jis, dar paturesiu po kiek laiko pabandysiu dar , bet nepatinka man, nors tas saldantis geresnis bet vistiek.. mano draugei tas pats..
sveikutes, as tai uz vaska, nors tokios proceduros truputi per brangios, bet veiksmingos.
neperseniausiai ir as toki pati epiliatoriu busipirkau Braun Silk epilSoftPerfection, tik nusipirkus supratau, kad mano oda jautri ir epiliatoriaus negaliu naudoti
tai dabar ir stovi i stalciu imestas, jei kas noretu galiu parduoti
jei kas susidomes rasykite i e- meila almona@one.lt
Papildyta:
o tose vietose, kuriose klausia Zizel plaukelius naikinu depiliaciniu kremu
neperseniausiai ir as toki pati epiliatoriu busipirkau Braun Silk epilSoftPerfection, tik nusipirkus supratau, kad mano oda jautri ir epiliatoriaus negaliu naudoti
tai dabar ir stovi i stalciu imestas, jei kas noretu galiu parduoti
Papildyta:
o tose vietose, kuriose klausia Zizel plaukelius naikinu depiliaciniu kremu
tik uz vaska
jis nepakeicia plauku augimo kryptis, na ir man leciau ataugineja
jis nepakeicia plauku augimo kryptis, na ir man leciau ataugineja
aš už epiliatorių nors kai kur jis netinka
Epiliatorius: greita, patogu ir patikima bei atsiperka.
QUOTE(Koarlete @ 2007 11 05, 21:53)
tik su skausmu nesusitaikau, brr
Koarlete Paskelbta 2007 11 05, 22:53
tikra tiesa
sveikos merginos!!!
noreciau isgirsti jusu nuomones ir komentarus, kurios naudojate epiliatorius... koki pasirinkti epiliatoriu, kad tiktu ir bikinio sriciai...
noreciau isgirsti jusu nuomones ir komentarus, kurios naudojate epiliatorius... koki pasirinkti epiliatoriu, kad tiktu ir bikinio sriciai...
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 23, 14:23)
sveikos merginos!!!
sveika aš nauduoju braun silk epil
QUOTE(wwwtania @ 2007 11 23, 15:45)
sveika aš nauduoju braun silk epil
kelis kartus bikini sritį epiliuodavau sukandus dantis
bet dabar kuo puikiausiai susitvarku o plaukučiai tapo minkšti ir jokių problemų 
Labutis
aciukas uz Tavo atsakyma. Planuoju isigyt, tad norisi isgirst daugumos nuomone ir komentarus koki epiliatoriu pasirinkt. O Taviskis epiliatorius turi ta saldymo ar atvesimo funkcija? sako tada ne toks skausmingas pats procesas...
Matai bikinio sritis kaip bebutu jautresne nei blauzdos, tad norisi kiek imanoma svelnesniu proceduru toj intymioj vietelej